zbigniewstyja 22.10.03, 01:46 Dla mnie numer jeden w tym roku to Pan Maciej Szampon z teatru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czeniok Re: KONKURS NA ARTYSTĘ ROKU W OLSZTYNIE 22.10.03, 18:15 Najlepszym Artystą Olsztyna jestem ja sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lustro Re: KONKURS NA ARTYSTĘ ROKU W OLSZTYNIE IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.03, 09:09 Czyżby to napisał Pan F?, który zajął miejsce Pana Mydlaka jako dyrektora administracyjnego. Pan Mydlak numer jeden na to stanowisko, bo ma przynajmniej wykształcenie artystyczne. Mam nadzieję, że nowy dyrektor jednak pozna sie na kolesiach i wybierze Pana Mydlaka na swego zastępcę, a Pan F wróci na łono amatorszcyzny, tylko czy tam go jeszcze chcą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN F Re: KONKURS NA ARTYSTĘ ROKU W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 14:49 Tamtego nie pisałem ja, ale teraz piszę, korzystając z delegacji: najlepszym artystą jestem ja sam, lepszym nawet niż Mydlak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: KONKURS NA ARTYSTĘ ROKU W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 13:20 ja głosuję na korpolka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: KONKURS NA ARTYSTĘ ROKU W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 15:51 Ja chętnie zagłosowałabym na aktora Macieja Mydlaka, ale wjakimś poważnym konkursie, nie to co tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redaktorki Re: KONKURS NA ARTYSTĘ ROKU W OLSZTYNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 16:25 A dla mnie nr 1 Pierechod, to dopiero artysta i napewno nie za 2300!!! Rok 2003 rokiem Perechoda z SLD na czele!!! Fuj..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feliks Re: KONKURS NA ARTYSTĘ ROKU W OLSZTYNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 21:33 Maciej Szampon to dobry pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś