Gość: Yogi IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 10:03 na kogo zagłosujecie i dlaczego (proszę podać jeden, najważniejszy waszym zdaniem argument). Dodam, że sam się zastanawiam czy pójść na wybory, stąd moje pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cygan Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 10:30 Janusz Korwin-Mikke Dlaczego ? Pooglądaj: www.youtube.com/watch?v=a_YHsgLTZzk&feature=related Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 10:53 ja też JKM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 11:10 Napewno nie na Komorowskieg, bo to zwykły cwaniaczek, która jak do tej pory się nie sprawdził z zastępstwie po Kaczyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozum Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 05.06.10, 11:16 Sam się zastanów kto będzie lepiej przedstawiał lepiej P O L S K Ą rację stanu a kto będzie bezwolnym narzędziem Unii i ogólnie pojętej międzynarodowej finansjery . Zastanów się i wybierz sam . Nie wymieniam celowo nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.10, 17:11 Mnie się wydaje, że choćby dla zasady będę głosował tak by żadna grupa nie miała monopolu na władzę. Ciągle mówią, że lepsza będzie współpraca, a ja wolę jak się "żrą" bo wtedy lepiej się kontrolują nawzajem bo jedna strona czeka na wpadkę drugiej. Czasami przesadzają ale trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qmak Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 11:49 Tylko jeden jedyny Korwin Mikke jest inny od pozostałych kandydatów. Mówi tylko prawdę od wielu lat, nie zmienia poglądów, namawia to prawdziwego wolnego rynku, do swobodnego dysponowania swoimi pieniędzmi. Głos na niego to cień szansy na jakąś pozytywną zmianę. Głos na pozostałych to przypieczętowania obecnego stanu, bez szansy na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja również Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 12:01 Janusz Korwin-Mikke, gdyby mu się udało na pewno za wszelką cenę chcieliby go zdjąć, on jest nadzieją na lepsze życie, on chce się rozprawić z ZUSem, z tymi złodziejami, bardzo logiczny facet. Zachęcam do głosowania na niego, zobaczcie jego filmiki na YouTube, otwarte media go ignorują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 12:49 A my juz postanowiliśmy zagłosujemy z cała rodziną na Komorowskiego. Nie jest takim cwaniakiem jak Kaczyński i łączy ludzi a nie dzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licytator Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.10, 14:00 Janusz Korwin Mikke - zresztą jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.10, 15:55 Pewnie,że Korqwin Mikke nikogo więcej nie widzę,zresztą przytoczę fragment piosenki"demokracja to rządy większości,a większość to idioci" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cham Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 21:35 > A my juz postanowiliśmy zagłosujemy z cała rodziną na Komorowskiego. > Nie jest takim cwaniakiem jak Kaczyński i łączy ludzi a nie dzieli. Nie, no jasne, facet jest przystojny, elokwentny. Jego partia zgodnie z obietnicami obniża podatki, w sklepach jest coraz taniej, za prąd, gaz i benzynę płacimy coraz mniej, o wiele łatwiej jest założyć działalność gospodarczą. Jest coraz mniej koncesji i pozwoleń a policja sprawnie łapie groźnych przestępców zamiast ustawiać się z radarami. Nasze państwo zaciąga coraz mniej kredytów a wkrótce budżet będzie bez deficytu. No i oczywiście łączy ludzi a nie dzieli. Mam nadzieję, że twoja rodzina nie jest zbyt liczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 09:58 Masz pecha jest b. liczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wini Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 00:16 Ja będę głosował na Komorowskiego. Wieże że jako ociec tak licznej rodziny sprawdzi się jako Prezydent. No i jest zrównoważony i spokojny. Nada się:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HTM Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 08:45 Może nawet bym zagłosował na Korwina Mikkiego gdym tylko zrozumiał co on mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Komorowski czy Kaczyński 05.06.10, 23:35 Gość portalu: Qmak napisał(a): > Tylko jeden jedyny Korwin Mikke jest inny od pozostałych kandydatów. Fakt. Inny to on jest (nie tylko od kandydatów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 16:22 Nie na kaczynskiego. Jaki jest to juz pokazal przez 2 lata i na pewno sie nie zmienil. Napieralski nie ma szans, pawlak tak samo. Reszta to albo wariaci, albo startujacy dla darmowej reklamy. W tym roku nie glosuje na nikogo albo przeciw kaczynskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Komorowski czy Kaczyński IP: 78.9.89.* 05.06.10, 17:02 Ja uwazam ze kaczynski nie byl dobrym prezydentem, dlatego tez nie bede popierała jego brata, ktory zupelnie na prezydenta sie nie nadaje. Wybiore "mniejsze zło" wole komorowskiego od kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 17:29 A ja uważam że nie stać mnie na utrzymywanie prezydentowej i całej bandy prezydernciontek :) . Wolę kota, nie jest tak wymagajacy ( chyba ) nawet jak mu założą złoty dzwoneczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Zimny Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.10, 17:50 On nie ma nawet kota. Alik zdechł jakiś czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kll Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.10, 19:34 Przed gawędziarzem chroń nas Boże chcemy męża stanu. wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/gafy-komorowskiego-wydaja-sie-nie-miec-konca,1,3237178,aktualnosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 05.06.10, 22:15 No, Jaruś to za to ósmy cud świata:))!! A co do męża.... www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Komorowski czy Kaczyński 05.06.10, 19:40 Nie ma co się zastanawiać,PIS w 2008rzłożył projekty na naprawę i wzmocnienie wałów przeciw powodziowych,rząd PO odrzucił bo się ponoć nie nadawały.Tusk w swojej kampani obiecywał nam IRLANDIĘ,słowa dotrzymał mamy WENECJĘ,po co nam podrózować i pieniżązki wydawać,jeszcze pomoc finansowa będzie,ze ktoś coś stracił,to kupi sobie nowe ,lepsze może "hamerykańskie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 20:25 Ja glosuje na Napieralskiego,jesli bedzie druga tura wtedy na Komorowskiego:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: Komorowski czy Kaczyński IP: 88.248.13.* 05.06.10, 20:50 A może wg wzrostu: Olechowski . . . . . . . JArek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkj Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.10, 20:58 Patrzeliście na sondę telegazeta TVP1 strona 888 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Komorowski czy Kaczyński IP: 78.9.89.* 05.06.10, 21:48 Popieram, według wzrostu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 22:10 Lepsza wenecja, niz grecja, ktora chce zrobic kaczynski. Dzis potwierdzil, ze to zwykly socjalista - gdyby on byl premierem to powiekszylby deficyt i rozdal troche pieniedzy - identyczne dzialania przez ktore zbankrutowala grecja. Zamiast skladac projekt, mogl wybudowac waly, mial na to 2 lata w najlepszych czasach sposrod wszystkich rzadow III rp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkj Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.10, 22:19 Komuniści mieli na to 45 lat a obecna władza już prawie trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 23:53 i? gratulacje, ze najwiekszym osiagnieciem pis bylo niezrobienie tego co inni i bycie jeszcze z tego dumnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 05.06.10, 22:13 www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Kot_Jaros%C5%82awa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dq Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 22:11 L. Kaczynski to przy Jarku wspanialy polityk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdecydowany Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 22:28 Głosuje na Kaczyńskiego, bo przynajmniej pod jego rządami jest szansa, że odzyskają kondycję szpitale psychiatryczne gdzie jest miejsce dla wielu z Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 05.06.10, 22:31 No to i ty znajdziesz tam swoje miejsce na ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdecydowany Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 22:42 Jasne. Właśnie otwieram manufakturę produkującą kaftany bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 23:13 Prawdę mówiąc poglądy mam zbliżone do Korwina, z drugiej strony nie wierzę w jego sukces. Nie wierzę też w metamorfozę Kaczyńskiego. Nadal się zastanawiam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 23:59 Ba, ja mam nawet poglady lepsze od korwina. Zero podatkow, 4 pasmowka w kazdej wsi, zero przestepczosci, biedy i bezrobocia... a nie... 10tys/mc kazdemu bez pracy, nie ma co sie meczyc. Zaglosujesz na mnie? Przy mnie, fantazje korwina wymiekaja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdecydowany Do Yogi i innych niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 00:22 "Yogi", nad czym się tu zastanawiać. Korwin ( mam podobne poglądy ) nie ma szans więc szkoda Naszego głosu. Jeśli wygra Komorowski, to oczywiste, że PO weźmie wszystko! Od tej pory kolesie będą nie do ruszenia, Polska do końca rozkradziona a uczciwi ludzie będą mogli liczyć jedynie na przejebane. Jeśli wygra Kaczyński to przynajmniej będzie jakaś przeciwwaga a przy okazji szansa , że gdy się wzajemnie pozagryzają, powstanie wreszcie zapotrzebowanie w świadomości społecznej na kogoś, kto potrafi wziąć ten cały Polski rozpiździaj za mordę. Z tych to powodów głosuje na Kaczyńskiego... i innym też radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Do Yogi i innych niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 00:26 Liczysz że się pozagryzają? A nie sądzisz, że to cyniczna gra na naiwnych oczekiwanach wyborców? Nie marnuj głosu, wybierz JKM. Jeśli myślisz, że Kaczyński czeka na twój głos to się grubo mylisz. To nie ta grupa targetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdecydowany Re: Do Yogi i innych niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 00:39 Dla mojej przyjemności możesz gorącą wodą z czajnika Bałtyk podgrzewać. Taki sam ( niestety) będzie efekt jak głosowanie na JKM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Do Yogi i innych niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 07:54 > Dla mojej przyjemności możesz gorącą wodą z czajnika Bałtyk > podgrzewać. > Taki sam ( niestety) będzie efekt jak głosowanie na JKM. Niekoniecznie, historia już pokazywała, że ludzie "bez szans" wg.mediów zdobywali znacznie więcej. Poniżej link do badania, Mikke jest drugi. www.tvn24.pl/1002982,1,1,w-najblizszych-wyborach-prezydenckich-zaglosuje-na,sondy.html Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 13:53 cyt. Nie wierzę też w metamorfozę Kaczyńskiego. Nadal się zastanawiam .. I całe szczeście ! Kto wreszcie rozwali ten chory uklad - PO - Gazeta Wyborcza - TVN i reszta antypolskiej hołoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 08:13 tylko Kacznski potrafi wziąśc za morde tą całą wierchuszke , demokracja to kiepski pomysl na Polske , potrzebny jest przywódca i nowa sanacja narodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 08:15 A wiec w Wałbrzychu jest ten 1% co chce głosować na JKM. To nawet ma sens bo tylko tutaj mógł znaleźć poparcie koleś co ma poglądy niezgodne z rzeczywistością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijop Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 09:37 Niezgodne, bo rzeczywistość poszła gdzieś w pizdu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.10, 09:46 Gość portalu: omg napisał(a): > A wiec w Wałbrzychu jest ten 1% co chce głosować na JKM JKM ma już 6% !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aw Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 10:22 Wg moich obliczen minimum 19%, jak przy kazdych wyborach od lat. Ma duze poparcie wsrod internautów, w wirtualnym swiecie, wirtualne poglady i program maja duze wziecie. Powinien zostac prezydentem internetu, zatrudni paru koderow i moze zrobic wszystko to o czym mu sie tam marzy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 10:49 6% to on ma jak się zrobi sondaż wśród użytkowników tego forum. Zejdź razem z JKM w końcu na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.10, 10:55 Ma 6% czyli ostatnio skoczyło mu więcej niż Komorowskiemu, o Jarusiu nie wspomniawszy. To jednak nadal mało, niemniej rośnie i tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omg Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 11:00 JKM nigdy nie osiągnął 6%. Pokaż mi taki sondaż. Ja mam ten www.tvn24.pl/wybory2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 06.06.10, 13:44 Będę głosował na Kaczyńskiego. Nie jest ideałem ale to jedyny gwarant ochrony polskiej racji stanu. W przeciwieństwie do obłudnie POprawnego politycznie Komorowskiego i innych sługusów obcych mocarstw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 13:50 Tylko Kaczyński ! Korwin Mikke utopista, Komorowski - obłudnik i sługus Unii, Napieralski nie ma szans bo już mu jego partia własna ze Stolzmanem (Kwachem) szpilki wbija .... Jeśli ktoś się czuje Polakiem nie powinien mieć wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 16:54 Tak nie mam wątpliwości że Kaczyński się nie nadaję. Nie potrzeba nam kolejnego zakompleksionego prezydenta. Koleś nawet nie potrafił znaleźć i przekonać do siebie żadnej kobiety (i to jeszcze mając takie dobre zarobki) a chce cały naród?? Błagam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 17:03 Najlepiej by się stało gdyby Komorowski wygrał w pierwszej turze i pieniądze z drugiej tury poszłyby na powodzian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwnosc Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 06.06.10, 17:28 cyt. "Najlepiej by się stało gdyby Komorowski wygrał w pierwszej turze i pieniądze z drugiej tury poszłyby na powodzian" Pieniądze POszłyby na kolesi typu Zbycho i Miro. Wszak Broniu to ta sama "prawdomówmna" formacja co i oni... a woda jak powiedział ma to do siebie że płynie do Bałtyku i on miał przyjemnośc to widzieć. Ludzie obudźcie się ! Nie widzicie kto nas rżnie od dwóch już przeszło lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Korwin Mikke ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.10, 19:03 wybory.wp.pl/kat,1026001,wid,12328473,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.06.10, 19:16 TREŚĆ LISTU OTWARTEGO POLITYKÓW DO POLAKÓW: Obywatele! Dziękujemy wam, że wierzycie we wszystko, co mówimy. Jesteśmy wdzięczni, że coraz szybciej zapominacie Nasze kłamstwa. Sprawiacie Nam wielką radość tym, że nie interesujecie się Naszymi przekrętami, że nie razi was Nasza obłuda. Cieszy nas, że nie macie zamiaru się sprzeciwić. Bardzo nam miło, że nadal, każdego roku, posłusznie biegniecie na tzw. wyboryâ z bezsensowną nadzieją na zmianę. Jesteśmy dumni z iluzji demokracji, jaką wam wpoiliśmy poprzez media. Nie spodziewaliśmy się, że ogłupienie i skłócenie poddanych obywateli będzie takie łatwe. Liczymy na to, że w tym roku również Nas nie zawiedziecie i wrzucicie do urn dużo laurek. Pozwólcie Nam zarobić jeszcze więcej pieniędzy i udawać, że wasze potrzeby Nas interesują. Pozostańcie nieświadomi prawdy i wierzcie, że każda Nasza telewizyjna sprzeczka jest prawdziwa. Nie zadawajcie pytań, bądźcie posłuszni i idźcie na wybory. Politycy Rzeczypospolitej Polskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózg Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.06.10, 19:21 zagłosuję na Korwina - Mikke nie mogę patrzeć już na te spasione kłamliwe gęby a Kaczyński to powinien raczej pogrążyć się w żałobie a nie 'po trupach do celu' ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pattyjot Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 09:08 na marionetke komorowskiego nie zaglosuje, na pajaca mikiego tez nie zaglosuje, Kaczynski to jedyny sluszny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 12:10 Zagłosuje przeciw Komorowskiemu.Tym samym nie zagłosuje na Rychów,Zdzichów itp.Mikke moim zdaniem jeszcze troche za wcześnie na jego pomysły.Doceniam fakt,że zawsze jest gotów startować i wiem również,że w końcu się doczeka.Komorowski jest nijaki,nie jest zbyt inteligentny,bez wyobrażni i nie chce takiego prezydenta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.10, 12:30 Na początku chciałem głosować na Komorowskiego, ale ostatnio chłop wali gafy za gafami. Kaczor odpada już w przedbiegach. Napieralski mnie nie przekonuje. Lepper out. Prawdę mówiąc ciekawi mnie, ile % głosów otrzyma JKM, bo ja nie będę rzucał słów na wiatr. Nie będę pisał, że na niego zagłosuję, tylko po prostu oddam na niego głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:12 Ja też oddam głos na Korwina,nie miał okazji nas oszukać i generalnie podoba mi się to co mówi.To ma sens.W sprwie powodzi i udziału polityków ( przyjazdy bezcelowe ) również ma racje.Myśle sobie,że możemy być zaskoczeni ilu ludzi odda na niego głos.W ostatnim programie młodzież kontra byłam zaskoczona sondażami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walut Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.10, 14:37 No ma 2% JKM SZALEJE na maxa:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heyah Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.10, 14:45 Ja również na początku chciałem głosować na Komorowskiego, ale tylko po to by Kaczyński nie wygrał, jednak po przemyśleniu sprawy z czystym sumieniem mogę napisać, iż Janusz Korwin Mikke to mój kandydat, nawet jeśli nie wygra to będę mógł spokojnie narzekać na tego co wygra i żałować, że nie wygrał ten, którego wytypowałem. Prawda jest taka, że w tv robią z JKM oszołoma, kiedy ojciec mnie zapytał na kogo będę głosował, zaczął mi prawić kazania, że to nienormalny człowiek, a ja na to zapytałem ojca czy zna poglądy Pana Janusza, zaczął się plątać... uważał go za oszołoma bo media go takim pokazują, sam kiedyś tak o nim myślałem, na szczęście zmądrzałem. Zastanówcie się Polacy, pozdrawiam :) Życzę udanych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.16.34.lan.e-wab.pl 08.06.10, 15:54 Ja na wielkiego przyjaciela moskali Komorowskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś