Dodaj do ulubionych

Brawo w końcu PO dostało nauczkę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 14:06
www.nww24.pl/index.php?
option=com_content&view=article&id=1134:nieoczekiwana-zmiana-miejsc-
w-wodocigach&catid=3:aktualnoci&Itemid=2
Obserwuj wątek
    • Gość: pisowiec Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.09, 14:16
      to powinien byc dopiero poczatek, teraz trzeba wyrzucic leszczynska i wymienic
      przewodniczacych komisji rady, dobrym przewodniczacym rady byl by Lenda, tylko
      czy sie nie przestraszy, ale jak chce byc prezydentem to chyba sie nie przestraszy
      • Gość: Rebel Yell Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.09, 14:21
        Jest sie z czego cieszyc. Jeszcze wiecej w fachowcow w WZWIK, nic
        tylko klaskac.
    • Gość: jędza Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.09, 14:21
      Ale ty głupi(a) jesteś!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Beata Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 16:13
      Dobre zdjęcie. Tak Gustab Działasz Solidarności Walczącej dogaduje się z lewicą.
      Nie pierwszy który się sprzedał.
      • Gość: Wałbrzyszanin Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.centertel.pl 30.09.09, 16:24
        Brawo Gustab!!! Takich prawych ludzi nam potrzeba
        • Gość: SOLIDARNOSCIOWIEC Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.09, 20:43
          teraz układa sie z lewusami???
          To zwykła ku... polityczna. Co dalej panie dareczku???? Co pan ma do
          poowiedzenia?????że co ze nagle lewi sa cacy???
          obysmyuy sie nie spotkali na ulicy
          ZDRAJCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          NIE JESTES LEPSZY OD TYCH CO NAS TŁUKLI!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: BUMP Szkoda mojej klawy, ale... IP: *.chello.pl 30.09.09, 21:40
            Od razu widać po tym poście jaki % inteligentów zasilał "S". Wiem, że może to
            być prowokacja i posta tego ktoś napisał z lewicy, ale jebie mnie to.

Posłucha zafajdany mośku. WY razem z lewicami, prawicami, pedałami i złodziejami
            zniszczyliście ten kraj. Ale już wasz polityczny żywot jest coraz krótszy,
            bowiem na scenę wchodzi rocznik 80' nie związany z komuchami, ani z
            prawicowcami. W młodych przyszłość tego biednego miasta.
            • Gość: doBumpa.ipodobnych Re: Szkoda mojej klawy, ale... IP: *.chello.pl 01.10.09, 07:25
              cyt."bowiem na scenę wchodzi rocznik 80' nie związany z komuchami,
              ani z prawicowcami. W młodych przyszłość tego biednego miasta. "

No jasne... Jeden z przedstawicieli owego rocznika daje popis
              dokładnie własnie w tym duchu w jakim sie go postrzega...
              Pokolenie drapieżników i konsumpcji za każdą cene. Hedoniśći dla
              których nie istnieją żadne ideały tylko zysk, tylko kasa... Jesli
              taka ma być przyszlosc tego miasta i Polski to czarno to widze...
              Waszą rolę postrzegam na poziomie "Ekipy remontowej" z ktoregoś
              wątku.. Nie chodzi o burzenie czegoś starego i niepotrezebnego
              tylko bezmyślne niszczenie z wulgaryzmami w tle...
              • Gość: BUMP Re: Szkoda mojej klawy, ale... IP: *.chello.pl 01.10.09, 10:40
                Kolego... Twoje argumenty w ogóle odbiegają od dyskusji, ponadto nie poczuwam
                się, tak jak argumentujesz, do tego by znaleźć się w tym worku odpadków, jak to
                ładnie opisujesz: "Pokolenia drapieżników i konsumpcji". Działam społecznie, z
                młodzieżą, nikt mi za to nie płaci, ponadto muszę niejednokrotnie wywalać na ten
                interes z własnej kiesy. Od miasta pomoc skromna, a nasze potrzeby duże.

Zastanów się. Czy dyskusja miedzy mną, a Tobą odbywa się na poziomie
                inteligencji "Ekipy remontowej"? Chyba nie. Tacy gó...arze pewnie tu nie
                wchodzą, a jak wchodzą to po to by poczytać coś o penisie i K10 oraz potrollować
                w dobrych tematach na poziomie.

Czy ja jestem wyjątkiem od reguły? Na pewno nie. Są też inni... Szarzy,
                niedostrzegani ludzie odwalający kawał dobrej roboty w tym kraju, praktycznie za
                darmo. Tylko z moich obserwacji, Wałbrzych w porównaniu do reszty kraju pod tym
                względem jest s.k.ur.w.i.a.ł.y do granic możliwości.
          • Gość: Marta Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 10:54
            Kolego tobie juz rozum odebrało , (chyba z nerwów po środowej sesji w ratuszu
            )Ciebie może i pałowali ale za pospolite przesterować,bo na takiego chuligana
            wyglądasz. Na temat układów ty lepiej sie nie wypowiadaj bo po lekturze z
            Rzeczpospolitej na temat pracy posła Chlebowskiego ( waszego przyjaciela i
            sojusznika w rządzeniu z miastem ) Wiesz co może ugryź sie w jęzor bo siedzisz w
            takim worze z którego jeszcze pewnie nie jedno wyskoczy -powiązania,
            kolesiostwo, wysokie nagrody dla kolegów itd. Wy PiS i PO to jedna wielka
            wałbrzyska rodzina - Zbysiu ! Moro !Piotruś Romcio ! -MORDO TY MOJA !!!
            • Gość: reżyser Re: Radny Szpur na swoim blogu IP: *.centertel.pl 01.10.09, 12:21
              o sytuacji z sesji pisze Radny Szpur

nww24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1161:o-sesji-normalnoci-i-stokach-&catid=93:blog-pawaszpura&Itemid=82
              Blogi
              Czwartek, 01 Październik 2009 10:58
              Dzisiejszy wpis będzie z cyklu „Wieści z sesji Rady Miejskiej Wałbrzycha", a
              niewątpliwie wczoraj podczas sesji trochę się działo. Najważniejszym zapewne
              wydarzeniem medialnym była zmiana przedstawicieli Rady Miejskiej w Zgromadzeniu
              Wałbrzyskiego Związku Wodociągów i Kanalizacji.

Już mniejszościowa koalicja w Radzie -Platformy Obywatelskiej i Prawa i
              Sprawiedliwości - chciała odwołać z tej funkcji radnego Michaela Nykiela. Nie
              wiem czy radni koalicji mają problemy z liczeniem głosów i zastanawiam się w
              jaki sposób chcieli to zrobić? Być może przeczytali wszystkie części Harrego
              Pottera i próbowali użyć jakiegoś zaklęcia. Najwidoczniej jednak przeczytali je
              ze byt małą uwagą i w konsekwencji to zaklęcie obróciło się przeciwko nim. Na
              całe szczęście moje koleżanki i koledzy z Wałbrzyskiej Wspólnoty Samorządowej,
              Lewicy i Polski XXI to normalni zrównoważeni samorządowcy, którzy wiedząc, że
              mają większość, nie przejęli wszystkich sześciu miejsc (co można było w łatwy
              sposób zrobić bez pomocy zaklęcia).
              Nadmienię tutaj, że trzy lata temu po wyborach samorządowych owa prawicowa
              koalicja (mająca wówczas większość) zagarnęła wszystkie stanowiska w radzie i
              tym zgromadzeniu.
              Naszym celem jest jednak przywrócenie normalności w naszym samorządzie, a nie
              skok na stołki i kasę. Dzięki zdrowemu rozsądkowi przegłosowaliśmy tylko dwie
              zmiany w składzie przedstawicieli gminy Wałbrzych do WZWiK. Teraz wśród
              przedstawicieli z ramienia Rady będzie zasiadać odpowiednio do wielkości klubów:
              2 przedstawicieli PO, 1 przedstawiciel Lewicy,1 przedstawiciel WWS, 1
              przedstawiciel PiS oraz 1 z radnych niezależnych. Dzięki temu przywróciliśmy
              równowagę przynajmniej w tym aspekcie, szanując inne opcje polityczne w naszym
              samorządzie.
              Jako Smerf Ważniak pochwalę się, że otrzymałem podczas głosowania 21 głosów na
              25 radnych będących na sali. W ten sposób zostałem jednym z nowych desygnowanych
              do tej instytucji. Pewnie niektórzy powiedzą, że otrzymałem stołek i będę doił
              niezłą dodatkową kasę. I tu Ich zaskoczę, gdyż wynagrodzenie wynoszące (średnio
              raz na kwartał) ok. 300 zł, będę przekazywał na funkcjonowanie Wałbrzyskiej
              Wspólnoty Samorządowej, a także na Radę Wspólnoty Samorządowej Stary Zdrój.
              P.S.
              Co niektórzy mogą wyciągnąć wnioski, że powstała jakaś nowa dziwna koalicja w
              Radzie Miejskiej. Niestety muszę Ich rozczarować. My po prostu bez żadnej
              demonstracji siły politycznej oraz partykularnych interesów, lecz jedynie na
              zasadzie merytorycznego konsensusu chcemy współdziałać na rzecz naszego miasta.
              • Gość: xxl Re: Radny Szpur na swoim blogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 09:18
                Panie Szpur tam potrzeba fachowców a nie polityków Boże Chroń nas
                przed tym Wałbrzychem w WZWiK !!!
      • Gość: Ehh... Oj Beatka, Beatka... IP: *.chello.pl 30.09.09, 16:53
        Beatka - czas zdjąć klapki przysłaniające wzrok na tym końskim łbie. Nie ważne z kim. Ważny jest cel. Nie poglądy, nie przynależność do partii, nie miesiąc przed wyborami, a w trakcie tej całej przygody z polityką - liczą się działania, nieważne czy jest się z prawicy, z centrum czy lewicy. Jeżeli jest ktoś, kto potrafi stanąć ponad podziałami dla dobra ogółu to dla tego kogoś mój szacun wielki.

Popatrz sobie na Wiejską - tam nigdy się nie potrafią się dogadać nawet w tak oczywistych sprawach jak 17 września 39' - odbija się to czkawką na całym kraju.

Brawo Panie Darku!
        • Gość: pisowiec Re: Oj Beatka, Beatka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:36
          brawo panie darku nareszcie mieszkam na podgorzu i razem z rodzicami
          i dziadkami napewno zaglosuje na pana, nareeszcie ktos ty7m
          zlodziejom z pisu i po sie postawil tak trzymac panie darku
          • Gość: Karol do Darka IP: *.centertel.pl 30.09.09, 23:05
            prawda jest taka, Darek udawal zawsze antykomunistę, ale jakos bez
            matury w Zamku Książ za czerownych pracował, potem rozwalał PiS,
            teraz wprost dziala z lewicą.....łazi po księżach a służy czerwonym
            • Gość: zenujace Re: do Darka IP: *.chello.pl 01.10.09, 07:29
              Dziwie się, że ludzie mają taką krótką pamięć... Ze po chlubnej
              działalności lewicy np aferach Lecha B. czy tez radosnej tworczosci
              Janusza L. w Wałbrzychu ktos jeszcze tęskni za czerwonymi i
              różowymi ... Ludzie są bardziej plastyczni od plasteliny... Byle
              pętak rzuci hasło i może ich ulepiac do woli...
              • Gość: gacek Re: do Darka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 09:24
                oj nie kocham ja czerwonych nie kocham, ale wiem jedno , za
                czerwonej władzy w mieście choć trochę liczono się z opinią dot.
                spraw pracowniczych jeśli chodzi o Solidarność. Obecne prawicowe
                władze poczuwające się do solidarnościowych korzeni mają w dupie
                sSolidarność.
            • Gość: ula Re: do Darka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 09:26
              Gustab JUdasz ! rozgrzeszenia nie będzie, a sprawiedliwość nadejdzie
              i to wkrótce. Sprzedać się z jedynkę na liście u Rosiaka wstyd
              chłopie byłeś w PiSie ty czerwona chorągiewko !!! Naród nie wybacza
              zobaczysz!
    • Gość: wałbrzyszanka Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:19
      prawda jest taka,że pani przewodniczaca rady miasta chciala ten
      stołek za miszela dla swojej koleżanki z klubu a rozwaliła go w
      drobny mak. fajne oj fajne........
      • Gość: reżyser Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.centertel.pl 01.10.09, 13:22
        jaki tam stołek ... phi... radny Szpur napisał na blogu, że srednio co kwartał
        dostanie 300 złotych które odda na rws stary zdrój

nww24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1161:o-sesji-normalnoci-i-stokach-&catid=93:blog-pawaszpura&Itemid=82
        • Gość: walbrzyszanka Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:25

i taka jest własnie cena rozwalenia klubu po.....
          • Gość: karol Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 13:38
            mam nadzieje że to początek rządów tej POPiS-owej koalicji w mieście
            Odwołajcie ten słodko-głupi z funkcji przewodniczącej i wywalcie Ewangelusa z
            wodociągów jeśli macie za grosz rozsądku !!! Wywalcie Bartla bo nam chałupy do
            reszty rozwali i Sosika bo pozamyka szkoły
            • Gość: Rebel Yell Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 13:52
              Czy Pan Szpur ma jakies problemy z literatura dziecieca? Jak nie
              Smerfy to Harry, szczescie ze nie Chlopcy z placu broni.

Zreszta radosc bijaca z wiekszosci watkow jest rownie infantylna,
              zamiast sie martwic czy w koncu to zacznie jakos normalnie
              funkcjonowac, cieszycie sie ze jeden drugiemu stolek wyrwal.
              • Gość: gosc Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:32
                nowak wroc krzyczy po ratuj
    • Gość: gosc Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 22:58
      ciekawi mnie kto za przewodniczaca rady wejdzie bo ze ja odwolaja to
      czyba kwestia czasu.
    • Gość: gość Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: 188.33.164.* 02.10.09, 12:07
      pewno jesteś mocherowym beretem że sie tak cieszysz zbliżają sie wybory i to normalne że pis będzie podkładał świnie
      • sceptykk Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę 02.10.09, 16:29
        Jesli ktos jest czysty żadna podłożona świnia mu nie zaszkodzi...
        Tak gwoli formalności. Prawdziwa cnota krytyki sie nie boi... hasło
        stare ale zawsze aktualne
        • Gość: kanał II Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.09, 01:13
          To żadna zmiana, to tylko uzupełnienie drużyny czerwonych najemnikami
          i towarzyszami Dobrowolskiego - autora tego po pereelowskiego
          Związku krwiopijców i pasożytów. Do tego ścierwa dopasuje się każda
          hiena, szakal czy inny padlinożerca.
          Inna sprawa że mieszkańcy za to guano płacą dodatkowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka