Dodaj do ulubionych

Staż z PUP

IP: *.147.236.212.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.10.10, 12:58
Witam,
mam takie pytanie. Czy ktoś miał może jako stażysta kontrolę z PUP? Jestem na stażu w prywatnej firmie jako mechanik-wulkanizator. Doszły mnie słuchy, że takie kontrole się zdarzają. Co może mieć wpływ na to,że dany stażysta jest kontrolowany a inny nie?! Jeżeli ktoś ją miał to bardzo proszę o info jak ona wygląda itp. A co w sytuacji kiedy mnie nie będzie w miejscu odbywania stażu, bo wyjdę do sklepu, pójdę do lekarza,wyjdę wcześniej z "pracy",wezmę dzień wolny itp. Bardzo proszę o informacje i ukojenie moich nerwów. ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Michał Re: Staż z PUP IP: *.182.185.253.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.10.10, 14:18
      Ja byłem na stażu 6 miesięcy i żadnej kontroli z PUP nie miałem, ale może chodzą tylko do wybranych pracodawców?
    • Gość: gość 1 Re: Staż z PUP IP: *.ip.netia.com.pl 29.10.10, 14:58
      Nie martw się PUP najczęściej kontroluje zza swojego biurka, sprawdzają papiery czy się wszystko zgadza. Jeśli szef Ci pozwala wyjść do sklepu czy daje Ci wolne takie jak Ci przysługuje to nic Ci nie grozi.
      • Gość: gość Re: Staż z PUP IP: *.147.227.111.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.10.10, 19:00
        Dziękuję za odpowiedź! Jednak jakby ktoś miał taką kontrolę i był tego dnia na stażu albo miał wolne niech napisze jak to się odbywało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka