Gość: Burza IP: *.chello.pl 17.11.09, 11:40 Witam czy w Wałbrzychu lub okolicach jest serwis Webasto? na guglu znalazłem że jest na Sienkiewicza oraz na Noworudzkiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: serwis Webasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 14:10 Spróbuj w Google. Może tam znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytek Re: serwis Webasto IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.09, 20:10 Na Noworudzkiej jest - zdziercy, nie polecam. Dziećmorowice, prawie na samym końcu w kierunku Złotego Lasu po lewej stronie - taniej i imho lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwx Re: serwis Webasto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.11.09, 22:41 Napisz jakie posiadasz webasto Thermo top E / e+ i pochodne ogarne bez problemu, ew wiem że jest takowy serwis na noworudzkiej jadąc od storny nissana i nowego maista na koncu po lewej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: serwis Webasto IP: *.chello.pl 18.11.09, 00:39 to dziś tam byłem ale mieli zamknięte. jest to Webasto na 24V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: serwis Webasto IP: *.chello.pl 18.11.09, 00:40 jutro tam zajrzę,bo to po drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś