Dodaj do ulubionych

Kanał samochodowy

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.10.10, 19:17
Cześć,
Mam takie pytanie. Orientuje się ktoś, czy gdzieś w Wałbrzychu można wynająć kanał samochodowy na godziny, albo jest gdzieś jakiś wolno stojący? Muszę na zimę zakonserwować podwozie.
Myślę, że taka informacja wielu się przyda :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tp Re: Kanał samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.10.10, 19:41
      Tak, jest taki najazd kanałowy na byłej bazie PKS-u Piaskowa Góra ul.Długa 5 (na przeciwko Lidla. Tylko on jest czynny w godzinach od 8-14 klucz bierze się z biurowca na pierwszym piętrze w sekretariacie.
      • Gość: nowe miasto Re: Kanał samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.10, 19:49
        hotel sudety , tam jest za freee
    • lekarzspecjalista Re: Kanał samochodowy 12.10.10, 20:30
      Na parkingu obok dawnego Hotelu Sudety jest kanał, nieco zniszczony ale podwozie możesz przejrzeć.
      PARKOWA róg WĘGLOWEJ.
    • Gość: brick Re: Kanał samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.10, 07:41
      dzięki :)
      • Gość: kierowca Re: Kanał samochodowy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.10.10, 09:13
        I zaraz przyjadą czarnuchy i wlepią mandat. Okres "zółtych kartek" dla brudasa już minął.
        • Gość: brick Re: Kanał samochodowy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.10.10, 14:22
          Za co? Przecież wbrew tej durnej uchwale, co w Wałbrzychu przyjęli, nie działam.
          Nie naprawiam nic w samochodzie.
          A czy smarowanie podwozia bitexem można nazwać naprawą?
          Czy może wlepiają mandat już za samo wjechanie na kanał?
          Choć pewnie masz rację. Pewnie nawet smarowanie bitexem podciągną pod naprawę auta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka