IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.01.11, 20:59
Witam

Potrzebuję kupić e-kartę na przejazdy Podzamcze -Pl.Grunwaldzki .Proszę mi doradzić ,czy mam kupić tylko na jedną linię czy na wszystkie kursujące na tej trasie i ile taka przyjemność kosztuje,pozdrawiam-a.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: e-karta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.01.11, 21:45
      ...na trasie Podzamcze - Pl. Grunwaldzki kursują tylko 2 linie A i C - które po godz. 17 przekształcaja się w linię D, więc zależy do której części Podzamcza potrzebujesz sie dostać przed godz. 17, bo po tej godzinie to juz nie ma większego znaczenia ponieważ autobusy linii D i tak okrążają całe Podzamcze.
      przeczytaj to: www.zdik.walbrzych.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=57&Itemid=74
      wtedy łatwiej podejmiesz decyzję
      • Gość: :) Re: e-karta IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.01.11, 22:31
        po co ci karta i tak nie ma kontroli biletowej
    • Gość: edi Re: e-karta IP: *.adsl.inetia.pl 01.01.11, 21:46
      tinyurl.com/232ghqd
      • Gość: k Re: e-karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 02:05
        edi jak Ty taki mądry jesteś to może i mi pomożesz
        • Gość: Prezes ZDiKu Re: e-karta IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.01.11, 10:49
          UCHWAŁA Nr XXI/12/04
          Rady Miejskiej Wałbrzycha z dnia 27 lutego 2004 r.

w sprawie taryf opłat i zasad odpłatności za usługi przewozowe świadczone środkami transportu zbiorowego organizowanego przez Gminę Wałbrzych (ze zmianami).
          (wyciąg)

(...)
          8. Posiadacz biletu okresowego na okaziciela na daną linię komunikacyjną może:
          a). korzystać z innej linii komunikacyjnej na odcinku, na którym ich trasy pokrywają się,
          b). korzystać z innej linii komunikacyjnej na odcinkach nie pokrywających się z linią na którą posiada bilet okresowy w przypadku, gdy trasy tych linii komunikacyjnych łączą się powtórnie w obrębie jednego osiedla.

Zatem, jeśli jeździsz tylko na trasie Podzamcze - Plac Grunwaldzki wystarczy, że kupisz sobie e-kartę na 1 linię, np. na A. Po godz. 17, w dni robocze oraz w weekendy będziesz mogła również jeździć na tej trasie linią D, bez kupowania dodatkowego biletu. Adekwatnie jest z linią C.
        • Gość: edi Re: e-karta IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 10:55
          Gość portalu: k napisał(a):

> edi jak Ty taki mądry jesteś to może i mi pomożesz

Czego ci potrzeba ciemniaku ?
          • Gość: k Re: e-karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 18:24
            Widzę iż jesteś bardzo miły i uprzejmy. Nie znając sprawy odrazu mnie wyaywasz od ...Myślę, że sobie poradzę bez Twojej pomocy. Pozdrawiam Kasia.
            • Gość: edi Re: e-karta IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.11, 18:25
              Nie masz czego żałować. Znajomośc ze mną źle się kończy :)
              • Gość: karmi Re: e-karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 18:40
                o fajny pomysł
                • Gość: delma Re: e-karta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 18:49
                  :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka