Dodaj do ulubionych

Kto to jest?

05.02.10, 22:29
Czytam 30 minut i widzę twarz Pana Mateusza Rambachera i jestem na portalu
Walbrzyszek.com widzę tą samą osobę. PRAGNĘ SIĘ DOWIEDZIEĆ, KTO TO TAKI ?! Co
ten pan robi? Czym się zajmuje i jakie ma wykształcenie skoro jest już taką
osobą publiczną?. Śledząc wypowiedzi Pana Mateusza zastanawiam się, co on SAM
ZROBIŁ?!
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Krótki opis kandydata :) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.02.10, 23:35
      No chłopak obecnie ma wykształcenie podstawowe, ale zamierza kandydować do
      samorządu w tegorocznych wyborach bo przed samymi wyborami otrzyma swój pierwszy
      dowód osobisty czyli będzie miał 18-lat!

Co robi? Niektórzy twierdzą, że jest wyjątkowy! Można nawet podać kilka przykładów:
      1. Wyrzucili go ze szkoły bo miał wyjątkowe nieudolne wyniki w nauce oraz
      dodatkowo posądził Panią dyrektor o specjalne jego niedocenianie i gorsze
      traktowanie. Stwierdził, że spowodowane jest to przynależnością Pani dyrektor do
      innego obozu politycznego, a on jest czynnym politykiem i jest nękany z tego
      tytułu ;)
      2. Ma nieudolne pomysły np. nazwanie ulic: ulica Kubusia Puchatka, niedługo
      będzie może się starał o ulicę Panny Migotki.
      3. Już teraz zachowuje się jak polityczna chorągiewka: to działał z Panem
      Szpurem, który wykorzystał go jako psa do ataku i spuścił ze smyczy na pastwę
      losu. Po czym przygarnął go Pan Zibrow niejaki kandydat na Prezydenta miasta
      Wałbrzycha, gdzie szybko się udomowił.
      4. Widziałaś go w gazecie w rankingu kryształy i kamienie - z jego dokonań i po
      jego działaniach można przypuszczać, że sam na siebie głosował i wysyłał nominację!
      5. Teraz zamieszany jest w jakąś aferę stypendialną, dlatego widziałaś jego
      oświadczenie na portalu.
      6. Uczy się podobno prywatnie - jednak klika osób uważa, że matura nie jest mu
      potrzebna bo będzie świetnym politykiem.
      7. Gdzie się nie wkręci tam go po czasie wyrzucą bo się nie sprawdza: obecnie
      pożegnało go Stowarzyszenie Projekt Polska, nie wytrzymało z nim Wałbrzyskie
      Porozumienie Młodzieży, wyrzucili go ze Stowarzyszenia Statystów, próbował
      dostać się do Młodzieżowej Rady Miasta, ale go tam nikt nie chciał.
      8. Potrafi dużo mówić, krytykować i oceniać innych - szkoda tylko, że bardzo
      rzadko robi to pozytywnie. Tak naprawdę jeszcze jako nieletni młodzieniec
      potrafi przedstawiać zarzuty dorosłym m.in również politykom - brak szacunku dla
      osób starszych, którzy przez lata zdobywali swoje doświadczenia.
      9. Zapatrzony w siebie - jego blog zawiera szczegółowe informacje co i kiedy
      robił, gdzie występował, z kim rozmawiał i kto pozował z nim do zdjęcia. Dobrze,
      że nie przedstawia bardziej szczegółowych informacji o sobie - kto o zdrowych
      zmysłach ma na to czas i przede wszystkim chęci.
      10. IQ ponad 1000% bo jego opinie i cytaty potwierdzają fakt, że pozjadał
      wszystkie rozumy i to on powinien być kandydatem na prezydenta miasta - nikt go
      nie docenia, a on chce i koniec!
      11. Ciągnie wiele srok za ogon tylko wszystkie mu uciekają, a on pozostaje z
      kilkoma piórkami, którymi się szczyci, opisując je podnosi do wielkiej rangi.
      12. Osoba bez doświadczenia i jakiegokolwiek rozsądku, której pomyliła się
      kolejność życia: czas dorastania/zabawa, szkoła podstawowa/znajomi/nauka, dalsza
      obowiązkowa nauka: szkoła/znajomi/nauka, wybór kierunku życia: albo praca albo
      nauka - tu podejmuje człowiek decyzje o dalszym losie i przyszłych perspektywach.
      On jednak jest mądrzejszy od wszystkich i nie potrzebuje nawet 50% zrealizowania
      tych planów bo nie jest w stanie tego osiągnąć.
      13. Dodatkowe opnie o nim z pewnością nasuną ci się kiedy go poznasz, bądź ktoś
      inny podzieli się również swoimi odczuciami - oczywiście musimy uzbroić się w
      cierpliwość bo przynajmniej z kilka postów doda sam Mateusz Rambacher podając
      się za kogoś innego!
      • Gość: dziadulek do ? IP: *.centertel.pl 05.02.10, 23:49
        skoro jest takim małym nieznaczącym wariatem to po co piszesz o nim
        tak dużo? napociłeś sie z pół godziny, żeby mu przygrzać.
        Zaprzeczyłeś sam(a) sobie.
        • Gość: ? odp. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.02.10, 00:00
          Po pierwsze szkoda byłoby mi tyle czasu na pisanie kilku słów, które zamieściłem
          - nie mam problemu z pisaniem na klawiaturze.

Co jest bardzo ważne odpowiedziałem na pytanie forumowiczki wyrażając wyłącznie
          swoją opinię i spostrzeżenia, z którymi miałem możliwość się zapoznać. NIE
          NAPISAŁEM NIGDZIE, ŻE JEST TO OSOBA MAŁA, NIEZNACZĄCA I W DODATKU WARIAT
          -
          jest to tylko twój indywidualny osąd!
          • Gość: sprostowanko Re: odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 00:52
            Mateusz sam zrezygnował z funkcji przewodniczącego i nikt go stamtąd nie
            wyrzucił - teraz jest vice przewodniczącym; już dawno skończył 18 lat; nie było
            możliwości w konkursie samemu zaproponować swojej kandydatury - jest nominowany
            aż w trzech kategoriach i nie od niego zależało czy zostanie nominowany czy nie;
            tzw "afera" stypendialna już została wyjaśniona - zazdrosne o prezenterkę
            lepszej telewizji "media" rzuciły oszczerstwa, które oficjalnie okazały się
            nieprawdziwe, sprawa została skierowana na drogę postępowania sądowego.
            • Gość: jolie Re: odp. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 10:28
              jesteś tak prymitywny i ograniczony żeby sam o sobie pisać
              sprostowania? zastanów się chłopie ludzie z zaburzeniami psychicznymi
              mówią o sobie w trzeciej osobie
          • Gość: dziadulek do ? IP: *.centertel.pl 06.02.10, 09:08
            a napisanie "Osoba bez doświadczenia i jakiegokolwiek rozsądku" ti
            nie to samo?
            • Gość: spostrzegawczy Re: do ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.10, 10:43
              Sprawa jest prosta. Babeczka i ? to jedna i ta sama osoba. Nigdy w
              życiu nie widziałem na forum ani jednego postu babeczki, więc jej
              zalogowanie ma na celu tylko i wyłącznie ukrycie ip. Odpowiedż
              pana ? następuje po godzinie czyli dokładnie tyle, ile czasu zajęło
              napisanie odpowiedzi.
              • Gość: set Re: do spostrzegawczego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 11:04
                Może Ty i "spostrzegawczy", szczególnie gdy łbem w latarnie trafisz. Już nie
                raz przypisałeś nietrafnie jedną osobę do różnych wypowiedzi na tym forum. Loguj
                się lepiej jako "wróżbita", to przynajmniej od razu wiadomo będzie, że to znany
                przygłup z pod *.ssp.dialog.net.pl.
    • babeczka Re: Kto to jest? Mateusz Rambacher 06.02.10, 10:56
      Czytając te wypowiedzi doznałam szoku - osoba sprytna , wykształceniem
      podstawowym wolna mająca dużo czasu może zostać Politykiem lub urzędnikiem
      .To powinna być przestroga dla innych .
      • babeczka Re: Kto to jest? Mateusz Rambacher 06.02.10, 11:07
        Zapytałam " Kto to jest? Mateusz Rambacher"
        Bo ja mam prawo wiedzieć skoro ta osoba jest osobą publiczną i chce być aby na
        niego wysyłać sms w kwocie 2,44 zł i w 30 minutach widzę nominuje na
        ;NAJBARDZIEJ OBIECUJĄCY POLITYK ,POLITYK PRZYJAZNY CZŁOWIEKOWI,NAJWIĘKSZE PARCIE
        NA SZKŁO.
        TO JA MAM PRAWO WIEDZIEĆ KTO TO JEST?
    • Gość: dziadek Re: Kto to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.10, 12:48
      Po analizie tego co przeczytałem, sam to nie zrobił jeszcze nic.
      Pan Mateusz powinien najpierw zadbać o siebie (nauka, nauka, wykształcenie), a dopiero później pomyśleć o innych. Bo tuman nie wieli potrafi.
      • Gość: gwarek Re: Kto to jest? IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.02.10, 11:04
        A czy to aby nie bezradny Szpur tak szkaluje Rambachera? Przecież w
        chwili wejścia do rady miasta Mateusz uzyska status najmłodszego
        radnego w historii Wałbrzycha, a dotychczas tę palmę dzierży Paweł.
    • Gość: wałbrzyszanin Re: Kto to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 19:57
      to chłopaczek z mlekiem pod nosem chcący utworzyć w Wałbrzychu ul.
      Kubusia Puchatka. Chłopaczek który ma parcie na szkło.
    • Gość: T&T Re: Kto to jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 20:33
      O czym Wy tu bajerzycie?
      Tylko tego brakuje w tym polskim matriksie, żeby obszczymurki z piaskownicy
      kierowali tym wariatkowem. Ludzie czy wam już kompletnie rozumy odebrało?
      Doświadczenie życiowym to podstawa rozwoju cywilizacji i dlatego najlepszy wiek
      dla polityka zaczyna się najczęściej po sześćdziesiątce.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka