Gość: Gina IP: *.sattom.pl 27.10.10, 13:51 Co myślicie o intermache w Galerii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewko Re: intermache IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.10, 14:12 Jak dla mnie to żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: intermache IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 15:44 Niby taka inwestycja, że klękajcie narody , a na ściągnięcie porządnego marketu nie było ich stać. Dziadom nie przyszło do łba, że dobry market przyciąga codziennie więcej ludzi niż jakieś kino czy lodowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: intermache IP: *.chello.pl 27.10.10, 15:40 Sklep jak sklep , nic nadzwyczajnego. Wolę tesco:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc Re: intermache IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.10, 16:37 dla mnie ok:) jest to co ma byc, niektore rzezy tanie, przeciez nigdzie za darmo nie daja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do as Re: intermache IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 17:47 bo z pdz albo piaskowej blizej do tesco niz do intermarche dlatego sklep do dupy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: intermache IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 16:53 Jest piwo lubuskie. Czego chcieć więcej. A tak swoją droga to za maly ten market. cos jak savia na podzamczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Re: intermache IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.10.10, 18:46 tylko to piwko kosztuje w Piotrze i Pawle 1.99 a u nas? ..... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: intermache IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 20:02 ale bilet, by dojechac do piotra i pawła kosztuje... Skończ pie...ć matole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: intermache IP: *.182.105.215.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.10.10, 21:32 powiem wam buraki jestescie , to jest bardzo fajny market ,nie jakies tam biedronkii reale ze swoimi TIP towarami ,ciesze sie ze powstal taki sklep przynajmniej to menolstwo NIE BEDZIE TAM CHODZIC BO ICH STAC NIE BEDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do : ja wiem Re: intermache IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 22:24 a to ze ktos nie ma pieniedzy tzn ze to menelstwo wg ciebie??biedni ale zapewne madrzejsi od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzekprzez"u" Re: intermache IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 17:44 A co ty myślisz,że ja nie mam o czym myśleć tylko i Intermache?? Jak mam myśleć o sklepie to wolę pomyśleć o tej studentce co się sprowadziła do bloku na przeciwko i mam jej okno przed oczami a w tym oknie ona rozbiera sie co wieczór i to przy zapalonym świetle!!! MIODZIO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzekprzez"u" Re: intermache IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 17:46 I dodam jeszcze, że mam nadzieję, że jeszcze długo nie będzie miała kasy na firany i żaluzje. Niech żyją drogie firany!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: intermache IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 22:04 zamontuj kamerkę i daj linka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl34 Re: intermache IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.10, 10:58 dla mnie obciach,myslałem,ze bedzie jakis wielki kolos a nie markecik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Re: intermache IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.10, 13:18 zwykły sklepik,przegieli z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytam Re: intermache IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.11.10, 10:37 galeria dzisiaj otwarta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ath. Re: intermache IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.10, 12:39 Wolałbym Almę. Ostatecznie Carrefour, ale przy tak małej powierzchni Alma byłaby sensowna. Odpowiedz Link Zgłoś