Gość: irek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 16:05 Witam który zakład na strefie jest najgorszy,i najlepszy i czy są jakieś przyjęcia na produkcję najlepiej bezpośrednio do danego zakładu nie przez agencję pracy.Pozdrawiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do irka Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 16:18 przyjęcia są przez pod firmy do tych obozów z wałbrzycha mało kto tam teraz tyra, wieśniaków z okolic ściągają z łapanek to samo się zrobiło co w biskupicach pod wrocem nikt tam z wroca za 1000 zł nie tyra tylko wieśniaki z pól okolicznych i wsi ale oni przychodzą kiedy chcą do pracy bo mają robotę w polu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.ibselektronics.pl 23.05.10, 19:18 Jakoś Ja pracuję na strefie i w tej firmie co pracuję, wiekszość to wieśniaki z Walbrzycha a nie wieśniaki z pobliskich pól, p.a..l.a.n.c.i.e! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoj Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 19:26 przecież wałbrzych to takie pole betonowa wieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do abc Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.10, 05:46 to tyraj dalej w obozie wyjątkowy palancie ha ha ha trzeba mieć nieźle najebane żeby tyrać tam za 1000 zł winszuje głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenshi Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 07:25 Pisze bo juz nie wyrobie grrr. Teksty typu 1000 zl nie bede robil ku.... tak tylko potrafia powiedziec leserzy. Ja pracuje w jednym z zakladow i nie narzekam a ludzie z firm ktorzy sa zatrudniani w firmie w ktorej pracuje tez nie narzekaja bo i czasem wiecej ode mnie zgarna na miesiac i caly czas przechodza z pod firmy normalnie i bez problemu. A jak widze nowego kandydata do pracy co po 2 godzinach rezygnuje bo za ciezko bo szuka pracy tylko zeby zona nic nie gadala bo tatus z mamusia da to sie nie dziwie, a pozniej taki wlasnie sie wypowiada na forum czy kolesiowi w autobusie jadac na posredniak ze nie ma roboty albo za ,,1000,, zl no smiechu warte przepracuj jeden z drugim chociaz miesiac to zobaczysz ile zarobisz ale fakt zapomnialem lepiej wypic nalewatora i pojsc do kejten za zasilek. Ludzie przestance w koncu narzekac o pracy o Wałbrzychu bo sie duzo osob myli. Pozdro dla wytrwalych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 17:22 A w jakim zakładzie pracujesz?i czy są przyjęcia? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kenshi Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:33 Irek wiec jest to NSK i przyjecia sa przez 3 pod firmy i nie powiem czasem praca ciezka naprawde ale wiadomo na poczatku, atmosfera czasem skisnieta ale to jak wszedzie i nie chodzi mi tylko o prace na strefie. A do reszty hmmm nie chodzi tu o prace na strefie u nas czy na jakiejs innej problem tkwi w mentalnosci naszej polskiej podejscia do tego wszystkiego. Poleca na mnie slowa krytyki itp heh ale nie narzekajcie tak bo to jest uzalanie sie nad samym soba. Pozdrawiam bo juz nie wiem co mam napisac heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 21:19 najgorszy to zdecydowanie Folstop a najlepsza Toyota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 23:44 Toyota fajna tylko ciężko się dostać:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.chello.pl 24.05.10, 00:12 Proponuję zakład o inicjałach FF, jest tu na forum o nim duży wątek :). Praca w "przyjemnej" atmosferze o tym że MASZ przyjść do pracy w sobotę lub w niedzielę dowiesz się w piątek, o urlopie w sierpniu poinformują cię najszybciej w czerwcu i jeszcze musisz być "elastycznym" bo może coś się zmienić w ostatni dzień przed upragnionym wolnym. (Ma to swoją zaletę-jeden stres mniej bo nie trzeba nic planować bo nie ma jak planować :) ). O fantastycznych przełożonych i ich nad wyraz ludzkim stosunku do podwładnych nie będę wspominał-po prostu do rany przyłóż :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 16:54 Nic dodac nic ujac poprostu tak jest w FF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rety Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 23:29 A jakiej Ty bys chciał atmosfery. Chcesz atmosfery to idź sie ucz dostaniesz posadę i bedziesz panem, nie chciałes sie uczyc to zaiwaniaj za 1000zł i dziekuj ze tam Cie chcą. Jakieś pytania? Badź realistą, nie wymagaj wiecej niz sam moze dać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.05.10, 11:00 Gość portalu: rety napisał(a): > A jakiej Ty bys chciał atmosfery. Chcesz atmosfery to idź sie ucz > dostaniesz posadę i bedziesz panem, nie chciałes sie uczyc to > zaiwaniaj za 1000zł i dziekuj ze tam Cie chcą. Jakieś pytania? Badź > realistą, nie wymagaj wiecej niz sam moze dać! Nie słuchaj. Nie musisz się uczyć zajmij się Polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stfu Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 13:40 nie zgodzę się, w Biskupicach pod Wrocławiem te "wieśniaki" co pracują mają lepszą mentalność niż tu w Wałbrzychu, pracowałem w LG i powiem, że do tej pory nie spotkałem się z równie życzliwymi ludźmi, natomiast tu na strefie w Wałbrzyszku, jeden pod drugim dołki kopie nieustannie, takiego za przeproszeniem kurestwa jeszcze nigdzie nie widziałem, i nie tylko na produkcji pracowałem, wiem, że tak jest również w części biurowej. Nie polecam. Zastanówcie się chorzy ludzie nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do stfu Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 13:46 co gorsza to te gnoje z biur w zakładach w strefie to są z poza wałbrzycha i zarabiają od 4000 zł do 10 000 zł a fizole z pobliskich wsi tyrają na nich za 1000zł ... tak wygląda właśnie strefa ... o poniżaniu kopaniu po dupach i wyzywaniu fizoli już nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stfu Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 17:16 fizolom ciągle mało kopania po dupie i wyzywania bo sami między sobą tez to uskuteczniają :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 18:57 W polityce trzeba zapierdalac na partie duzo ciezej niz na strefie, zeby partia zalatwila dobry stolek. Po co im byle ciec, z ktorego nie ma zadnego pozytku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator tubylec Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 17:16 dlaczego ludzie z innych miast pracujący w wałbrzychu traktują pracowników z wałbrzycha jak niedorozwiniętych debili dlaczego pomiatają nimi jak śmieciami i traktują wałbrzyszan jak gówno za najmniejsze pieniądze... może ktoś to wyjaśnić ??? Odpowiedz Link Zgłoś