Dodaj do ulubionych

a co z ISPĄ

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 07:43
Przyleciałem w niedzielę po dłuższym wyjeździe i wpadłem w atmosferę przedwyborczą. Widzęrozkopane drogi, słyszę o jakimś aquaparku a nikt się nie chwali ISPĄ. Przecież to największa inwestycja Wałbrzycha i okolic, a nikt o tym nie mówi? Coś się zdarzyło? Może ten Grek już siedzi?
Poza tym skąd tacy egzotyczni kandydaci? Wild? Pierwszy raz słyszę. Może ktoś to wyjaśnić?
Obserwuj wątek
    • Gość: wyjaśniacz Re: a co z ISPĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 08:34
      Gość portalu: emigrant napisał(a):
      > Coś się zdarzyło? Może ten Grek już siedzi?
      > Poza tym skąd tacy egzotyczni kandydaci? Wild? Pierwszy raz słyszę. Może ktoś t
      > o wyjaśnić?

Wild to kandydat z Warszawy, dzięki któremu Grek od ISPY będzie siedział. Jasne?

• Gość: mak Re: a co z ISPĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 13:17
        Grek siedzi jak narazie na swoim stołku w towarzystwie uroczej przewodniczącej rady miasta i śmieje się nam wszystkim w żywe oczy, ot i nasza lokalna elita PO. Pamiętajmy o tym w niedzielę przy urnie wyborczej.
        • Gość: DG Re: a co z ISPĄ IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.10, 13:29
          A co, będziesz się przy niej modlił? Jest tu paru chłopaków którzy chętnie poszliby oddać głos nawet za dwadzieścia złotych ale Mireczek ochroniarz z wodociągów mówi że ma już komplet i więcej "głosów" już im nie potrzeba. Na Policję niestety też nie masz co liczyć gwarantuję ci że wiedzą o wszystkich punktach ale palcem nie ruszą.
          • Gość: kola Re: a co z ISPĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.10, 14:32
            Co!! Głosy już były skupowane w przedsprzedaży , to skandal, nic nie wiedziałem, a tak bym potrzebował kasy. wiecie co normalnie się spultałam. Dajcie namiary na tego mireczka może coś jeszcze ma.
            • marandres Re: a co z ISPĄ 17.11.10, 18:27
              Za wygrane wybory pana E.S. mieszkańcy Wałbrzycha zapłacili i będą płacić bo zatrudniono w WPWiK dziesiątki nowych "pracowników". Wałbrzyski Związek Wodociągów i Kanalizacji opuszczają w tym roku następne trzy gminy, Mieroszów, Czarny Bór i Stare Bogaczowice, zmniejsza się znacznie zakres i teren działania Spółki, pracownicy obawiają się zwolnień tymczsem zatrudnia się masowo "specjalistów". Komitety wyborcze dwoją się i troją jak kupić kilka głosów i nawzajem się oskarżają, a w tym temacie cisza?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka