Dodaj do ulubionych

Siema dzikusy !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 18:35
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbycho Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 00:42
      dzień dobry panie kierowniku...mam takie małe pytanko, szczery będę, bo co mam
      kłamać...brakuje mi z kolegami 50gr do winka...czy szanowny kierownik nie mógłby
      poratować w potrzebie? Wypijemy zdrowie szanownego kierownika?;P
      • Gość: Rycho Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 00:44
        ...i jeszcze jakby tak szanowny kierownik papieroskiem poratował!;D
    • Gość: prezes Re: Siema dzikusy ! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.03.10, 02:52
      Spieprzaj dziadu!
      • Gość: * Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 09:12
        Jest pan zerem!
        • Gość: leniwy królik Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 11:22
          pierwszy wątek pisany przez inteligentnych na tym formum frustratów :)
          • Gość: frustrator Re: Siema dzikusy ! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.03.10, 11:50
            no kończyć flaszkę i do domu, a kto umarł ten nie żyje...
            • Gość: Waldo Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 15:40
              pan prezes coś dziś nieuprzejmy...ale każdy może mieć zły dzień...Pańskie
              zdrowie, Panie prezesie...pozdrów Lecha;)
          • Gość: dzik jest dziki Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.10, 17:20
            Cześć Stary! Kiedy robimy rozpierduchę jakąś?
            • zaslawek Re: Siema dzikusy ! 04.03.10, 10:04
              "Moja jest tylko racja, i to święta racja.
              Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza.
              Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
              • Gość: Zdzisio Re: Siema dzikusy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 11:13
                "...te zniknięte parówki...";D
    • Gość: tetryk Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 16:36
      "Chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom i godnościom osobistom". Nie
      będzie Miro pluł nam w twarz ni dzieci nam łajdaczył. Won na floryde!
      • Gość: do tetryka Re: Siema dzikusy ! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.03.10, 18:51
        właśnie!! ja próbuje wizę 20 lat załatwić do stanów a taki palant drzewiecki
        leci sobie kiedy chce na florydę grać w golfa i jeszcze drozda siedział z nim
        przy stole i razem chlali!!! aż czerwone mordy mieli!!!

http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=3&ved=0CAsQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.se.pl%2Fwydarzenia%2Fkraj%2Fzamiast-pracowac-byczy-sie-na-florydzie_129976.html&rct=j&q=drzewiecki+i+drozda+na+florydzie&ei=x0-NS56zJpCSnAOJgqW0BA&usg=AFQjCNHQ1-clD1FT_MHxXoYwjHDr0M_imw
        • Gość: rosół Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 19:07
          Nie chcem ale muszem
          • Gość: baba Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 19:45
            Drozda z Mirem w golfa grają i Polaków w dupie mają.
            Jak pamietam - pan satyryk myślą mową, piosenkami
            w czasach wcale nie odległych walczył mocno z komuchami
            Teraz za to razem z Mirem, Zbychem a na końcu pewnie z Rychem sączy
            whiski co niedzila,
            bo już nie ma PRL-a
            • 100p_glupocie Re: Siema dzikusy ! 02.03.10, 20:23
              A dlaczego tak jest?
              Bo OTAKE Polske walczyliśmy:P
        • Gość: tetryk Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 20:49
          A widzisz. I tu się mylisz. Oni też wizy nie dostali. Te czerwone ryje to z
          wysiłku. Namachali się pagajami żeby tratwą z Kuby dopłynąć :)
          • Gość: wujek "dobra rada" Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.10, 22:24
            Lepiej uklęknij i ucałuj gościnną Ziemię Kaliską :)
          • Gość: słońce Peru Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 23:31
            Nie przejmuj się „tetryk” czerwonymi ryjami naszych kumpli.
            Wkrótce wybory.
            PO obiecuje(my) stworzyć dzikusom takie warunki wegetacji ,że
            ryje im zzielenieją gdy na drzewach oprócz liści wisieć będą
            dzikusy emeryci i dzikusy renciści.
            • Gość: Lechu Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.10, 01:54
              Zapomniałeś, że każdemu kto na NAS zagłosuje damy 100 milionów!!!;D
              • Gość: Joseph Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.10, 01:55
                "Posdhrawhiam wszystkih Polakoof"
                • Gość: miejscowy Re: Siema dzikusy ! IP: *.chello.pl 03.03.10, 04:12
                  Posdhrawhiam wszystkih Polakoof,posdhrawhiam was ciule:}
                  • Gość: Komisja Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 08:11
                    Niewiem nie pamiętam :)
                    • Gość: chłop Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.10, 09:48
                      Szanowna komisjo, nie pierwszy raz staje mi :)
                      • Gość: tetryk Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 13:09
                        "Co ty mi tu ku*wa dajesz?"
                        • Gość: . Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 13:20
                          Maczugą mamuta - maczugą!
                          • Gość: tetryk Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 13:29
                            Maczuga to nasza tubylcza tabletka gwałtu i gra wstępna :)
                            • Gość: JA Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 14:28
                              Niech pan nie przerywa panie Miecugow:)
                              • Gość: sierżant Re: Siema dzikusy ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.03.10, 16:08
                                A GDYBY TO BYŁA WASZA MATKA???!!!
                                • Gość: tetryk Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 17:14
                                  "Nie idźcie tą drogą!"
                                  • Gość: ;P Re: Siema dzikusy ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 11:15
                                    "ta winda na dół jedzie?...nie! w booooooooook";D
              • Gość: hi,hi Re: Siema dzikusy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 15:29
                Gość portalu: Lechu napisał(a):

> Zapomniałeś, że każdemu kto na NAS zagłosuje damy 100 milionów!!!;D
                ------------
                ...w markach zachodnio-niemieckich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka