Dodaj do ulubionych

Pub w stylu Rasta

27.10.10, 16:56
Hej mam pytanie co sadzicie o tym zeby w Wałbrzychu zostala otarta knajpa w stylu Rasta? Wiecie muzyka reggae, kolory w knajpie i wystroj pod ten styl, np butle wodne z zapachowym tytoniem do palenia? Prosze o opinie i moze jakies podpowiedzi????
Obserwuj wątek
    • Gość: Metallica Re: Pub w stylu Rasta IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.10, 17:09
      dobre dla szczeniaków w okresie młodzieńczego buntu.
      • Gość: :P Re: Pub w stylu Rasta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.10.10, 17:49
        butle wodne? A nie shishe? bo niestety, ale jak wsadzisz tam bonga to zaraz gliny wpadną:P Ja, podstarzała wielbicielka fajki wodnej jestem za taką knajpą, habibi sie stoczyło i zieje nudą. Tylko najpierw poczytaj o tym temacie bo możecie mieć problem jak ci durnie od dopalaczy:D
        • madziara1840 Re: Pub w stylu Rasta 27.10.10, 20:07
          No wlasnie chodzilo mi o shishe tylko zapomnialam nazwy. Wiem poczytam zeby bylo wszystko ok i legalnie bo nie chce sie ladowac w jakies gow..
          • Gość: :P Re: Pub w stylu Rasta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.10.10, 20:28
            Z fajką wodną nie ma problemów, a jak bedziesz chciała zatrudnić specjalistke od shishy daj znać, a nie pożałujesz:)
            • Gość: Damian Re: Pub w stylu Rasta IP: *.16.126.lan.e-wab.pl 27.10.10, 20:40
              Super pomysł. Sam bym się tam wybrał. Fajne są klimatyczne puby a nie kolejne białe sale:) Jestem za!
              • Gość: asd Re: Pub w stylu Rasta IP: 94.254.254.* 27.10.10, 21:18
                bardzo dobry pomysl tylko nie ma podzamczu :)
                • Gość: panL Re: Pub w stylu Rasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.10, 21:57
                  pomysł dobry i może się sprzedać.Tylko musi się znaleść miejsce na scenę! zespołów reggae jest teraz baaardzo dużo.pozdrawiam
                  • Gość: Damian Re: Pub w stylu Rasta IP: *.16.126.lan.e-wab.pl 28.10.10, 22:50
                    I trzeba dobrze zastanowić się nad strategią... Sukces może trwać 3 miesiące, a później się znudzi.
    • Gość: jan Re: Pub w stylu Rasta IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.10, 10:50
      niezły pomysł
    • Gość: Radosław Re: Pub w stylu Rasta IP: *.22.95.lan.e-wab.pl 29.10.10, 12:35
      Pomysł na 5!
      Tylko trzeba zrobić w środku odpowiedni klimat i obsługę.
      Trzeba także wprowadzić dobry klimat muzyczny i 2 razy w miesiącu koncerty
      Na otwarcie zaprosić znany squad NKD czy inne polskie znane osoby aby pokazać że to dobry lokal...

Z chęcią bym tam się wybierał nawet pochillować w niedzielę po obiedzie :-)
      Albo w tygodniu aby się odstresować od pracy :-)
    • Gość: ;) Re: Pub w stylu Rasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 19:29
      Jak będziesz mieć:

1. Około 20 fajek wodnych.
      2. Bardzo sprawną wentylację (żeby nie było "siekiery" w powietrzu)
      3. Dużą gamę smaków tytoni (marka mniej istotna)
      4. Niskie ceny (10zł wystarczy za shishę)
      5. Węgle naturalne
      6. Dużo zapału i znajomości tematu.

wówczas masz duże szanse ;-) Radzę Ci jako były pracownik shisha klubu.
      • Gość: @ Re: Pub w stylu Rasta IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.10, 20:48
        Właśnie marki tytoni są cholernie istotne. Stosunek jakości do ceny i do ilości melasy to niestety podstawa, inaczej szybko popłyniesz w koszta a klientów długo mieć nie będziesz. Nikt kupy więcej nie zapali.No i kwestia obsługi- często pracownicy nie mają pojęcia 'z czym to sie je'. Znajdź pasjonatów, troche ich jest wbrew pozorom:)
        • Gość: alek Re: Pub w stylu Rasta IP: 78.9.28.* 30.10.10, 18:49
          pomysł fajny
    • Gość: mn Re: Pub w stylu Rasta IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.10.10, 19:10
      otwierac!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka