Dodaj do ulubionych

Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 16:05
Witam który zakład na strefie jest najgorszy,i najlepszy i czy są jakieś przyjęcia na produkcję najlepiej bezpośrednio do danego zakładu nie przez agencję pracy.Pozdrawiam gorąco.
Obserwuj wątek
    • Gość: do irka Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 16:18
      przyjęcia są przez pod firmy do tych obozów z wałbrzycha mało kto tam teraz
      tyra, wieśniaków z okolic ściągają z łapanek to samo się zrobiło co w
      biskupicach pod wrocem nikt tam z wroca za 1000 zł nie tyra tylko wieśniaki z
      pól okolicznych i wsi ale oni przychodzą kiedy chcą do pracy bo mają robotę w
      polu...
      • Gość: ABC Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.ibselektronics.pl 23.05.10, 19:18
        Jakoś Ja pracuję na strefie i w tej firmie co pracuję, wiekszość to wieśniaki z
        Walbrzycha a nie wieśniaki z pobliskich pól, p.a..l.a.n.c.i.e!
        • Gość: hoj Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.10, 19:26
          przecież wałbrzych to takie pole betonowa wieś
        • Gość: do abc Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.10, 05:46
          to tyraj dalej w obozie wyjątkowy palancie ha ha ha trzeba mieć nieźle najebane
          żeby tyrać tam za 1000 zł winszuje głupoty
      • Gość: Kenshi Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 07:25
        Pisze bo juz nie wyrobie grrr. Teksty typu 1000 zl nie bede robil ku.... tak
        tylko potrafia powiedziec leserzy. Ja pracuje w jednym z zakladow i nie narzekam
        a ludzie z firm ktorzy sa zatrudniani w firmie w ktorej pracuje tez nie
        narzekaja bo i czasem wiecej ode mnie zgarna na miesiac i caly czas przechodza z
        pod firmy normalnie i bez problemu. A jak widze nowego kandydata do pracy co po
        2 godzinach rezygnuje bo za ciezko bo szuka pracy tylko zeby zona nic nie gadala
        bo tatus z mamusia da to sie nie dziwie, a pozniej taki wlasnie sie wypowiada na
        forum czy kolesiowi w autobusie jadac na posredniak ze nie ma roboty albo za
        ,,1000,, zl no smiechu warte przepracuj jeden z drugim chociaz miesiac to
        zobaczysz ile zarobisz ale fakt zapomnialem lepiej wypic nalewatora i pojsc do
        kejten za zasilek. Ludzie przestance w koncu narzekac o pracy o Wałbrzychu bo
        sie duzo osob myli. Pozdro dla wytrwalych ;)
        • Gość: Irek Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 17:22
          A w jakim zakładzie pracujesz?i czy są przyjęcia? Pozdrawiam.
          • Gość: Kenshi Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 14:33
            Irek wiec jest to NSK i przyjecia sa przez 3 pod firmy i nie powiem czasem praca
            ciezka naprawde ale wiadomo na poczatku, atmosfera czasem skisnieta ale to jak
            wszedzie i nie chodzi mi tylko o prace na strefie. A do reszty hmmm nie chodzi
            tu o prace na strefie u nas czy na jakiejs innej problem tkwi w mentalnosci
            naszej polskiej podejscia do tego wszystkiego. Poleca na mnie slowa krytyki itp
            heh ale nie narzekajcie tak bo to jest uzalanie sie nad samym soba. Pozdrawiam
            bo juz nie wiem co mam napisac heh
    • Gość: ja Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 21:19
      najgorszy to zdecydowanie Folstop a najlepsza Toyota
      • Gość: ktoś Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.10, 23:44
        Toyota fajna tylko ciężko się dostać:-(
    • Gość: gość Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.chello.pl 24.05.10, 00:12
      Proponuję zakład o inicjałach FF, jest tu na forum o nim duży wątek :). Praca w "przyjemnej" atmosferze o tym że MASZ przyjść do pracy w sobotę lub w niedzielę dowiesz się w piątek, o urlopie w sierpniu poinformują cię najszybciej w czerwcu i jeszcze musisz być "elastycznym" bo może coś się zmienić w ostatni dzień przed upragnionym wolnym. (Ma to swoją zaletę-jeden stres mniej bo nie trzeba nic planować bo nie ma jak planować :) ). O fantastycznych przełożonych i ich nad wyraz ludzkim stosunku do podwładnych nie będę wspominał-po prostu do rany przyłóż :).
      • Gość: gosc Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 16:54
        Nic dodac nic ujac poprostu tak jest w FF
        • Gość: rety Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 23:29
          A jakiej Ty bys chciał atmosfery. Chcesz atmosfery to idź sie ucz
          dostaniesz posadę i bedziesz panem, nie chciałes sie uczyc to
          zaiwaniaj za 1000zł i dziekuj ze tam Cie chcą. Jakieś pytania? Badź
          realistą, nie wymagaj wiecej niz sam moze dać!
          • Gość: ... Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.05.10, 11:00
            Gość portalu: rety napisał(a):

> A jakiej Ty bys chciał atmosfery. Chcesz atmosfery to idź sie ucz
            > dostaniesz posadę i bedziesz panem, nie chciałes sie uczyc to
            > zaiwaniaj za 1000zł i dziekuj ze tam Cie chcą. Jakieś pytania? Badź
            > realistą, nie wymagaj wiecej niz sam moze dać!

Nie słuchaj. Nie musisz się uczyć zajmij się Polityką.
            • Gość: stfu Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 13:40
              nie zgodzę się, w Biskupicach pod Wrocławiem te "wieśniaki" co pracują mają
              lepszą mentalność niż tu w Wałbrzychu, pracowałem w LG i powiem, że do tej pory
              nie spotkałem się z równie życzliwymi ludźmi, natomiast tu na strefie w
              Wałbrzyszku, jeden pod drugim dołki kopie nieustannie, takiego za przeproszeniem
              kurestwa jeszcze nigdzie nie widziałem, i nie tylko na produkcji pracowałem,
              wiem, że tak jest również w części biurowej. Nie polecam. Zastanówcie się chorzy
              ludzie nad sobą.
              • Gość: do stfu Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 13:46
                co gorsza to te gnoje z biur w zakładach w strefie to są z poza wałbrzycha i
                zarabiają od 4000 zł do 10 000 zł a fizole z pobliskich wsi tyrają na nich za
                1000zł ... tak wygląda właśnie strefa ... o poniżaniu kopaniu po dupach i
                wyzywaniu fizoli już nie wspomnę
                • Gość: stfu Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 17:16
                  fizolom ciągle mało kopania po dupie i wyzywania bo sami między sobą tez to
                  uskuteczniają :/
            • Gość: f Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 18:57
              W polityce trzeba zapierdalac na partie duzo ciezej niz na strefie, zeby partia
              zalatwila dobry stolek. Po co im byle ciec, z ktorego nie ma zadnego pozytku?
    • Gość: obserwator tubylec Re: Wałbrzyska Strefa Ekonomiczna IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 17:16
      dlaczego ludzie z innych miast pracujący w wałbrzychu traktują pracowników z
      wałbrzycha jak niedorozwiniętych debili dlaczego pomiatają nimi jak śmieciami i
      traktują wałbrzyszan jak gówno za najmniejsze pieniądze... może ktoś to wyjaśnić ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka