Dodaj do ulubionych

Komorowski czy Kaczyński

IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 10:03
na kogo zagłosujecie i dlaczego (proszę podać jeden, najważniejszy
waszym zdaniem argument). Dodam, że sam się zastanawiam czy pójść na
wybory, stąd moje pytanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: cygan Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 10:30
      Janusz Korwin-Mikke
      Dlaczego ?
      Pooglądaj:

www.youtube.com/watch?v=a_YHsgLTZzk&feature=related
      Pozdrawiam
    • Gość: anka Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 10:53
      ja też JKM
      • Gość: xxx Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 11:10
        Napewno nie na Komorowskieg, bo to zwykły cwaniaczek, która jak do
        tej pory się nie sprawdził z zastępstwie po Kaczyńskim.
      • Gość: rozum Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 05.06.10, 11:16
        Sam się zastanów kto będzie lepiej przedstawiał lepiej P O L S K Ą rację stanu a
        kto będzie bezwolnym narzędziem Unii i ogólnie pojętej międzynarodowej
        finansjery . Zastanów się i wybierz sam . Nie wymieniam celowo nazwisk.
        • Gość: Gościu Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.10, 17:11
          Mnie się wydaje, że choćby dla zasady będę głosował tak by żadna
          grupa nie miała monopolu na władzę. Ciągle mówią, że lepsza będzie
          współpraca, a ja wolę jak się "żrą" bo wtedy lepiej się kontrolują
          nawzajem bo jedna strona czeka na wpadkę drugiej. Czasami
          przesadzają ale trudno.
    • Gość: Qmak Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 11:49
      Tylko jeden jedyny Korwin Mikke jest inny od pozostałych kandydatów.
      Mówi tylko prawdę od wielu lat, nie zmienia poglądów, namawia to prawdziwego
      wolnego rynku, do swobodnego dysponowania swoimi pieniędzmi.

Głos na niego to cień szansy na jakąś pozytywną zmianę.
      Głos na pozostałych to przypieczętowania obecnego stanu, bez szansy na zmianę.
      • Gość: ja również Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 12:01
        Janusz Korwin-Mikke, gdyby mu się udało na pewno za wszelką cenę chcieliby go
        zdjąć, on jest nadzieją na lepsze życie, on chce się rozprawić z ZUSem, z tymi
        złodziejami, bardzo logiczny facet. Zachęcam do głosowania na niego, zobaczcie
        jego filmiki na YouTube, otwarte media go ignorują.
        • Gość: janusz Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 12:49
          A my juz postanowiliśmy zagłosujemy z cała rodziną na Komorowskiego.
          Nie jest takim cwaniakiem jak Kaczyński i łączy ludzi a nie dzieli.
          • Gość: licytator Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.10, 14:00
            Janusz Korwin Mikke - zresztą jak zawsze.
            • Gość: dd Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.10, 15:55
              Pewnie,że Korqwin Mikke nikogo więcej nie widzę,zresztą przytoczę fragment
              piosenki"demokracja to rządy większości,a większość to idioci"
          • Gość: cham Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 21:35
            > A my juz postanowiliśmy zagłosujemy z cała rodziną na Komorowskiego.
            > Nie jest takim cwaniakiem jak Kaczyński i łączy ludzi a nie dzieli.

Nie, no jasne, facet jest przystojny, elokwentny. Jego partia zgodnie z
            obietnicami obniża podatki, w sklepach jest coraz taniej, za prąd, gaz i benzynę
            płacimy coraz mniej, o wiele łatwiej jest założyć działalność gospodarczą. Jest
            coraz mniej koncesji i pozwoleń a policja sprawnie łapie groźnych przestępców
            zamiast ustawiać się z radarami. Nasze państwo zaciąga coraz mniej kredytów a
            wkrótce budżet będzie bez deficytu.
            No i oczywiście łączy ludzi a nie dzieli.

Mam nadzieję, że twoja rodzina nie jest zbyt liczna.

• Gość: Janusz Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 09:58
              Masz pecha jest b. liczna
          • Gość: Wini Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 00:16
            Ja będę głosował na Komorowskiego. Wieże że jako ociec tak licznej rodziny
            sprawdzi się jako Prezydent. No i jest zrównoważony i spokojny. Nada się:-)
          • Gość: HTM Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 08:45
            Może nawet bym zagłosował na Korwina Mikkiego gdym tylko zrozumiał co on mówi.
      • pozor_vlak Re: Komorowski czy Kaczyński 05.06.10, 23:35
        Gość portalu: Qmak napisał(a):

> Tylko jeden jedyny Korwin Mikke jest inny od pozostałych kandydatów.

Fakt. Inny to on jest (nie tylko od kandydatów)
    • Gość: ws Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 16:22
      Nie na kaczynskiego. Jaki jest to juz pokazal przez 2 lata i na pewno sie nie
      zmienil.
      Napieralski nie ma szans, pawlak tak samo. Reszta to albo wariaci, albo
      startujacy dla darmowej reklamy.

W tym roku nie glosuje na nikogo albo przeciw kaczynskiemu
      • Gość: Kasia Re: Komorowski czy Kaczyński IP: 78.9.89.* 05.06.10, 17:02
        Ja uwazam ze kaczynski nie byl dobrym prezydentem, dlatego tez nie bede popierała jego brata, ktory zupelnie na prezydenta sie nie nadaje.
        Wybiore "mniejsze zło" wole komorowskiego od kaczynskiego.
        • Gość: Andrzej Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 17:29
          A ja uważam że nie stać mnie na utrzymywanie prezydentowej i całej bandy
          prezydernciontek :) . Wolę kota, nie jest tak wymagajacy ( chyba ) nawet jak mu
          założą złoty dzwoneczek :)
          • Gość: Lech Zimny Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.06.10, 17:50
            On nie ma nawet kota. Alik zdechł jakiś czas temu.
            • Gość: kll Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.10, 19:34
              Przed gawędziarzem chroń nas Boże chcemy męża stanu.

wybory.onet.pl/prezydenckie-2010/aktualnosci/gafy-komorowskiego-wydaja-sie-nie-miec-konca,1,3237178,aktualnosc.html
              • Gość: Q Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 05.06.10, 22:15
                No, Jaruś to za to ósmy cud świata:))!!
                A co do męża....
                www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Jaros%C5%82aw_Kaczy%C5%84ski
            • haba.baba Re: Komorowski czy Kaczyński 05.06.10, 19:40
              Nie ma co się zastanawiać,PIS w 2008rzłożył projekty na naprawę i wzmocnienie
              wałów przeciw powodziowych,rząd PO odrzucił bo się ponoć nie nadawały.Tusk w
              swojej kampani obiecywał nam IRLANDIĘ,słowa dotrzymał mamy WENECJĘ,po co nam
              podrózować i pieniżązki wydawać,jeszcze pomoc finansowa będzie,ze ktoś coś
              stracił,to kupi sobie nowe ,lepsze może "hamerykańskie."
              • Gość: gosc Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 05.06.10, 20:25
                Ja glosuje na Napieralskiego,jesli bedzie druga tura wtedy na
                Komorowskiego:))))
                • Gość: turysta Re: Komorowski czy Kaczyński IP: 88.248.13.* 05.06.10, 20:50
                  A może wg wzrostu:
                  Olechowski
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  .
                  JArek
                  • Gość: pkj Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.10, 20:58
                    Patrzeliście na sondę telegazeta TVP1 strona 888
                  • Gość: Kasia Re: Komorowski czy Kaczyński IP: 78.9.89.* 05.06.10, 21:48
                    Popieram, według wzrostu:)
              • Gość: dwa Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 22:10
                Lepsza wenecja, niz grecja, ktora chce zrobic kaczynski. Dzis potwierdzil, ze to
                zwykly socjalista - gdyby on byl premierem to powiekszylby deficyt i rozdal
                troche pieniedzy - identyczne dzialania przez ktore zbankrutowala grecja.
                Zamiast skladac projekt, mogl wybudowac waly, mial na to 2 lata w najlepszych
                czasach sposrod wszystkich rzadow III rp
                • Gość: pkj Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.06.10, 22:19
                  Komuniści mieli na to 45 lat a obecna władza już prawie trzy.
                  • Gość: f Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 23:53
                    i?
                    gratulacje, ze najwiekszym osiagnieciem pis bylo niezrobienie tego co inni i
                    bycie jeszcze z tego dumnym
            • Gość: Q Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 05.06.10, 22:13
              www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Kot_Jaros%C5%82awa
        • Gość: dq Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 22:11
          L. Kaczynski to przy Jarku wspanialy polityk
          • Gość: Zdecydowany Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 22:28
            Głosuje na Kaczyńskiego, bo przynajmniej pod jego rządami jest
            szansa, że odzyskają kondycję szpitale psychiatryczne gdzie jest
            miejsce dla wielu z Was.
            • Gość: Q Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 05.06.10, 22:31
              No to i ty znajdziesz tam swoje miejsce na ziemi...
              • Gość: Zdecydowany Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 22:42
                Jasne.
                Właśnie otwieram manufakturę produkującą kaftany bezpieczeństwa.
    • Gość: Yogi Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.10, 23:13
      Prawdę mówiąc poglądy mam zbliżone do Korwina, z drugiej strony nie
      wierzę w jego sukces. Nie wierzę też w metamorfozę Kaczyńskiego.
      Nadal się zastanawiam ...
      • Gość: w Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 23:59
        Ba, ja mam nawet poglady lepsze od korwina.
        Zero podatkow, 4 pasmowka w kazdej wsi, zero przestepczosci, biedy i
        bezrobocia... a nie... 10tys/mc kazdemu bez pracy, nie ma co sie meczyc.
        Zaglosujesz na mnie? Przy mnie, fantazje korwina wymiekaja ;]
        • Gość: Zdecydowany Do Yogi i innych niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 00:22
          "Yogi", nad czym się tu zastanawiać.
          Korwin ( mam podobne poglądy ) nie ma szans więc szkoda Naszego
          głosu.
          Jeśli wygra Komorowski, to oczywiste, że PO weźmie wszystko!
          Od tej pory kolesie będą nie do ruszenia, Polska do końca
          rozkradziona a uczciwi ludzie będą mogli liczyć jedynie na
          przejebane.
          Jeśli wygra Kaczyński to przynajmniej będzie jakaś przeciwwaga a
          przy okazji szansa , że gdy się wzajemnie pozagryzają, powstanie
          wreszcie zapotrzebowanie w świadomości społecznej na kogoś, kto
          potrafi wziąć ten cały Polski rozpiździaj za mordę.
          Z tych to powodów głosuje na Kaczyńskiego... i innym też radzę.
          • Gość: koliber Re: Do Yogi i innych niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 00:26
            Liczysz że się pozagryzają?
            A nie sądzisz, że to cyniczna gra na naiwnych oczekiwanach wyborców?
            Nie marnuj głosu, wybierz JKM. Jeśli myślisz, że Kaczyński czeka na
            twój głos to się grubo mylisz. To nie ta grupa targetowa.
            • Gość: Zdecydowany Re: Do Yogi i innych niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 00:39
              Dla mojej przyjemności możesz gorącą wodą z czajnika Bałtyk
              podgrzewać.
              Taki sam ( niestety) będzie efekt jak głosowanie na JKM.
              • Gość: bbb Re: Do Yogi i innych niezdecydowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 07:54

> Dla mojej przyjemności możesz gorącą wodą z czajnika Bałtyk
                > podgrzewać.
                > Taki sam ( niestety) będzie efekt jak głosowanie na JKM.

Niekoniecznie, historia już pokazywała, że ludzie "bez szans" wg.mediów
                zdobywali znacznie więcej. Poniżej link do badania, Mikke jest drugi.

www.tvn24.pl/1002982,1,1,w-najblizszych-wyborach-prezydenckich-zaglosuje-na,sondy.html
                Pozdrawiam.
      • Gość: mm Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 13:53
        cyt. Nie wierzę też w metamorfozę Kaczyńskiego.
        Nadal się zastanawiam ..

I całe szczeście ! Kto wreszcie rozwali ten chory uklad - PO - Gazeta Wyborcza -
        TVN i reszta antypolskiej hołoty
    • Gość: albert Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 08:13
      tylko Kacznski potrafi wziąśc za morde tą całą wierchuszke , demokracja
      to kiepski pomysl na Polske , potrzebny jest przywódca i nowa sanacja
      narodu
    • Gość: omg Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 08:15
      A wiec w Wałbrzychu jest ten 1% co chce głosować na JKM. To nawet ma sens bo
      tylko tutaj mógł znaleźć poparcie koleś co ma poglądy niezgodne z rzeczywistością.
      • Gość: kijop Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 09:37
        Niezgodne, bo rzeczywistość poszła gdzieś w pizdu...
      • Gość: * Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.10, 09:46
        Gość portalu: omg napisał(a):

> A wiec w Wałbrzychu jest ten 1% co chce głosować na JKM

JKM ma już 6% !!!
        • Gość: aw Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 10:22
          Wg moich obliczen minimum 19%, jak przy kazdych wyborach od lat. Ma duze
          poparcie wsrod internautów, w wirtualnym swiecie, wirtualne poglady i program
          maja duze wziecie.
          Powinien zostac prezydentem internetu, zatrudni paru koderow i moze zrobic
          wszystko to o czym mu sie tam marzy ;]
        • Gość: omg Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 10:49
          6% to on ma jak się zrobi sondaż wśród użytkowników tego forum. Zejdź razem z
          JKM w końcu na ziemię.
          • Gość: Adam Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.06.10, 10:55
            Ma 6% czyli ostatnio skoczyło mu więcej niż Komorowskiemu, o Jarusiu
            nie wspomniawszy. To jednak nadal mało, niemniej rośnie i tak
            trzymać.
            • Gość: omg Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 11:00
              JKM nigdy nie osiągnął 6%. Pokaż mi taki sondaż. Ja mam ten

www.tvn24.pl/wybory2010.html
              • Gość: polak Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 06.06.10, 13:44
                Będę głosował na Kaczyńskiego. Nie jest ideałem ale to jedyny gwarant ochrony
                polskiej racji stanu. W przeciwieństwie do obłudnie POprawnego politycznie
                Komorowskiego i innych sługusów obcych mocarstw
                • Gość: polska Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 13:50
                  Tylko Kaczyński ! Korwin Mikke utopista, Komorowski - obłudnik i sługus Unii,
                  Napieralski nie ma szans bo już mu jego partia własna ze Stolzmanem (Kwachem)
                  szpilki wbija .... Jeśli ktoś się czuje Polakiem nie powinien mieć wątpliwości.
                  • Gość: kuku Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 16:54
                    Tak nie mam wątpliwości że Kaczyński się nie nadaję. Nie potrzeba nam kolejnego
                    zakompleksionego prezydenta. Koleś nawet nie potrafił znaleźć i przekonać do
                    siebie żadnej kobiety (i to jeszcze mając takie dobre zarobki) a chce cały
                    naród?? Błagam
                    • Gość: xxx Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.06.10, 17:03
                      Najlepiej by się stało gdyby Komorowski wygrał w pierwszej turze i
                      pieniądze z drugiej tury poszłyby na powodzian
                      • Gość: naiwnosc Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.chello.pl 06.06.10, 17:28
                        cyt. "Najlepiej by się stało gdyby Komorowski wygrał w pierwszej
                        turze i pieniądze z drugiej tury poszłyby na powodzian"

Pieniądze POszłyby na kolesi typu Zbycho i Miro. Wszak Broniu to ta
                        sama "prawdomówmna" formacja co i oni... a woda jak powiedział ma
                        to do siebie że płynie do Bałtyku i on miał przyjemnośc to widzieć.
                        Ludzie obudźcie się ! Nie widzicie kto nas rżnie od dwóch już
                        przeszło lat ?
                        • Gość: wyborca Korwin Mikke ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.10, 19:03
                          wybory.wp.pl/kat,1026001,wid,12328473,wiadomosc.html
    • Gość: Tomek Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.06.10, 19:16
      TREŚĆ LISTU OTWARTEGO POLITYKÓW DO POLAKÓW:

Obywatele!
      Dziękujemy wam, że wierzycie we wszystko, co mówimy. Jesteśmy wdzięczni, że
      coraz szybciej zapominacie Nasze kłamstwa. Sprawiacie Nam wielką radość tym, że
      nie interesujecie się Naszymi przekrętami, że nie razi was Nasza obłuda. Cieszy
      nas, że nie macie zamiaru się sprzeciwić. Bardzo nam miło, że nadal, każdego
      roku, posłusznie biegniecie na tzw. wyboryâ z bezsensowną nadzieją na zmianę.
      Jesteśmy dumni z iluzji demokracji, jaką wam wpoiliśmy poprzez media. Nie
      spodziewaliśmy się, że ogłupienie i skłócenie poddanych obywateli będzie takie
      łatwe. Liczymy na to, że w tym roku również Nas nie zawiedziecie i wrzucicie do
      urn dużo laurek. Pozwólcie Nam zarobić jeszcze więcej pieniędzy i udawać, że
      wasze potrzeby Nas interesują. Pozostańcie nieświadomi prawdy i wierzcie, że
      każda Nasza telewizyjna sprzeczka jest prawdziwa. Nie zadawajcie pytań, bądźcie
      posłuszni i idźcie na wybory.

Politycy Rzeczypospolitej Polskiej
    • Gość: mózg Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.06.10, 19:21
      zagłosuję na Korwina - Mikke
      nie mogę patrzeć już na te spasione kłamliwe gęby
      a Kaczyński to powinien raczej pogrążyć się w żałobie a nie 'po trupach do celu' !
      • Gość: pattyjot Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 09:08
        na marionetke komorowskiego nie zaglosuje, na pajaca mikiego tez nie
        zaglosuje, Kaczynski to jedyny sluszny wybór.
        • Gość: Julka Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 12:10
          Zagłosuje przeciw Komorowskiemu.Tym samym nie zagłosuje na
          Rychów,Zdzichów itp.Mikke moim zdaniem jeszcze troche za wcześnie na
          jego pomysły.Doceniam fakt,że zawsze jest gotów startować i wiem
          również,że w końcu się doczeka.Komorowski jest nijaki,nie jest zbyt
          inteligentny,bez wyobrażni i nie chce takiego prezydenta !!!
          • Gość: wyborca Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.10, 12:30
            Na początku chciałem głosować na Komorowskiego, ale ostatnio chłop
            wali gafy za gafami. Kaczor odpada już w przedbiegach. Napieralski
            mnie nie przekonuje. Lepper out. Prawdę mówiąc ciekawi mnie, ile %
            głosów otrzyma JKM, bo ja nie będę rzucał słów na wiatr. Nie będę
            pisał, że na niego zagłosuję, tylko po prostu oddam na niego głos.
            • Gość: Kasia Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 13:12
              Ja też oddam głos na Korwina,nie miał okazji nas oszukać i
              generalnie podoba mi się to co mówi.To ma sens.W sprwie powodzi i
              udziału polityków ( przyjazdy bezcelowe ) również ma racje.Myśle
              sobie,że możemy być zaskoczeni ilu ludzi odda na niego głos.W
              ostatnim programie młodzież kontra byłam zaskoczona sondażami.
              • Gość: Walut Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.10, 14:37
                No ma 2% JKM SZALEJE na maxa:-P
              • Gość: heyah Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.10, 14:45
                Ja również na początku chciałem głosować na Komorowskiego, ale tylko po to by
                Kaczyński nie wygrał, jednak po przemyśleniu sprawy z czystym sumieniem mogę
                napisać, iż Janusz Korwin Mikke to mój kandydat, nawet jeśli nie wygra to będę
                mógł spokojnie narzekać na tego co wygra i żałować, że nie wygrał ten, którego
                wytypowałem.

Prawda jest taka, że w tv robią z JKM oszołoma, kiedy ojciec mnie zapytał na
                kogo będę głosował, zaczął mi prawić kazania, że to nienormalny człowiek, a ja
                na to zapytałem ojca czy zna poglądy Pana Janusza, zaczął się plątać... uważał
                go za oszołoma bo media go takim pokazują, sam kiedyś tak o nim myślałem, na
                szczęście zmądrzałem.

Zastanówcie się Polacy, pozdrawiam :)

Życzę udanych wyborów.
                • Gość: Stan Re: Komorowski czy Kaczyński IP: *.16.34.lan.e-wab.pl 08.06.10, 15:54
                  Ja na wielkiego przyjaciela moskali Komorowskiego !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka