Dodaj do ulubionych

dla zdradzonych

IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.10, 20:21
szukam lekarstwa na pęknięte serce widziałem ich razem w łóżku żałuje że to
widziałem i słyszałem zna ktoś jakieś leki na masakralny stan psychiczny który
nie daje spać i funkcjonować normalnie to jakiś koszmar najgorszy w życiu jaki
przechodzę

www.zdradzeni.info/news.php?readmore=1025
Obserwuj wątek
    • Gość: k Re: dla zdradzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 20:31
      byłam w podobnej sytuacji, zabrałam dziecko ubrania i się wyprowadziłam. On
      teraz już z tą zdzirą mieszka. Musisz przeczekać, boleć będzie bardzo długo. Z
      tym da się "jakoś" żyć.
      • Gość: ona Re: dla zdradzonych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.08.10, 21:22
        mnie zdradzał i kłamał parę lat
        biorę Lexapro
        • Gość: gość Re: dla zdradzonych IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 21:28
          na straconą miłośc najlepsza jest kolejna
          • Gość: :-] Re: dla zdradzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 00:21
            To fakt ...kolejna miłość i o starej nawet nie wspomnisz ...leki zresztą mi się
            wydaje że jeszcze bardziej potęgują taki stan...pozdro
            • Gość: k Re: dla zdradzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 01:01
              tak, tylko po czymś takim człowiek czuje wstręt do słowa miłość i całej reszty
              • Gość: Renata-psycholog Re: dla zdradzonych IP: 188.33.19.* 25.08.10, 05:25
                Trzabyło brać co pod ręką i po mordzie ich.
                • Gość: Zona Re: dla zdradzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 06:37
                  Czasami mam wrażenie,że zdrada jest jak ospa.Prawie każda para musi przez to
                  przejść.No cóż,witaj w klubie.To Twoja decyzja ,co z tym fantem zrobisz.Znam to
                  uczucie.Piekąco-poniżający ból.Wydaje się,że mona oszaleć.Nie ma uśmierzającego
                  na to lekarstwa.Trzeba przeżyć i wyciągnąć dla siebie na przyszłość
                  wnioski.Przynajmniej masz czarno-na białym,to,czego niektórzy domyślają się
                  przez lata,lub próbują udowodnić i jeszcze są określani mianem zazdrośników,lub
                  chorych umysłowo.Po zdradzie też żyć można,trzeba tylko czasu i wyciągnięcia z
                  niej mądrych wniosków.Niektórzy zdradę traktują jak sport,dostarczający
                  adrenaliny.Uda się ukryć,czy nie .Złapią,nie złapią.Myślę,że najbardziej jest
                  wściekła,że została złapana.To jak się teraz zachowuje,to już indywidualna
                  sprawa charakteru.Powodzenia.Jutro będzie lepiej.
                  • Gość: ja Re: dla zdradzonych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.08.10, 09:08
                    kup sobie misia, nazwij go "MIŁOŚĆ" i codziennie kop w dup.e!
                  • Gość: wałbrzyszanin Re: dla zdradzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 09:12
                    A może zastanówcie się dlaczego tak się dzieje?Nic nie jest
                    przypadkiem.Dlaczego wszystko zwala się na stronę,która niby
                    zdradziła?A może to presja wywierana codziennie na facetów,a zobacz
                    ile ci i ci mają kasy a ty zarabiasz tak mało...dlaczego przed
                    małżeństwem nie macie miesiączki,a po trwa 29 dni?A w pozostałym
                    jednym boli was głowa?Paradujecie całe dnie w obcisłych gaciach
                    wydekoltowanych bluzkach a dać nie dacie..więc dla kogo się tak
                    stroicie?latacie robić pazury,na solarium itp.Dla innych.Więc inni
                    was zdobywają a że sami są w związkach to powstaje zdrada.A może
                    gdyby chwilę pomyśleć i zastanowić się to było by proste
                    wytłumaczenie? Gdyby jeden z drugim nie chodził codziennie na
                    piwko,tylko ustalił z żoną "terminarz" to obie strony były by
                    zadowolone.A tak on idzie z kolegami,bo nie wypada kolegom odmówić a
                    ona jest wkurzona.I nawet jak się tego nie okazuje to narasta w nas i
                    w pewnym momencie puszcza!Wywalamy swoje żale i zamiast się dogadać
                    to się nawzajem obrzucacie winami i jest jeszcze gorzej.I wtedy
                    trafiamy w objęcia drugiej połówki(nie ważne facet czy kobita) i jest
                    zdrada..:) Bo tamta strona nas rozumie.Przecież jesteś super menem
                    więc Twoja babka powinna Ci dawać 3 razy dziennie.A ty jesteś
                    królową,którą inny nie tylko by nosił na rękach ale woził też
                    mercem..:) więc cóż to jest zdrada? to tylko ucieczka od swojego
                    życia...ZASTANÓWCIE SIĘ NAD TYM WSZYSCY !!!!
                • Gość: no Re: dla zdradzonych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 11:56
                  no dziwke z piąchy w ryja, frajera z laka w jaja i baniakiem o ściane i satysfakcja gwarantowana hyhyhyhyhy
                  • Gość: do no Re: dla zdradzonych IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.09.10, 15:53
                    he he he he heh e prymitywne ale skuteczne ha ha ha ha ha ha myślę żeby ulżyło... plaskacz dziwce się należy z obu stron po ryju... a gość co tu winny na wódkę z nim bym poszedł przecież to ona jest winna a nie gościu jak suka nie da pies nie weźmie...
    • Gość: zdradzony Re: dla zdradzonych IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.08.10, 11:32
      przestroga dla innych uważajcie na swoje kobiety zwłaszcza w pracy moja znalazła
      kierowce właśnie w pracy od dwóch lat jak się przyjęła tam do pracy to się z nim
      poznała i się wtedy zaczęło, a teraz to już koniec zostawiła mnie dla niego, 10
      lat byliśmy razem kocham ją dalej i jak w piosence "Powiedz tylko, jak zrozumieć
      głupie serce co wciąż kocha,
      Chociaż rozum każe zwątpić,
      Ono nadal Ciebie woła." pielęgnujcie i pilnujcie swoich kobiet i nie
      wypuszczajcie ich z rąk nawet na moment bo mogą się znaleźć w objęciach innego
      ja bym wszystko zrobił gdybym zarabiał żeby kobieta była w domu bo w pracy jest
      zawsze wielka nie wiadoma , wszystkim zranionym i opuszczonym facetom dedykuje
      tą piosenkę i choć rozrywa mi serce na kawałki jak ją słyszę to jednak słucham
      jej dalej..

krol-macius.wrzuta.pl/audio/3ykq5YvlbEK/poparazzi_-_czy_zrozumiesz_to
      • Gość: C2,2 Re: dla zdradzonych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.08.10, 11:41
        widocznie byłeś kiepskim kierowcą dlatego zmieniła na lepszego, teraz
        masz okazję poszukać sobie wierną, skromną i porządną nie rzucającą się na lepszych
      • Gość: po Re: dla zdradzonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 11:46
        po części to prawda. Równie dobrze może zabujać się w sprzedawcy w osiedlowym
        sklepiku do którego codziennie chodzi po chlebek. Gdyby tak na to patrzeć, to by
        trzeba babę na łańcuchu trzymać. Jak ma pójść w tango, to i tak pójdzie, bo coś
        jej nie pasi. A że baby są chimeryczne, to nie będzie jej pasić, że za mało
        zarabiasz, chyba, że zarabiasz dużo, to wtedy jej nie pasi, że za mało jesteś w
        domu (a przecież na te pieniądze trzeba zapierd... więcej niż 8 godzin). Czyli
        jak się nie wystawisz, to i tak dupa z tyłu. Babki ciężko zrozumieć. Same
        narzekają, że inne "suki" odbierają im mężów, a z drugiej strony szafują dupą na
        prawo i lewo :))) W końcu z kimś ci mężowie się pukają.
    • Gość: 4you Re: dla zdradzonych IP: *.chello.pl 22.09.10, 21:22
      Czas, czas i jueszcze raz czas nic innego nie pomoże. Musisz przeczekać. Po około pół roku przejdzie. Nie podejmuj głupich decyzji w takim stanie, nie mścij się bo to chwilowa satysfakcja. Zdrada to nie koniec świata chociaż w pierwszym okresie może sie tak wydawać. Rozlatuje się cały poukładany świat ale potem wszystko jest w porządku.
      • Gość: zdradzony do 4you Re: dla zdradzonych IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.10, 21:50
        mam w dupie tą kur/we niech się pier/doli z tym swoim kierowcą tylko na takiego ją stać pasują do siebie to widać na ulicy !!!! już mnie wyleczyła z tej chorej miłości dużo lepsza milsza kobieta tak to prawda można wyleczyć się tylko w objęciach innej kobiety ... masz racje czas gra na korzyść ale szybkie łóżko leczy znacznie skuteczniej
    • Gość: Miki Re: dla zdradzonych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.09.10, 22:47
      Jejku ludzie przestańcie się nad sobą użalać. Poradź sobie z tym jak facet i przełknij porażkę i idź dalej a nie beczysz tu na forum jak jakaś oferma.
      • Gość: turbodynamomen Re: dla zdradzonych IP: *.181.45.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 07:56
        Baby ( nie kobiety ) to hu..e z cyckami ,szukaja lepszego w łózku lub dla kasy .
        Nie myśla ,że jak takiego znajda to on zrobi tak sami jak ona .
        np. kierowca to zwykłi mysliwy .
        • Gość: Miki Re: dla zdradzonych IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.10, 08:16
          Stereotypy. Być może racja że szukają niektóre jak mówisz dobrego w łóżku więc pewnie dlatego mnie żadna nie zostawiła bo kasy to nie mam za bardzo:-)
          • Gość: turbodynamomen Re: dla zdradzonych IP: *.181.23.156.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 10:13
            Nalepszym sposoben na udany związek jest czasami zaskoczyc kobiete ..........
            Zerżnąć ją w przedpokoju ( bez dzień dobry ) , przy zlewie jak jeczy ,że nawet po kolacji nie pozmywasz - taki mały spontan .
            Ale to już chyba z inna bedziesz tak miał .

Po za tym to wiedze troche w tobie takiego gościa co nie jest zdecydowany co do swojej byłej .
            • Gość: Miki Re: dla zdradzonych IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.10, 10:26
              Cóż psychologia Ci nie wyszła bo kompletnie pudło. Do swoich wszystkich byłych jestem zdecydowany było minęło i się skończyło i nie żałuje ani że było ani że się skończyło. A co do obecnej to jest i już będzie. Ja wiem czego chcę i niczego nie żałuję. A co do Twoich wcześniejszych rad jak należy postępować z kobietą to wybacz ale się tylko uśmiechnę:-) Pozdro
              • Gość: t Re: dla zdradzonych IP: *.181.5.191.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 10:34
                Widzisz kobiety sa wenus ( to jeba........e kosmitki ) nikt nie odgadnie z skąd one są ???
                Raz lubi na ostro ,a za minute na romantycznie ......
                Ale wróćmy do wątku ... najlepszym lekarstwem na zdrade jest ,chyba poszukac sobie nowej dziewczyny ( nie mówie o babach ,one zawsze się odkryją ) .
                Ja miałem podobny przypadek ,ale w pore wykryłem ( bo ludziom trzeba ufać ,ale należy tez ich kontrolowac -A.Hitler)
                I oczywiście musi byc ciągle na spontanie , pójść na koncert i wyrwać jakąś fajna dziewczyne

• Gość: do turbodymomana Re: dla zdradzonych IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.10, 11:32
                  racja spontan zerżnąć z zaskoczenia pod zlewem w kuchni władować się jej do wanny do łóżka jak śpi się osobno wtedy nie będzie szukała na boku oczywiście oprócz tego normalnie standartowo codziennie
                • Gość: Miki do t Re: dla zdradzonych IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.10, 11:57
                  I tu się z Tobą zgadam:-) najlepsze lekarstwo na kobietę to druga kobieta:-)
                  • Gość: t - turbodynamomen Re: dla zdradzonych IP: *.181.16.210.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 15:04
                    I ta następną trzeba dobrze zerżnąć tak pięknie ,aby po sexie ze dwa tygodnie z podziwem w krocze patrzyła i oczywiście wszyscy sąsiedzi wyszlina papierosą ze łazami w oczach .
                    A jak czasami słysze chłopina zerżnie ,kobieta liczy gwiazdy jeszcze i patrzy na sowjego samca on chrapie jak niedzwiedż ( czasami sam jestem zje.....my ,ale trzeba dac ta chwile )

To tak dla zdradzonych i zdradzanych ,aby pamietali o sowich partnerach życiowych
                    a nie tylko kapcie ,zupa dupa i łożko ......... tak w kółko spontaniczne zerżniecie panny
                    robi tobie i jej przyjemność .

Pozdro czekam na comentarz
    • Gość: GuciaB Re: dla zdradzonych IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:54
      Skoro tak szybko wyleczyłeś się ze zdrady to znaczy, ze nie kochałeś wcale. Nie można tak po prostu o kimś zapomnieć i od razu pocieszzyć się w ramionach kogoś innego. Wielu osobom wydaje się, ze zauroczenie to miłość, biorą ślub, rodzą siuę dzieci a po około 3-4 latach rozstają się. Prawda jest taka, że prawdziwa miłośc przetrwa wszystko, zauroczenie przemija. Prawdziwa miłość wybacza pomimo wszystko.
      • Gość: turbodynamomen Re: dla zdradzonych IP: *.181.46.66.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.10, 22:39
        Albo weżsię w garść ,nie klep nita tylko idz na dziewczyny do agencji , są tak brzydkie i mają wszysktkie choroby oprócz kataru i póżniej każda bedzie tak zajebista ,że szok .
      • Gość: zdradzony go gucia Re: dla zdradzonych IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.09.10, 12:04
        zauroczona widocznie to ona była i mnie nie kochała ślubu nie chciała więc to było zauroczenie ja ją kochałem ale musiałem się wyleczyć skoro mnie zostawiła po 10 latach teraz jest zauroczona innym co jej w dupę włazi i ją kupił ciuchami i biżuterią dla mnie to zwykła kur/wa nie godna miana kobiety

www.youtube.com/watch?v=TQTxtGPfuUc
        a to dla facetów i niegodnych ich kobiet... taką akcje z samochodem miałem mówię wam mało nie nasrała w majty żałuje że nie nagrywałem ale wyraz jej twarzy i mina bezcenne w pamięci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka