IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 00:49
Siemka posiadam BMW 5 E39 z 1997 roku 2,5 litra 170 kucy wiecie moze ile
kosztuje zalozenie gazu do tego modelu i czy to sie oplaca.
Obserwuj wątek
    • Gość: turbo Re: BMW 523 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 09:23
      Najtaniej wyjdzie instalacja na gaz drzewny, mój wujek ma jeszcze taką w komórce od wojny, wymontował ją z rozwalonej ciężarówki. Wrzucasz kilka gałęzi, podpalasz i jedziesz. Do BMW jak najbardziej pasuje, ogólny widok zepsuje co prawda dymiąca rura z komina ale za to jak zabłyśniesz.... Trochę kucy tylko ci ubędzie
    • Gość: ppp Re: BMW 523 IP: 156.17.73.* 12.01.10, 09:44
      Jak nie stać Cię na tankowanie paliwa to nie trzeba było kupować BMW tylko np:
      Fiata Pandę i wtedy przerobić ją na gaz:P
      • Gość: rew Re: BMW 523 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 10:13
        3500 sekwencja
    • Gość: Gość Re: BMW 523 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 11:28
      Cwaniaki z gilami w nosach.
      Sami pewnie mają Tico z instalacją Nitro <LPG> hahah i gul im skacze że ktos ma
      cos lepszego od nich. Echh cały Wałbrzyszek :/

Za instalację minimum te 3,5 tys musisz liczyć. Nie oszczędzaj na niej bo może
      się czkawką później odbić.
      • Gość: Git Re: BMW 523 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.10, 22:16
        Widać że co niektórych boli to że ktoś ma coś lepszego od nich, ale to już wasza
        sprawa. Pytam o gaz dlatego że Autko pali jak na swoja wage w polaczeniu z
        ciezka noga kierowcy troche duzo. A w planach mam kolejny SWAP silnika. Na lato
        BMW bedzie generowało ponad 200 kucy milo bedzie wtedy. Dzieki za info na temat
        gazu. A ta instalacje dzewna to mozes sobie tolo do swojego TICO wsadzic i
        poswirowac przed kosciolem moze jakas babcie na to wyrwiesz.
        • Gość: turbo Re: BMW 523 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 07:41
          To że kierowca ma ciężką nogę to akurat przy BMW mnie nie dziwi. Dziwiłoby mnie
          gdyby nie miał przy tym ciężkiej głowy ale jak widać ma.
      • Gość: Piotrek Re: BMW 523 IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.10, 08:31
        W ogóle bym nie zakładał gazu, bo to koszt rzędu 3500 lub wyżej, a za te 3500
        masz duuuuużo benzyny. Przelicz czy Ci sie to opłaca, bo pewnie nie zrobisz tyle
        km żeby Ci wróciło az 3500 do kieszeni, prędzej sprzedasz auto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka