Dodaj do ulubionych

ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczkowski

IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.10, 15:46
Kto Pamięta Stanisława Kuźniara tego co wziął kasę za obwodnice ,i wyremontował sobie kamienice w rynku dawna zielna gęś , taki zielony budynek ładny jak sie idzie do kościoła aniołów stróży , ten co nic w Wałbrzychu nie zrobił , to wypomina Kruczkowskiemu błędy hahaha

www.tvwalbrzych.pl/site/2010/10/21/serwis-informacyjny-21-10-2010/
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 16:58
      pie..... głupoty koleś
    • Gość: !!! Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.10, 17:05
      ty durniu zielona a nie zielna kretynie tak się podnieciłeś że rozum ci odjęło
    • Gość: normalny wyborca Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.10, 17:13
      ty wyborca musisz dokładnie ogolić ten pusty łeb żeby go wsadzić kruczkowskiemu w du...
    • Gość: centrum Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 17:36
      A co, może nieprawda, że Kruczek wywalił całą dokumentację obwodnicy i robił na nowo? Albo o podwójnym wykupie nieruchomości pod aquapark? Wiadukt komuny to będzie małe miki w porównaniu z aferami Kruczka.
      • Gość: hirek Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.centertel.pl 22.10.10, 19:23
        Ja pamiętam czerwieńca Kużniara.Miał kompana do interesów, niejakiego Bukowca, ale dostał on wylewu czy coś takiego od nadmiaru pomysłów.Wały wtedy odchodziły w świetle dziennym, bo ludzie nie mogli się połapać co i jak, wszystkie dokumenty BIP były niejawne.
        • Gość: bb Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 19:32
          o miał ci on kolesiów wielu. A pamiętacie słynną spółeczkę prim
      • Gość: niezależny Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.chello.pl 22.10.10, 19:32
        Co ty za głupoty pleciesz. Słuchasz czasem chyba na piwie głupich plot typu " jedna baba drugiej babie wsadziła do d... grabie" i z tego urabiasz ideologię aferową. P. Kruczkowski ma czyste ręce i dlatego nie boi się głupiego paplania. Jest człowiekiem o wysokiej kulturze osobistej i naprawdę bardzo w porządku.
        Wprawdzie jestem lewicowcem, ale ludzi nie z przynależności partyjnej należy oceniać. Trzeba być obiektywnym i nie szukać na siłę wrogów.
        A Kuźniar, no cóż. Zrobił w mieście tyle ile potrafił. Dlatego nie wygrał reelekcji. Ale nie można mu zarzucić, że kasę z obwodnicy zgarnął. On jest architektem z wykształcenia. Zrobi więc kilka projektów i ma na spłatę kredytu za kamienicę. Poza tym ta kamienica zarabia sama na siebie z wynajmu i jeszcze Kuźniar ma coś z tego. Dlaczego go zaraz pomawiać o machloje. Ma co ma, ma dobry fach i jakoś się ustawił w życiu. Nie posądzajmy kogoś z zazdrości, że my mamy nie wiele. Mamy tak jak się wykształciliśmy i jak potrafimy sobie w życiu radzić. Nie trzeba być zawistnym, bo to cecha niedobrych ludzi.
        • Gość: hirek Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.centertel.pl 22.10.10, 20:35
          Jasne.Zamiast ksywki "niezależny" powinienneś się mianować "naiwny". Co mnie obchodzi co oni mają, fakt. Ale tego co się wtedy działo nie da się zapomnieć,wątki afery starachowickiej sięgały tak daleko że nawet SLD owcy w w-chu dali spokój ze strachu,nawet żule miały z tego jaja.A wyborcy ich wykopali za to na śmietnik historii, pamiętam jak młodzian Klonowski z młodzierzówki SLD połaził trzymając się za łeb po przegranych wyborach,nie bacząc na dziennikarzy i biadolił" o Boże, o jejej, gdzie ja teraz pracę znajdę", ubaw na całego.
          Ciekawa jak to się dzieje że wszyscy mają czyste ręce a jest jak jest . Był taki Ziobro, ale za bardzo węszył i go zaszczuli, od tej pory każdy ma "czyste ręce".
          • Gość: nezależny Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.chello.pl 22.10.10, 21:15
            głupoty opowiadasz i tyle, byleby jednak coś przyłatać tym ludziom. Jakie afery, przecież nic sądy nie udowodniły. Łatwo jest niszczyć ludzi pomówieniami i sprawami sądowymi, które latami trwają i na koniec - brak dowodów winy, czyli podsądni nie winni. Ale odszczekać tego, to już nie ma odważnych spośród tych, którzy n ajwięcej sobie tymi ludźmi dupy podcierali.
            • Gość: Zadziwiony Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.10, 21:56
              Kuzniar powinien siedziec zamkniecy w ciemnej piwnicy i nie pokazywac sie walbrzyszanom do konca swiata!

Za to co zrobil Wałbrzychowi i nam, mieszkancom!

KUZNIAR DO DOMU!
              • Gość: niezależny Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.chello.pl 22.10.10, 22:03
                To w końcu napisz co ten Kuźniar takiego zrobił, że w piwnicy powinien siedzieć. Podaj fakty, a nie tylko pomstuj nie wiadomo za co.
              • Gość: hirek Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.centertel.pl 22.10.10, 22:14
                Co ty trujesz facet, jakie sądy, sądy to są w Czechach czy Niemczech gdzie po rewolucji w 90 i 91 zrobiono czystkę i reorganizację aparatu sądowniczego, dzięki czemu u nich organy państwa normalnie funkcjonują bo są one organem kontrolnym i nie maja możliwości wykonywania kreciej roboty.U nas zaś jest to atrapa sądownictwa, dalej wydają wyroki sędziowie przyniesieni w teczkach za PRL-u oraz ich młodsze pociotki. Do tej pory zresztą żyja nie rozliczeni tzw.zbrodniarze sądowi którzy w wieku nie większym niż 25 lat za Bieruta ferowali na rządane organów bezpieczeńswa pokazowe wyroki śmierci. Nie tzreba sięgać też tamtych czasów, wystarczy przesledzić sprawę Olewnika aby stracić zaufanie i złudzenia co do władzy sądowniczej.
                Zresztą, jak ci dobrze w iluzji to się nią karm i żyj zgodnie z zasadą: nie podskakuj, nie podskakuj, siedz na d.up.ie i potakuj.
                • Gość: wyborca do Rebel Yel IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 13:24
                  a co nie jest tak , galeria powinna juz byc dawno w miescie i wyremontowane kamienice dopiero teraz wszystko sie zaczyna dziac a za kuzniara co sie robilo nic moze napiszesz co on takiego zrobil dla miasta
                  • Gość: Rebel Yell Re: do Rebel Yel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 20:44
                    Strasznie sie misiu podnieciles wyborami. Wczesniej jakos nie zauwazylem twojej aktywnosci na forum. Przypominasz mi w tym wzgledzie nasze Slonce tez sie nagle obudzilo.

Galeria powstala by tak czy siak gdyby tylko ktos z portfelem przemyslal popyt/podaz, czyli duze miasto z ludzmi zarabiajcymi na takim poziomie ktory zapewnia wysokie obroty. Kino powstalo by ze wzgledow oczywiscie tych samych dodatkowo patrza na potencjal gminy powiatu nie boj sie nie zrobili go tylko dla mieszkancow Walbrzycha ale np Kamiennej Gory.

Jak daleko udalo ci sie dojsc od granic Walbrzycha ? Nie ma sie czego bac, naprawde mozna nawet dalej niz Swidnica. Dzieje sie zapewniam dzieje sie. Wez garsc kaszy i depnij cie ze np lepsze drogi sa wszedzie.

Kamienice ? Gratuluje mieszkancom. To co zrobila ekipa przy wladzy to zaden ewenement to miasto na dzis powinno juz wygladac jak nalezy. Wqrwiaja Sudety, zajezdnia, szkola na Mlynarskiej, zniszczona Pocztowa, stadion na NM, zaniedbany Park Sobieskiego, GiedeK, Pekaes, naprawde mase takich rzeczy. Pewnie ze za czesc z nich nie odpowiada slonce a np starosta ale wlasnie chore uklady powoduja taki stan rzeczy. Ja tobie ty mi. Wystarczy przedeptac miasto i popatrzec z otwartymi oczami. Mobruk ? Ja tego nie zrobilbym najwiekszemu wrogowi. Kultura, sluzba zdrowia ?

Opozycja ? Opos zycja, szkoda slow. Jedyny pozytyw ze slonce z UW wyciagnie jakas kase, bo jak ty mi to ja tobie. Moze cegly z Walbrzycha wreszcie nie beda wywozone na odbudowe Wroclawia, tylko nie wiem czemu zawsze jestesmy proteza. Niestety dodatkowo za niewielkie pieniadze.

Przezylem komune, przezyje slonce i kolejnych. Tylko kocham to miasto i chcialbym wreszcie gospodarza z klasa., pewnie nie ja jeden. Roztkliwilem sie a mialem ci dowalic...jesien czy co ?

• Gość: * Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 20:47
                ty czarny musiał ci mamusie wychędożyć żeś taki cięty na tego kużniara
              • Gość: * Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 21:17
                jak to co zrobił kuzniar zadziwionego i pewnie zadziwiony niedawno się o tym dowiedział
    • Gość: wyborca Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.10, 22:03
      ok a co takiego kuzniar zrobil dla miasta ?? otóż nic nie zrobił , za obwodnice zaplacil ktorej nie ma do dzis , a za kruczkowskiego przynajamiej jakies sa wyremontowane ulice i domy i investorzy np galerii victoria
    • Gość: wyborca Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.10.10, 22:07
      z resztą jest takie przysłowie " przygadał kocioł garnkowi " i tu można porównać wypowiedzi Kuźniara do Kruczkowskiego , tylko z tym że Kruczkowski jest troche lepszy od Kużniara
      • Gość: Rebel Yell Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 22:15
        "wyremontowane ulice i domy i investorzy np galerii victoria "

Bosz... litosci. Prosze. Czas zaczac budowac Arke.
        • Gość: grzechu Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: 78.9.90.* 23.10.10, 14:28
          Rada jest jedna - na wyborach głosujemy tylko na nowych kandydatów (bez przeszłości)
          • Gość: mieszkaniec Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.chello.pl 23.10.10, 20:56
            Do grzecha.
            Nawet Twój pomysł podoba mi się. Tylko najpierw musimy poznać tę "plejadę gwiazd" do przyszłej rady i rzeczywiście postawić na nowych.
            • Gość: () Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 21:39
              głosujmy na pana colgate i wszyscy będziemy mieć białe ząbki dajcie spokój z tymi remontami ulic i tak się rozpadną po jakimś czasie
              • ireneusz.lubienicki Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk 24.10.10, 01:18
                Jakoś Główna się nie rozpada (jedna z pierwszych remontowanych mocno uczęszczanych dróg Wałbrzycha)
                A skrzyżowanie koło Sudetów (ostatni z ukończonych remontów Kuźniara) rozpadał się już w dwa lata po jego wykonaniu.
    • Gość: Zgłoszenie wysłane Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.dialog.net.pl 23.10.10, 15:09
      Zgłoszenie wysłane.
      Każdy post możesz zgłosić jeden raz.
    • Gość: do Rebel Yel do Rebel Yel IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 22:09
      czyli uważasz że Kuźniar to dobry kandydat oraz że był super Prezydentem Miasta , przez takich jak ty właśnie mamy w polsce tak jak mamy , a mnie dalej bawi że Kuźniar wytyka Kruczkowskiemu błędy a sam nie widzi swoich błędów , ty też tego nie widzisz bo albo zacofanie masz umysłowe albo Kuźniar to kumpel twój , no ale cóż są ludzie i taborety
      • Gość: kużniar Re: do Rebel Yel IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 22:22
        chodziliśmy z kumplami na ku... po różnych dzielnicach pretensje alimentacyjne proszę o kontakt z moim adwokatem
      • Gość: Rebel Yell Re: do Rebel Yel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 22:28
        Polska piszesz z malej litery a "Prezydent Miasta" duza ? Gdzie mosku wyczytales w moich postach ze Kuzniar to dobry gospodarz ? Jezeli nie potrafisz czytac ze zrozumieniem daj sobie spokoj z czytaniem. Tak swoja droga to latarnie w rynku chyba byly zrobione za Kuzniara. Piekne do dzis. Sa ludzie i tyle, mysle ze nic nie wnosi ich obrazanie.
        • Gość: kużniar Re: do Rebel Yel IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 23:25
          odczepcie się wreszcie ode mnie myślicie że wszystkie bękarty z pretensjami to moja zasługa mylicie się jestem bardzo wybredny
      • Gość: red Re: do Rebel Yel IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.10, 22:49
        podejrzewam raczej że kużniar był kumplem twojej mamy i dlatego to całe nieporozumienie i złość na kużniara a wy czarni dalej jesteście przeciwko używaniu prezerwatyw a z tond to całe zło
        • Gość: Rebel Yell Re: do Rebel Yel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 09:54
          Mysle Red ze jestes idiota "z tond" masz problem z ocenianiem rzeczywistosci.
    • Gość: do Rebel Yell do Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.10.10, 10:50
      Czytam i widzę jak bronisz Kuźniara, więc łatwo się domyślić , nie wiem czy znasz takie powiedzenie " Przygadał kocioł garnkowi " więc w całej tej filozofii o to właśnie chodzi , ale cóż ty i tak nie zrozumiesz bo jesteś naiwny ( a) i mało inteligentny (a) , jeśli uważasz że Kuźniar zrobił bardzo dużo dla miasta bo postawił lampy w rynku , to naprawdę jest coś z Tobą nie tak
    • Gość: fakenfakerpopulism Re: ale śmiechu Stanisław Kuźniar wypomina Kruczk IP: *.dialog.net.pl 24.10.10, 13:46
      oooooooooooooo Rąkuś i Longin napieralają się na forum ? :)

Rąkuś chello.pl
      Longin centertel.pl

---------------------------------
      KONIEC Z KRUCZKAMI I LONGINAMI & Nocniks

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka