Gość: mikami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.09, 20:32 JAKIS SIE UCZYCIE ALBO BYSCIE CHCIELI SIE UCZYC I GDZIE SIE UCZYCIE W SZKOŁACH JEZYKOWYCH CZY PRYWATNIE CO LEPSZE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojti Re: jezyki obce IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.11.09, 21:31 jak masz kasę to prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: jezyki obce IP: *.wroclaw.vectranet.pl 20.11.09, 21:55 Moralnym warunkiem nauki obcego języka jest dobra znajomość ojczystego. Poza tym w google wpisz "netykieta" i poczytaj, co tam jest napisane. I NIE PISZ WIELKIMI LITERAMI NA FORUM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: jezyki obce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 22:19 Moralnie jest udzielic konkretnej odpowiedzi na konkretne pytanie lub nie wypowiadac sie w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jezyki obce IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.11.09, 00:12 Żeby nauczyć się języka obcego trzeba chodzić na indywidualne korepetycje i baaardzo dużo rozmawiać - a tak naprawdę pomieszkać trochę i porozmawiać w danym języku bo szkoła szkołą a żeby zrozumieć potoczny angielski brytyjski czy angielski amerykański trzeba się w nich osłuchać i sporo rozmawiać. Odradzam korepetycje/szkoły gdzie są większe grupy niż 3osobowe - jak napisałem wyżej najlepiej indywidualne nauczanie i duuużo rozmów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 321 Re: jezyki obce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 09:10 Do pratyki jezyka, kiedy juz sie zna teorie na komunikatywnym poziomie bardzo przydac sie moga gry komputerowe. Grajac w gre online, rozmawiajac na czacie czy komunikatorze glosowym z innymi osobami, mozna sie niezle wprawic i nie jest to tak nuzace jak zwykla nauka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: jezyki obce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 09:49 Popracuj trochę nad polskim. A jeśli chodzi o język obcy to najleprze są zajęcia indywidualne (korepetycje) ale to sporo kosztuje (około 35 zł za 45 minut). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: jezyki obce IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.09, 22:30 ja daję korki 60 minut za 30 zł - ceną którą ludzie jeszcze są w stanie zapłacić chociaż dla niektórych to i tak dużo; a 45 minut to za mało - i dla osoby nauczanej i uczącej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Filemon Re: jezyki obce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 17:37 dajesz korki bo jesteś korki :D Odpowiedz Link Zgłoś