Gość: Magda IP: 87.105.201.* 13.08.10, 11:09 Witam za tydzien bede chrzcic swojego synka i mam takie pytanie gdzie kupie jakis ladny garniturek (ma roczek) nie mam zbyt wiele czasu latac po sklepach bo pracuje dlugo pomozcie prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Illuminati [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.10, 12:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda [...] IP: 87.105.201.* 13.08.10, 12:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mason Re: Ubranko na chrzest IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.10, 12:49 To ty obrażasz swoje dziecię odbierając mu prawo wyboru, tak więc niech wierzy w figurki i w 2 zbite deseczki na krzyż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ubranko na chrzest IP: 87.105.201.* 13.08.10, 12:52 Moje dziecko samo zdecydyje w jakiej chce żyć wierze a chrzest nic w tym nie przeszkadza!! a ty nie narzucaj komus swoich poglądow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mason Re: Ubranko na chrzest IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.10, 12:57 Przeszkadza bo przez chrzest dziecko staje się członkiem KK. Kolejna osoba która złudnie poszerza grono wyznawców tej obłudnej religii . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ubranko na chrzest IP: 87.105.201.* 13.08.10, 13:00 jesli twierdzisz ze jest obludna to twoje zdanie ja nikomu swojego nie narzucam kazdy robi jak chce ze swoim dzieckiem postapisz jak bedziesz uwazac. Zreszta temat watku dotyczy ubranka a nie pogladow religijnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamcia-mamcia Re: Ubranko na chrzest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 12:23 Kochana jeśli możesz poświęci jeden cały dzień - oczywiście mając kogoś do opieki nad malcem to polecam Ci pochodzi po lumpeksach - to nie żart. W sklepie kosztuje 100-200 zł do tego buty wyjdzie nie mała sumka. W Szczawnie są 3, na przeciw Mikołaja też jest komiś + limpeks, na białym kamieniu, na pl. Górnika. Kwestia tylko rozmiaru malca.życzę owocnych poszukiwań P.S. Napisz jak potrzebny jest rozmiar może cos znajdę to dam ci zna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Ubranko na chrzest IP: 87.105.201.* 13.08.10, 12:45 12 miesiecy - 80 cm najgorsze to ze pracuje do 18 ehh i do tego dopiero bede miec nastepny piatek wolny :( a chrzciny w niedziele ale dziekuje za odpowiedz i szczere chęci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Ubranko na chrzest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 14:52 A jakby Pani nic nie znalazła to polecam sklep z odzieżą dziecięcą i nie tylko na Słowackiego, tj. na przeciw PEDETU mniej więcej - łatwo odszukać. Ceny mają takie sobie. A najlepiej to by było kogoś na zwiady tam wysłać. Odpowiedz Link Zgłoś
kahha11 Re: Ubranko na chrzest 13.08.10, 23:27 hej jesli jestes zainteresowana to mam do sprzedania po moim małym garnitur kremowy na chrzest, spodnie marynarka kamizelka i mucha i oczywiście białą koszula.do tego miał kremowe pólbuty skórzane, wszystko miał raz na sobie,jak jesteś zainteresowana pisz na mejla kahha@go2.pl, moze znajde na alegro cos takiego zebyśmiała podgląd Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamama3 Re: Ubranko na chrzest 17.01.16, 17:26 polecam sklep internetowy www.czasnachrzest.pl, szybka wysylka (ubranko mialam po 3dniach), duzy wybor i nie drogo??. Ja swojemu synkowi kupilam takie cudo www.czasnachrzest.pl/ubranka-do-chrztu-chlopca/garniturek-do-chrztu-blazej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martuska1718 Re: Ubranko na chrzest 11.04.16, 07:47 Z własnego doświadczenia mogę polecić firmę z Częstochowy, maja też sklep internetowy, wysyłka natychmiastowa, i te ubranka też nie są w stylu bezy czy sama satyna, na prawdę śliczne dzianinowe na każdą pogodę i gust. Mi się spodobały bardzo! może którejś mamie się przyda, link do sklepu, dladzieciaka.com/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś