Gość: Mateusz IP: *.centertel.pl 27.06.10, 21:44 Czy jest to dobry specjalista? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: dr Leszek Jesse- ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 22:10 Jesse to ginekolog Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek8 Re: dr Leszek Jesse- ortopeda IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 00:50 mowisz o seniorze. jr.Jesse to ortopeda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilla Re: dr Leszek Jesse- ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.10, 22:34 na pewno szybki...diagnozę też szybko stawia ale czy prawdziwą ...Przekonałam się,że nie ...przykro było mi patrzeć jak wysnuwał diagnozę tylko z tego co widzi a dziś nawet laik wie ,że często to co widzimy jest złudne. Odpowiedz Link Zgłoś
fizjo01 Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 28.06.10, 10:12 Gdzie Dr Jesse przyjmuje? Widziałam pare razy dr w szpitalu w pracy jak odnosil sie do chorych przed i po operacji, jak operował,polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: dr Leszek Jesse- ortopeda IP: *.enitra.pl 30.06.10, 10:58 Wg . mnie super lekaż z fajnym podejściem do pacjenta. Operował w zeszłym roku mojego chłopaka (bardzo skomplikownae złamanie) ręka jest w świetnym stanie , brak krzywizny , także gorącopolecam. Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 16.10.15, 21:56 nie jest dobrym specjalistą, przedmiotowo traktuje ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
pollahh Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 23.10.15, 14:53 Czy możesz napisać coś więcej? Skąd taka opinia? Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 16.10.15, 21:59 jest niestety chamski i mało kompetentny, to moje osobiste doświadczenia i parokrotne Odpowiedz Link Zgłoś
aza-rg Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 17.10.15, 19:14 Jest niemiły a wszystkich leczy wypisując te same zabiegi. Szkoda na niego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollahh Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 22.10.15, 16:13 Czy możecie napisać coś więcej na temat negatywnych doświadczeń z tym lekarzem? O jakie zabiegi konkretnie chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
abrelosojoss Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 20.10.15, 03:46 Chamski i mało kompetentny? Trafiłam do niego na SOR po ugryzieniu kleszcza - miałam rumień. Wyśmiał mnie, że jestem hipochondryczką i pewnie ugryzł mnie meszek - mam przykładać altacet. Po tygodniu trafiłam do szpitala ze spuchniętą stopą - była gorąca i nie mieściła się do buta, pechowo trafiłam znów na pana Jesse, który zdezynfekował stopę, przekuł igłą i zaczął w tym grzebać, po czym zostałam znów odesłana do domu! Po kolejnych 3 tygodniach na stopie pojawiły się pęcherze z wodą, trafiłam na oddział zakaźny z różą przyranną, a po następnych kilku tygodniach testy na boreliozę wyszły dodatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
elmiras Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 04.08.16, 10:47 Jestem po wykonanym przez dr Leszka Jesse zabiegu palucha sztywnego.... bardzo profesjonalnie przeprowadzony....miła, rzeczowa i budząca zaufanie obsługa...polecam..m.k. Odpowiedz Link Zgłoś
elmiras Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 04.08.16, 10:50 Miła, budząca zaufanie i profesjonalna obsługa. Jestem po zabiegu palucha sztywnego wykonanego przez dr. Leszka Jesse... wszystko w jak najlepszym porządku....bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
podworko4 Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 30.12.16, 10:38 Doktor Jesse jest kompetentny, profesjonalnie podszedł do zabiegu usunięcia przykurczu palca, zadbał o mój komfort psychiczny podczas operacji, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hartauer Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 03.01.17, 12:21 Wczoraj u niego byłem, czy diagnoza ok to dopiero się okaże, w każdym razie sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
krawieczpanamy007 Re: dr Leszek Jesse- ortopeda 08.05.17, 07:48 gość zarozumiały i chyba minął się z powołaniem...podejście do pacjenta żenada...jest w Wałbrzychu wielu lepszych specjalistów... Odpowiedz Link Zgłoś