Gość: on IP: *.sattom.pl 08.05.10, 22:40 Witam gdzie w okolicy najtaniej mozna zamontowac instalacje lpg do auta bmw e36? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M. Re: instalacja lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 02:49 Generalnie ludzie polecają ich: www.autobrc.pl/ Od siebie jedyne co mogę Ci doradzić to omijać wałbrzyskich "fachowców". Gość na wrocławskiej w "Elektro Auto Gum" zna się na tym bardzo dobrze ale jest nieogarnięty i gwarantuję Ci że się z nim nie dogadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: instalacja lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 07:14 moim zdaniem do takiego auta nie oplaca sie instalacja, lepiej sprzedac i kupic juz z instalacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: instalacja lpg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.05.10, 09:58 Montowanie LPG do BMW jest żałosne. Chłopie jak Cie nie stać na to auto to kup sobie np. Fiata Pandę z LPG wtedy ci będzie palił 7 litrów gazu. Kupowanie BMW to są koszty dla ludzi których na to stać. Ludzie co kupują BMW dla samego szpanu przed znajomymi a potem montują LPG to wiocha na maksa. I co będzie ci palił 15 litrów gazu?? Gdzie tu sens chłopie?? Nie kupuj auta na który cię nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: instalacja lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 10:23 Chyba na odwrot, ludzie kupuja e36, bo potrzebuja przestronnego i ich nie stac na dobre auto. Szpanowac e36 mozna bylo 10lat temu, a nie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: instalacja lpg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.05.10, 11:56 oczywiście że można szpanować takim autem. Bo to BMW w końcu popatrz na wsiach same BMW na gaz są. A gadanie że ktoś kupuje BMW (chodzi mi o ludzi co potem chcą zamontować LPG) bo potrzebują przestronnego wozu jest bardzo naiwne. Są tańsze w eksploatacji przestronne samochody więc nie gadaj głupot. Chodzi tylko o szpan i to taki wiejski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: instalacja lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 19:20 To ciekawe, jakos nie przypominaja mi sie modele, ktore sa tych gabarytow, za ta cene i pala 6l w miescie, auto jak kazde inne. Jestescie tak samo zalosni, wielcy przeciwnicy zlego bmw, jak ci co to kupuja i mysla, ze komus zaimponuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: instalacja lpg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.05.10, 19:42 Pali 10litrów na 100 przy delikatnej jeździe. Przy mocniejszej 17l na 100KM więc nie gadaj głupot. A mówienie że nie ma innych modeli o takich gabarytach jest co najmniej śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autogaz. Re: instalacja lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.10, 20:27 Jesteście dziecinni. Gość pyta o montaż lpg a wy go umoralniacie. To dopiero jest żenada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fix Re: instalacja lpg IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.10, 22:23 dokładnie. pytasz o konkretna rzecz a gamonie piszą swoje fantastyczne teorie. Kogo obchodzi czy do BMW gaz się opłaca czy nie. koleś pytał konkretnie o nazwę firmy wiec mordy w kubeł bo zygać się chce od tych debilnych wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: instalacja lpg IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.05.10, 22:45 Za to wy odpowiedzieliście mu na pytanie. ŻENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: instalacja lpg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 12:41 Autobrc w Świdnicy. Robiłem u nich sekwencję w escorcie 3 miesiące temu. Instalacja o 300zł tańsza niż taka sama w Wałbrzychu. Śmiało polecam. Ogólnie teraz na paliwo połowa kosztów :) www.autobrc.pl/ Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: instalacja lpg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 22:07 ja zakładałem do 3 aut na wrocławskiej, gość wygląda mało zachęcająco i trudno się z nim rozmawia ale wie co robi i w dobrej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: instalacja lpg IP: *.ibselektronics.pl 11.05.10, 07:47 A najwieksza zenada tego forum jestes ty omg wiochmenie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: instalacja lpg IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.09.10, 19:03 Polecam autogaz.swidnica.pl. Fachowo i niedrogo! Siedziba: 58-160 świebodzice, ul.Wolności 26. Obsługują wszystkie możliwe instalacje LPG. Specjalizują się w AC STAG i VSI PRINS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: instalacja lpg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 09:31 Dziwi mnie podejście niektórych do zakładania lpg do auta, że wiocha itp. O czym Wy w ogóle mówicie? Auto to przyrząd do przemieszczania się. A jeśli można się przemieszczać taniej na lpg to dlaczego n ie korzystać? Ja założyłem lpg w marcu i już koszty założenia mi się zwróciły. Teraz robię 100km za 20zł. Zakładałem w świdnicy w autobrc. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś