Gość: niezdecydowany IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.04, 20:15 Jak w temacie. Gdzie lepiej wykupić dostęp do sieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ledwozipie Re: Dialog czy Satkabel? 19.01.04, 20:18 Ja mam w domu satkabla od dwóch lat i jestem zadowolony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olin Re: Dialog czy Satkabel? 20.01.04, 15:40 Ja mam satkabel juz o 3,5 roku i musze z zalem przyznac, ze jest coraz gorzej. Kiedys to byly transfery! A teraz raptem 192/192 kbps (512/512 po lokalu). A i tak siec sie zapycha. No ale na pewno to lepsze, niz polaczenie modemowe. Chyba, ze Dialog ma juz w ofercie ten swoj odpowiednik 'neostrady', bo nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HASAN_SAS Re: Dialog czy Satkabel? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.04, 15:03 czytalem cos o DIALOSTRADZIE ale nie na stronie dialogu tylko jakims portalu internetowym, niestety nie jestem teraz w stanie powiedziec o co tam chodzilo ( www.google.pl/search?hl=pl&inlang=pl&ie=ISO-8859- 2&q=dialostrada&lr=lang_pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzyski Re: Dialog czy Satkabel?a jak Vectra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.04, 10:32 a jak działa vectra ,proszę o wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowany Re: Dialog czy Satkabel? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.04, 14:54 Z tego co mówią w Dialogu ichnia NEOSTRADA czyli DSL ( 1 lub 2 Mb ) pojawi się w Wałbrzychu po Wrocławiu, Łodzi i jeszcze jakiś innych miejscowościach. Jak znam życie będzie to za jakiś rok. Pozostaje więc CDI lub SATKABEL ( nie licząc satelity i TEPSY). Wszystkim, którzy odpowiedzieli na moje pytanie, DZIĘKI! Odpowiedz Link Zgłoś