Gość: x IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.10.10, 15:47 Czy ktoś wie, kiedy będą roznosić rozliczenia za ogrzewanie na Podzamczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Ogrzewanie na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.10.10, 15:53 ja tez juz czekam przerazona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forteczna Re: Ogrzewanie na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.10.10, 17:03 Przecież w tym roku już były rozliczenia za ogrzewanie. Dopiero się rozpoczął sezon grzewczy przecież i dopiero około maja 2011r. będą nowe rozliczenia. Tak mi się wydaje, czyżbym się mylił ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ogrzewanie na Podzamczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 18:03 po 25 października. Już są przygotowane na papierze. Miało być ok. 16go ale jak to zwykle bywa - poślizg w terminach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forteczna Re: Ogrzewanie na Podzamczu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.10.10, 18:22 Faktycznie pomyliło mi się ze spisywaniem stanu podzielników ciepła :))) Odpowiedz Link Zgłoś