Gość: Bojownik Prawdy IP: *.lacehost.com 08.07.10, 20:01 Kto „wystawił” Lecha Kaczyńskiego i jego otoczenie zamachowcom? Gruppenführer KAT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wystawca Re: Gruppenführer KAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 22:12 Proponuje zebys zapytal o to jeszcze na forum Mrągowa, Świeżawy i Pińska. Albo zapytaj lekarza paranoiku. Rownie groźny jak LechKacz byl dla Rosjan mój sąsiad Lucek. A nawet groźniejszy bo przy..bać potrafi. Gdyby ktokolwiek chcial odstrzelić naszego Pierwszego zrobiłby to np nad terytorium Białorusi i zwalił wszystko na Łukaszenke. Rosjanie nie są debilami i potrafią rozgrywać swoje interesy w polityce międzynarodowej zdecydowanie lepiej niż my. Czy naprawde Wasze myślenie na tyle paraliżuje obsesja, że nie ZAKLADACIE jako prawdopodobnej przyczyny sumy czynnikow wynikajacych z bledow naszych pilotow oraz obslugi naziemnej na lotnisku? A nicka bardziej debilnego wybrac juz nie mogles.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: Gruppenführer KAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 22:26 popieram, Kacie, zgłoś się na Forum Smoleńska: forum.smolensk.ws/viewtopic.php?f=2&t=48375 troszkę się "docywilizujesz", palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karykatura Re: Gruppenführer KAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 22:47 ja mysle ze to towarrzysz komo i towarzysz tuks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystawca Re: Gruppenführer KAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 22:52 Troszkę Cie poniosło z tym "ja myślę".... Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Gruppenführer KAT 08.07.10, 23:07 a ja uwazam, ze była to zemsta sithów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystawca Re: Gruppenführer KAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 23:09 Pozor.. Myśl co chcesz.. ja stawiam na zemste Fredry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSdzielec Re: Gruppenführer KAT IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.10, 23:11 Paranoicy I Schizofrenicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BP Re: Gruppenführer KAT IP: *.lacehost.com 08.07.10, 23:50 Odezwa do pierdzących: Jak na razie robicie to co zawsze - pierdzicie. Oprócz tego, że tylko podbijacie wątek niczego nowego nie wprowadzacie, nie próbujecie nawet obalić tych faktów. No bo co tu obalać, fakty jakie są każdy widzi. Koń jaki jest też każdy widzi. Koń by zrozumiał. Ale z Wami to tak już jest. Zapewne wszystko kumacie w temacie tylko się tak drażnicie. W końcu co tu będzie więcej do dodania :-) Nic... A teraz grzecznie odejdźcie od klawiatury i idźcie spać do swoich izolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Gruppenführer KAT 09.07.10, 16:01 Acha! znaczy się ruscy mieli zamówioną u Pana Boga mgłę na 10 kwietnia rano. ciekawe kiedy złożyli zamówienie ? Pisiory dostały deszcz po dwóch latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gruppenführer KAT IP: *.chello.pl 10.07.10, 00:31 Ruscy potrafią zrobić sobie bezchmurne niebo na defilady to i z mgłą nie mieli by większego problemu. Wszystko da się zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś