Gość: hahahaha!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 14:06 www.nww24.pl/index.php? option=com_content&view=article&id=1134:nieoczekiwana-zmiana-miejsc- w-wodocigach&catid=3:aktualnoci&Itemid=2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pisowiec Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.09, 14:16 to powinien byc dopiero poczatek, teraz trzeba wyrzucic leszczynska i wymienic przewodniczacych komisji rady, dobrym przewodniczacym rady byl by Lenda, tylko czy sie nie przestraszy, ale jak chce byc prezydentem to chyba sie nie przestraszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.09, 14:21 Jest sie z czego cieszyc. Jeszcze wiecej w fachowcow w WZWIK, nic tylko klaskac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędza Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.09, 14:21 Ale ty głupi(a) jesteś!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 16:13 Dobre zdjęcie. Tak Gustab Działasz Solidarności Walczącej dogaduje się z lewicą. Nie pierwszy który się sprzedał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałbrzyszanin Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.centertel.pl 30.09.09, 16:24 Brawo Gustab!!! Takich prawych ludzi nam potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOLIDARNOSCIOWIEC Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.09, 20:43 teraz układa sie z lewusami??? To zwykła ku... polityczna. Co dalej panie dareczku???? Co pan ma do poowiedzenia?????że co ze nagle lewi sa cacy??? obysmyuy sie nie spotkali na ulicy ZDRAJCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE JESTES LEPSZY OD TYCH CO NAS TŁUKLI!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUMP Szkoda mojej klawy, ale... IP: *.chello.pl 30.09.09, 21:40 Od razu widać po tym poście jaki % inteligentów zasilał "S". Wiem, że może to być prowokacja i posta tego ktoś napisał z lewicy, ale jebie mnie to. Posłucha zafajdany mośku. WY razem z lewicami, prawicami, pedałami i złodziejami zniszczyliście ten kraj. Ale już wasz polityczny żywot jest coraz krótszy, bowiem na scenę wchodzi rocznik 80' nie związany z komuchami, ani z prawicowcami. W młodych przyszłość tego biednego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doBumpa.ipodobnych Re: Szkoda mojej klawy, ale... IP: *.chello.pl 01.10.09, 07:25 cyt."bowiem na scenę wchodzi rocznik 80' nie związany z komuchami, ani z prawicowcami. W młodych przyszłość tego biednego miasta. " No jasne... Jeden z przedstawicieli owego rocznika daje popis dokładnie własnie w tym duchu w jakim sie go postrzega... Pokolenie drapieżników i konsumpcji za każdą cene. Hedoniśći dla których nie istnieją żadne ideały tylko zysk, tylko kasa... Jesli taka ma być przyszlosc tego miasta i Polski to czarno to widze... Waszą rolę postrzegam na poziomie "Ekipy remontowej" z ktoregoś wątku.. Nie chodzi o burzenie czegoś starego i niepotrezebnego tylko bezmyślne niszczenie z wulgaryzmami w tle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUMP Re: Szkoda mojej klawy, ale... IP: *.chello.pl 01.10.09, 10:40 Kolego... Twoje argumenty w ogóle odbiegają od dyskusji, ponadto nie poczuwam się, tak jak argumentujesz, do tego by znaleźć się w tym worku odpadków, jak to ładnie opisujesz: "Pokolenia drapieżników i konsumpcji". Działam społecznie, z młodzieżą, nikt mi za to nie płaci, ponadto muszę niejednokrotnie wywalać na ten interes z własnej kiesy. Od miasta pomoc skromna, a nasze potrzeby duże. Zastanów się. Czy dyskusja miedzy mną, a Tobą odbywa się na poziomie inteligencji "Ekipy remontowej"? Chyba nie. Tacy gó...arze pewnie tu nie wchodzą, a jak wchodzą to po to by poczytać coś o penisie i K10 oraz potrollować w dobrych tematach na poziomie. Czy ja jestem wyjątkiem od reguły? Na pewno nie. Są też inni... Szarzy, niedostrzegani ludzie odwalający kawał dobrej roboty w tym kraju, praktycznie za darmo. Tylko z moich obserwacji, Wałbrzych w porównaniu do reszty kraju pod tym względem jest s.k.ur.w.i.a.ł.y do granic możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 10:54 Kolego tobie juz rozum odebrało , (chyba z nerwów po środowej sesji w ratuszu )Ciebie może i pałowali ale za pospolite przesterować,bo na takiego chuligana wyglądasz. Na temat układów ty lepiej sie nie wypowiadaj bo po lekturze z Rzeczpospolitej na temat pracy posła Chlebowskiego ( waszego przyjaciela i sojusznika w rządzeniu z miastem ) Wiesz co może ugryź sie w jęzor bo siedzisz w takim worze z którego jeszcze pewnie nie jedno wyskoczy -powiązania, kolesiostwo, wysokie nagrody dla kolegów itd. Wy PiS i PO to jedna wielka wałbrzyska rodzina - Zbysiu ! Moro !Piotruś Romcio ! -MORDO TY MOJA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reżyser Re: Radny Szpur na swoim blogu IP: *.centertel.pl 01.10.09, 12:21 o sytuacji z sesji pisze Radny Szpur nww24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1161:o-sesji-normalnoci-i-stokach-&catid=93:blog-pawaszpura&Itemid=82 Blogi Czwartek, 01 Październik 2009 10:58 Dzisiejszy wpis będzie z cyklu „Wieści z sesji Rady Miejskiej Wałbrzycha", a niewątpliwie wczoraj podczas sesji trochę się działo. Najważniejszym zapewne wydarzeniem medialnym była zmiana przedstawicieli Rady Miejskiej w Zgromadzeniu Wałbrzyskiego Związku Wodociągów i Kanalizacji. Już mniejszościowa koalicja w Radzie -Platformy Obywatelskiej i Prawa i Sprawiedliwości - chciała odwołać z tej funkcji radnego Michaela Nykiela. Nie wiem czy radni koalicji mają problemy z liczeniem głosów i zastanawiam się w jaki sposób chcieli to zrobić? Być może przeczytali wszystkie części Harrego Pottera i próbowali użyć jakiegoś zaklęcia. Najwidoczniej jednak przeczytali je ze byt małą uwagą i w konsekwencji to zaklęcie obróciło się przeciwko nim. Na całe szczęście moje koleżanki i koledzy z Wałbrzyskiej Wspólnoty Samorządowej, Lewicy i Polski XXI to normalni zrównoważeni samorządowcy, którzy wiedząc, że mają większość, nie przejęli wszystkich sześciu miejsc (co można było w łatwy sposób zrobić bez pomocy zaklęcia). Nadmienię tutaj, że trzy lata temu po wyborach samorządowych owa prawicowa koalicja (mająca wówczas większość) zagarnęła wszystkie stanowiska w radzie i tym zgromadzeniu. Naszym celem jest jednak przywrócenie normalności w naszym samorządzie, a nie skok na stołki i kasę. Dzięki zdrowemu rozsądkowi przegłosowaliśmy tylko dwie zmiany w składzie przedstawicieli gminy Wałbrzych do WZWiK. Teraz wśród przedstawicieli z ramienia Rady będzie zasiadać odpowiednio do wielkości klubów: 2 przedstawicieli PO, 1 przedstawiciel Lewicy,1 przedstawiciel WWS, 1 przedstawiciel PiS oraz 1 z radnych niezależnych. Dzięki temu przywróciliśmy równowagę przynajmniej w tym aspekcie, szanując inne opcje polityczne w naszym samorządzie. Jako Smerf Ważniak pochwalę się, że otrzymałem podczas głosowania 21 głosów na 25 radnych będących na sali. W ten sposób zostałem jednym z nowych desygnowanych do tej instytucji. Pewnie niektórzy powiedzą, że otrzymałem stołek i będę doił niezłą dodatkową kasę. I tu Ich zaskoczę, gdyż wynagrodzenie wynoszące (średnio raz na kwartał) ok. 300 zł, będę przekazywał na funkcjonowanie Wałbrzyskiej Wspólnoty Samorządowej, a także na Radę Wspólnoty Samorządowej Stary Zdrój. P.S. Co niektórzy mogą wyciągnąć wnioski, że powstała jakaś nowa dziwna koalicja w Radzie Miejskiej. Niestety muszę Ich rozczarować. My po prostu bez żadnej demonstracji siły politycznej oraz partykularnych interesów, lecz jedynie na zasadzie merytorycznego konsensusu chcemy współdziałać na rzecz naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Radny Szpur na swoim blogu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 09:18 Panie Szpur tam potrzeba fachowców a nie polityków Boże Chroń nas przed tym Wałbrzychem w WZWiK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ehh... Oj Beatka, Beatka... IP: *.chello.pl 30.09.09, 16:53 Beatka - czas zdjąć klapki przysłaniające wzrok na tym końskim łbie. Nie ważne z kim. Ważny jest cel. Nie poglądy, nie przynależność do partii, nie miesiąc przed wyborami, a w trakcie tej całej przygody z polityką - liczą się działania, nieważne czy jest się z prawicy, z centrum czy lewicy. Jeżeli jest ktoś, kto potrafi stanąć ponad podziałami dla dobra ogółu to dla tego kogoś mój szacun wielki. Popatrz sobie na Wiejską - tam nigdy się nie potrafią się dogadać nawet w tak oczywistych sprawach jak 17 września 39' - odbija się to czkawką na całym kraju. Brawo Panie Darku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisowiec Re: Oj Beatka, Beatka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:36 brawo panie darku nareszcie mieszkam na podgorzu i razem z rodzicami i dziadkami napewno zaglosuje na pana, nareeszcie ktos ty7m zlodziejom z pisu i po sie postawil tak trzymac panie darku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol do Darka IP: *.centertel.pl 30.09.09, 23:05 prawda jest taka, Darek udawal zawsze antykomunistę, ale jakos bez matury w Zamku Książ za czerownych pracował, potem rozwalał PiS, teraz wprost dziala z lewicą.....łazi po księżach a służy czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenujace Re: do Darka IP: *.chello.pl 01.10.09, 07:29 Dziwie się, że ludzie mają taką krótką pamięć... Ze po chlubnej działalności lewicy np aferach Lecha B. czy tez radosnej tworczosci Janusza L. w Wałbrzychu ktos jeszcze tęskni za czerwonymi i różowymi ... Ludzie są bardziej plastyczni od plasteliny... Byle pętak rzuci hasło i może ich ulepiac do woli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: do Darka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 09:24 oj nie kocham ja czerwonych nie kocham, ale wiem jedno , za czerwonej władzy w mieście choć trochę liczono się z opinią dot. spraw pracowniczych jeśli chodzi o Solidarność. Obecne prawicowe władze poczuwające się do solidarnościowych korzeni mają w dupie sSolidarność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: do Darka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 09:26 Gustab JUdasz ! rozgrzeszenia nie będzie, a sprawiedliwość nadejdzie i to wkrótce. Sprzedać się z jedynkę na liście u Rosiaka wstyd chłopie byłeś w PiSie ty czerwona chorągiewko !!! Naród nie wybacza zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyszanka Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:19 prawda jest taka,że pani przewodniczaca rady miasta chciala ten stołek za miszela dla swojej koleżanki z klubu a rozwaliła go w drobny mak. fajne oj fajne........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reżyser Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.centertel.pl 01.10.09, 13:22 jaki tam stołek ... phi... radny Szpur napisał na blogu, że srednio co kwartał dostanie 300 złotych które odda na rws stary zdrój nww24.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=1161:o-sesji-normalnoci-i-stokach-&catid=93:blog-pawaszpura&Itemid=82 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzyszanka Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 13:25 i taka jest własnie cena rozwalenia klubu po..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 13:38 mam nadzieje że to początek rządów tej POPiS-owej koalicji w mieście Odwołajcie ten słodko-głupi z funkcji przewodniczącej i wywalcie Ewangelusa z wodociągów jeśli macie za grosz rozsądku !!! Wywalcie Bartla bo nam chałupy do reszty rozwali i Sosika bo pozamyka szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 13:52 Czy Pan Szpur ma jakies problemy z literatura dziecieca? Jak nie Smerfy to Harry, szczescie ze nie Chlopcy z placu broni. Zreszta radosc bijaca z wiekszosci watkow jest rownie infantylna, zamiast sie martwic czy w koncu to zacznie jakos normalnie funkcjonowac, cieszycie sie ze jeden drugiemu stolek wyrwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 15:32 nowak wroc krzyczy po ratuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 22:58 ciekawi mnie kto za przewodniczaca rady wejdzie bo ze ja odwolaja to czyba kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: 188.33.164.* 02.10.09, 12:07 pewno jesteś mocherowym beretem że sie tak cieszysz zbliżają sie wybory i to normalne że pis będzie podkładał świnie Odpowiedz Link Zgłoś
sceptykk Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę 02.10.09, 16:29 Jesli ktos jest czysty żadna podłożona świnia mu nie zaszkodzi... Tak gwoli formalności. Prawdziwa cnota krytyki sie nie boi... hasło stare ale zawsze aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanał II Re: Brawo w końcu PO dostało nauczkę IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.09, 01:13 To żadna zmiana, to tylko uzupełnienie drużyny czerwonych najemnikami i towarzyszami Dobrowolskiego - autora tego po pereelowskiego Związku krwiopijców i pasożytów. Do tego ścierwa dopasuje się każda hiena, szakal czy inny padlinożerca. Inna sprawa że mieszkańcy za to guano płacą dodatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś