IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 20:14
Jeśli ten wątek zniknie to Admin jest skorumpowany!
Wiec drodzy Wałbrzyszanie przestańmy narzekać na forum i pod nosem. Zróbmy coś aby zobaczyli w Ratuszu że Wałbrzyszanie takze mają własne zdanie! Kruczkowski i Lubiński nie są moimi kandydatami a nawet Kruczkowski nie jest moim prezydentem.
Wałbrzyszanie muszą być silni! Jestesmy silni? czy zamulamy i narzekamy pod nosem?
Kiedy robimy manifest? proponuję 3 stycznia o 12:00
Kto idzie ze mną kto jest silny i ma własne zdanie? trzeba się nie bać i nie być myszką pod miotłą prezydenta.
Stoicie w korkach? Marudzicie że droga woda? Jesteśmy gminą a nie powiatem?
A gdzie Obwodnica? Zróbmy z prześcieradeł flagi i idźmy pod ratusz
Walić tych polityków co siedzą w ciepłym a nam Wałbrzyszanom zimno! Marzniemy na przystankach bo ZDiK zamula!

Jestem z Wałbrzycha i chce być dumny z tego miasta!
Jeśli jestes Wałbrzyszaninem to przyłącz się do manifestacji!
Wreście my zadecydujmy o przyszłości naszych dzieci.
W telewizji kłamią w ratuszu kłamią!

Poczucie bezpieczeństwa, czy dasz mi to?
poprawa życia społeczeństwa, czy dasz mi to?
Odrobinę człowieczeństwa, okaż mi to!
W zamian dajecie nam wybory, aby wybrać mniejsze zło.
Obserwuj wątek
    • Gość: kamjan Re: Manifest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 21:31
      zniknie
      • Gość: Zulus Re: Manifest IP: 178.56.38.* 16.12.10, 21:46
        Popatrzcie tylko jak zareagowali włosi na ponowne objęcie władzy przez Berlusconiego, sytuacja identyczna jaką mamy z kruczkowskim:

cia.bzzz.net/wilekie_demonstracje_we_wloszech_walki_z_policja
        W Grecji zaś władz nie ma spokoju od 3 lat odkąd zaczęto sobie olewać zwykłych ludzi:

cia.bzzz.net/strajk_generalny_w_grecji_starcia_na_ulicach
        Ja jestem za demem, obawiam się tylko że przyjdzie parę osób jak na Mobruk, bo ludzie w tym mieście to niestety mają mentalność psa, a psom wolność i uczciwość nie jest potrzebna.
        Choć może jak władzy skończy się kiełbasa wyborcza to i pies potrafi odgryzć rękę która juz nie karmi tylko leje.
    • Gość: stachna Re: Manifest IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 22:10
      Ludziska woleli siedziec w domu niz isc na wybory - a ty chcesz ich wyciagnac w mrozie na ponad godzine gdzie pojsc zaglosowac to tylko 15 min

Pojda tylko wielcy przeciwnicy Kruczkowskiego - i tacy co nie maja nic do roboty - ja tam siedze w domu i to jest moja wolna wola - takze nie obrazac mnie
    • Gość: święto Re: Manifest IP: 188.33.211.* 16.12.10, 22:20
      jakiej manifestacji chłopcze
      a przedstaw sie i pokaż swoje dokonania
      • Gość: hirek Re: Manifest IP: *.centertel.pl 16.12.10, 22:46
        A co ćwoku, mają iśc pod ratusz z ludwiczukiem? czy może dyduchem? Ci to mają wielkie dokonania. Jak się pojawił we Francji Robespierre to ludzie też z niego się śmiali.Do czasu.
      • Gość: Koń Re: Manifest IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.10, 22:50
        Proszę pojawiła się już pierwsza kapucha i prosi o dowodzik, a paszoł won.
        Popieram, ale na taką akcję jeszcze jest trochę za wcześnie.
        Krukoszenko nie jest moim prezydentem i dopóki takie cóś będzie na tym stanowisku to ja nie przyznaję się, że jestem Wałbrzyszaninem. Głosowałem przeciwko tej mafii.
        A tym jego poplecznikom mogę tylko teraz powiedzieć, podziwiajcie swojego Krukoszenkę, cieszcie się z podwyżki podatków, cieszcie się z cięć, które zaczęły się od sportu a zakończą się na wszystkich działach miejskich, wąchajcie toksyczne smrody Mo-Bruku, stójcie w kilometrowych korkach, palcie sprzęgła, przepłacajcie za paliwo, donoście czerwonym i spowiadajcie się z tego czarnym itd.
        Wałbrzych sięgnął drugiego dna i praktycznie nie ma już nadziei, aby się z tego upadku podniósł, ale to jest wina Wałbrzyszan i dlatego proszę uważać z takimi manifestami i deklaracjami, przecież do Wałbrzycha wróciła komuna.
        Hejka
        • Gość: święto Re: Manifest IP: 46.112.196.* 17.12.10, 14:57
          won debilia!
          przecież nie będę szedł pod ratusz bo jakiś ANONIMOWY internetowy pajac prosi
          won jeszcze raz powtarzam!
    • Gość: Albercik Re: Manifest IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 22:57
      > Jeśli ten wątek zniknie to Admin jest skorumpowany!
      Widać, że z WWS. Żałosne.
      DOROŚNIJ !!!
    • Gość: ? Do konia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.10, 01:41
      Od kiedy to "koniu" wieprze karmi się perłami?
    • Gość: Adam Re: Manifest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.10, 07:22
      Uważam, że jeżeli chcesz zorganizować manifest ( co nie uważam za czymś złym) powinieneś jako organizator się przedstawić, podać powód nie taki lakoniczny, a konkretny tej manifestacji. Chcesz coś zrobić dla Wałbrzycha to zrób to jawnie, aby ludzie wiedzieli za kim mają pójść.
      • Gość: freemen Re: Manifest IP: *.centertel.pl 17.12.10, 11:54
        Wolnym ludziom władza nie jest potrzebna, więc nie muszą mieć przywódcy aby się pojawić na demonstracji. Wystarczy rozum i poczucie wolności. Lemingów, owiec, psów nie potrzeba na manifestacjach, bo ludzie z taką mentalnością są przerażeni już tylko myślac że mogli by być pozbawieni "pasterza" .W Grecji i we Włoszech manifestacji nikt nie organizuje ani nie zgłasza władzom bo sam fakt zgłaszania tworzy "pasterza" czyli władzę która musi się jakos nazwać.
        Kruczkowski i PO-SLD nie są uznawane również przeze mnie i większość tych co znam.Jest to po prostu dyktatura przestępczej kliki która powinna być usunięta wszelkimi sposobami bo działa na szkodę mieszkańców Wałbrzycha i okolic.
        Na mnie można liczyć jakby co - przestępczości nie można tolerować.
        I proszę nie insynuować że ci co są przeciw PO-SLD automatycznie są z WWS bo uwazam ich za takich samych drani.. Świat się nie kończy na partiach politycznych.
    • Gość: redtv Re: Manifest IP: *.19.204.lan.e-wab.pl 17.12.10, 12:10
      Byłem w Grecji pare lat Grek w życiu by se nie pozwolił na takie coś co żyja dużo lepiej odnas takiego tuska czy kruczkowskiego to by spalili w tej dziupli ludzie obudzie się Głud , więcej nic polska jest ważna tylko nie ludzie to jest hasło PO
      • Gość: realista Re: Manifest IP: *.dynamic.chello.pl 17.12.10, 22:12
        Do poprzednika.
        Naucz się pisać po polsku poprawnie, to będzie ci lepiej w naszym kraju i nie wychwalaj Grecji.
        Niczego nie rozumiesz, to ci opowiem bajkę o manifeście: Mani fest du.. rośnie.
    • Gość: Radosław Re: Manifest IP: *.19.157.lan.e-wab.pl 18.12.10, 10:27
      Ja jestem nastawiony negatywnie do każdego polityka!
      Wiec jestem chętny przyjść pod Ratusz i manifestować!
      Nie cierpię Kruczkowskiego, Lubińskiego i innych obszczymurków co się kłucą z sobą zamiast działać w słusznej sprawie.
      Jestem z Białego Kamienia i nawet wstydzę się Nowaka który lata z nocnikiem i promuje Wałbrzych!!!
      Młodzi uciekają do Wrocławia bo tam są lepsze warunki bytu!
      A w ratuszu co z tym robią?
      za 4 lata w naszym mieście nie bedzie ani jednej młodej osoby w wielku 20 lat !
      Młodzi będą myśleć: Matura i spier*** z tego syfu !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka