Dodaj do ulubionych

Dialog czy Satkabel?

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.01.04, 20:15
Jak w temacie. Gdzie lepiej wykupić dostęp do sieci?
Obserwuj wątek
    • ledwozipie Re: Dialog czy Satkabel? 19.01.04, 20:18
      Ja mam w domu satkabla od dwóch lat i jestem zadowolony. Pozdrawiam
      • olin Re: Dialog czy Satkabel? 20.01.04, 15:40
        Ja mam satkabel juz o 3,5 roku i musze z zalem przyznac, ze jest coraz gorzej.
        Kiedys to byly transfery! A teraz raptem 192/192 kbps (512/512 po lokalu). A i
        tak siec sie zapycha. No ale na pewno to lepsze, niz polaczenie modemowe.
        Chyba, ze Dialog ma juz w ofercie ten swoj odpowiednik 'neostrady', bo nie
        wiem...
        • Gość: HASAN_SAS Re: Dialog czy Satkabel? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.04, 15:03
          czytalem cos o DIALOSTRADZIE ale nie na stronie dialogu tylko jakims portalu
          internetowym, niestety nie jestem teraz w stanie powiedziec o co tam chodzilo (
          www.google.pl/search?hl=pl&inlang=pl&ie=ISO-8859-
          2&q=dialostrada&lr=lang_pl )
    • Gość: wałbrzyski Re: Dialog czy Satkabel?a jak Vectra IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.01.04, 10:32
      a jak działa vectra ,proszę o wasze opinie
    • Gość: niezdecydowany Re: Dialog czy Satkabel? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 24.01.04, 14:54
      Z tego co mówią w Dialogu ichnia NEOSTRADA czyli DSL ( 1 lub 2 Mb ) pojawi się
      w Wałbrzychu po Wrocławiu, Łodzi i jeszcze jakiś innych miejscowościach. Jak
      znam życie będzie to za jakiś rok. Pozostaje więc CDI lub SATKABEL ( nie
      licząc satelity i TEPSY). Wszystkim, którzy odpowiedzieli na moje pytanie,
      DZIĘKI!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka