Dodaj do ulubionych

Patryk Wild i jego ciepła posada

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 15:11
kandydat na prezydenta Wałbrzycha Patryk Wild człowiek wyciągnięty z kapelusza który nie wiadomo co robił w Wałbrzychu dochrapał się ciepłej fajnej posady w zamian za lojalność czyli zastępca dyrektora MPK we Wrocławiu. Co ten człowiek ma wspólnego z Wałbrzychem nie wiem ale ciepła posadka dla kolegi z parti zasłużona jest
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenuś Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 15:40
      Odpierz się maniaku od Wilda. Gdyby nie on, do dziś byśmy płacili wodociągom jak za zboże, za to, że połowa wody wycieka, że 3/4 radnych PO ma stołki, a prezes zatrudnia swoją d*pę w firmie. Wiedziałeś, że do Wałbrzycha są zwożone najgorsze chemikalia, bo azbest to tylko pryszcz i że Mobruk buduje następne zakłady, za zgodą Kruczka? Idź zamów miejsce na cmentarzu. Więcej takich idiotów jak ty, a Wałbrzych i krematorium Szczawno, będą miejscem największym miejscem utylizacji mieszkańców.
      • Gość: ??? Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.01.11, 16:40
        Głąb zatrudnia swoją dupeczke w firmie ? kiedyś pracowałem u niego i fajny był chłop w sumie :) ZPO PWNZ
        • Gość: wodociąg Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 17:16

Stefan zatrudnia swoją d. a nie Głab. Głąb zatrudnia Senyka (też radny)
          • Gość: wladimir Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 17:42
            Oj Zenuś trochę ci woda w łeb siekła chyba ewa lub wężownik BOA cię zauroczył i robiłes za dyktafon u Podbipięty więcej takich naiwniaków jak ty aż w końcu obudzisz się i zamiast tyłka będziesz miał z tyłu to co jest na wałbrzyskich drogach
            • Gość: Fiona Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.11, 18:14
              "A mnie jest żal Senyka"... Piekny Roman wywindował go na to stanowisko a on biedny zna się na tym...
            • Gość: ups Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.01.11, 18:23
              oj biedny zazdrosny wladimir hahah! tak przeszkadza wam ten wild ze juz nie macie gdzie szukac to wyciagacie rzeczy o ktorych kazdy wie od dluzszego czasu. Nie wiem czy wiesz ale w mpk jest juz od dluzszej chwili, a teraz wladimira olsnilo! Naszukales sie i znalazles. Trzeba byc naiwniakiem żeby uwazac ze Dudkiewicz na to stanowisko mial by wyslac np. kogos z sld. U nas za to sobie nie zaluja i na maksa obstawiaja sie w dwuch miejscach np. Piotr (prezydent, w wzwik, w WSSE „Incest Park”). A zapomnialam ze przeciez u nas w walbrzychu tak pra na stolki ze teraz koalicja nawet powstala i tak sie kochaja!Najwiekszy sukces Piotra to odsuniecie ich od wladzy, a tu prosze. Lepiej sie zaszczepcie na ludzi ktorzy nie mysla tak jak wy bo jest ich coraz wiecej. Kiedys Piotr mial pretensje o obsadzanie z klucza partyjnego a sam zachowuje sie zdecydowania gorzej. Nie macie czym sie bronic to szukacie atakow personalnych, zenujace!
              • Gość: do Wladimira Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.01.11, 19:10
                A co Patryk Wild ci przeszkadza ????? Lepiej do tego bagna nie wpuszczać nikogo z zewnątrz, bo bagienka zabraknie. Nie doczekam się sprawiedliwości w tym kraju, aby ludzie którzy odpowiedzialni są za wpuszczenie Józka MOBRuka odpowiedzą własnym majątkiem i pójdą pracować za najniższą krajową-a najlepiej będzie szukać im pracy nasze biuro dla bezrobotnych ! Być może by zrozumieli wielu ludzi bez pracy w tym mieście, choć wątpię. Brak szacunku i myślenia, cwaniactwo oraz uczciwość to cechy wrodzone u chcących rządzić.
                Niewygodny jest Wild, bo koryto by się skończyło dla cwaniaków okradających mieszkańców.
                • Gość: Hmm Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 21:19
                  > A co Patryk Wild ci przeszkadza ????? Lepiej do tego bagna nie wpuszczać nikogo
                  > z zewnątrz, bo bagienka zabraknie.
                  Musisz być nieźle zdeterminowany by oddawać boskie hołdy takiej miernocie jak Wild.
                  Kto się bierze za osuszanie bagna gnojem?
                • embriao Re: Patryk Wild i jego ciepła posada 31.01.11, 12:19
                  wildthink.dolnoslazacy.pl/4231,wybor_przyszlosci.html
                  Piękna dyskusja i pomysły Wilda :))) Czytajcie szybko póki nie skasują.

• Gość: do embriao Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:24
                    Weź człowieku zajmij się życiem we Wrocławiu i odwal się od Wałbrzycha...

popłacz sobie na forum Wrocławia zazdrośniku ;-)

• embriao Re: Patryk Wild i jego ciepła posada 31.01.11, 12:35
                      Ależ ja się chcę dzielić tym co wesołe - niech inni też mają zabawę! Tacy ludzie nami rządzą - nawet sobie słownika nie potrafią włączyć w przeglądarce.
                      • Gość: do embario Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 15:14
                        embario ty lepiej zajmij się prawidłowym składaniem zdań bo kiepsko ci to idzie a mało tego ośmieszasz się publicznie.

Link jak embario plecie bzdury w PRW
                        • embriao Re: Patryk Wild i jego ciepła posada 31.01.11, 16:35
                          Ja nie kandyduję na prezydenta Wałbrzycha więc sobie mogę mówić jak mi się podoba i co mi się podoba.
      • Gość: Tomek zmartwiony. Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.02.11, 11:57
        Wild tego burdelu nie stworzył,jego tu nie było,Zbieraj pieniądze na pochówek,bo nawet w kopidołach Cię nie pochowają,zajęte zostaną przez MOBRUK.Wybrańcy plują Wam w oczy,a Wy mówicie że deszcz pada.Pisać nauczyli,z czytaniem gorzej ale myśleć kompletnie nie,szarpią się niektórzy jak pies na łańcuchu.Masz czas to oglądnij sobie zdjęcia Wałbrzycha od 1900r.może trochę zmądrzejesz,tam widać różnicę jak wyglądał kiedyś a dzisiaj......
    • ewa10-0 Re: Patryk Wild i jego ciepła posada 29.01.11, 19:27
      A ciebie wyciągnęli ze składowiska MO-BRUK,bo masz już "kopułę"zrytą jak stary beret, przez azbest.Pewnie na dokładkę myli cię rodzice w MO-BRUK'owych ściekach.Zmień lekarza,bo ten cię oszukuje.Proponowała bym też,żebyś zmienił pracę,,bo praca jako du..liz w UM też cię do niczego dobrego nie doprowadzi. Dlaczego się nas czepiasz-Boa i mnie?
      • Gość: XXX Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.01.11, 19:45
        A ja jestem przeciwny Patrykowi.Faktycznie faceta nie znam , ale powiedzcie sami po co startuje w Wałbrzychu na prezydenta, bo co w naszym 120tyś mieście potrzeba kogoś z Warszawy czy Wrocławia dla mnie facet po prostu szuka stołka do odbicia,nie udało się w jakiejś wiosce i po dwóch latach wykopali go ,to teraz przykleił się do Dutkiewicza i uwaza ze on tez jest wspaniały.Piszcie co chcecie a ja facetowi mówie NIE.
        • Gość: NW Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 22:51
          Gość portalu: XXX napisał(a):
          > A ja jestem przeciwny Patrykowi.

jak każdy przydupas Kruczka. Zostań z Głąbem
          • Gość: XXX Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 09:00
            A ty jesteś przydupasem Patryczka.
    • embriao Re: Patryk Wild i jego ciepła posada 30.01.11, 09:47
      Przecież to oczywista oczywistość, że Dutkiewicz obsadza stanowiska według klucza partyjnego. Wild dostał najpierw fuchę koordynatora remontów we Wrocławiu o czym się chwali na swojej stronie. Dzięki super koordynacji remontów Wrocław utknął w korkach i stracił unijne dotacje. Więc przesunięto go na mniej eksponowane stanowisko gdzie ma kompletny brak odpowiedzialności i ciepłą posadkę za 8kPLN. Wraz z nim do MPK przyszło jego dwóch kumpli i razem postanowili sobie zrobić kolejkę za 15 milionów złotych w roku 2011, gdzie projhekt kompletnie nietrafiony. Tak jak pomysły Wilda o przesiadaniu się motorniczych na pętlach co spowodowało z kolei paraliż na liniach objętych programem, zwolnieniu 30% załogi co nie weszło w życie i kanarowanie wśród kierowców. Teraz z uporem maniaka chce zepsuć komunikację nocną we Wrocławiu mimo, że nawet nie wie jak ona wygląda bo po pracy to on do domku w Srebrnej Górze spada i autobusy i tramwaje widzi z okna swojego samochodu.
      Taki ci to fachowiec wysokiej klasy z klucza partyjnego.
      • Gość: wałbrzyszanin Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 09:59
        Masz rację Embriao. Szczytem amatorki w wykonaniu Wilda było zaproponowanie odświeżenia dawnej linii kolejowej ze Szczawienka do Kuźnic Św. Patryk nawet nie zainteresował się tym, że ów szybki tramwaj przejeżdżałby chłopu między domem, a garażem. Pomijam fakt, że trasa wiedzie zupełnie z dala od jakiegokolwiek newralgicznego punktu miasta, patrz: centrum, galeria Victoria, rynek, dworzec kolejowy itp.
        Dla mnie to amator.
        • Gość: Marian Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 10:34
          Gość portalu: wałbrzyszanin napisał(a):

> Masz rację Embriao. Szczytem amatorki w wykonaniu Wilda było zaproponowanie odś
          > wieżenia dawnej linii kolejowej ze Szczawienka do Kuźnic Św. Patryk nawet nie z
          > ainteresował się tym, że ów szybki tramwaj przejeżdżałby chłopu między domem, a
          > garażem.

Nie zainteresowało cię, kto dał chłopu zezwolenie na postawienie garażu na torach? Kruczkowski na początku poprzedniej kadencji budował tam trasę rowerową i był mocno zdziwiony, jak ludzie na forach zaczęli pisać, że stoi tam garaż.

Jeśli chcesz wiedzieć, kolej ma jeździć normalną trasą

traktwalbrzyski.pl/
          • Gość: wałbrzyszanin Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 12:07
            > Nie zainteresowało cię, kto dał chłopu zezwolenie na postawienie garażu na torach?

Nie, bo ta wiedza nie jest mi do niczego potrzebna. Gość kupił dawną nastawnię kolejową na Konradowie, przebudował ją na budynek mieszkalny, z drugiej strony swojej posesji postawił garaż i wszystko w temacie. A torów nie ma w tym miejscu już kilkanaście lat, niemniej Patryś planował poprowadzić tamtędy trasę. Jest on tak samo mało kumaty, jak ty, pisząc o garażu postawionym na torach, których nie ma. Nie wystarczy rzucić okiem na plan Wałbrzycha z roku 1973 (sic!). Trzeba ruszyć dupę w teren i organoleptycznie ocenić sytuację.
            Nie wspomnę już o przerwanym w kilku miejscach nasypie, nie wspomnę także o potrzebnej współpracy pomiędzy W-chem, Szczawnem i Boguszowem, na terenie których biegnie część planowanej trasy. Nie wystarczy obiecać wałbrzyszanom szybki tramwaj lub wyciąg na Chełmcu. Przypominam, że szczyt także należy do Szczawna. Wild - jako potencjalny prezydent Wałbrzycha - nie może obiecywać wyciągów usytuowanych poza jego jurysdykcją.
            • Gość: ups Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.01.11, 13:30
              Ok walbrzyszanin przekonales mnie. Jestem zwolenniczka Kruczkowskiego od dzisiaj. Nie ma lepszego prezydenta. Ludzie spoza sie nie nadaja, wroze wiec dlugie kadencje obecnym wladza. Mysle ze nikt nowy nie pokaze sie w miescie, bo po prostu nie ma szans na przebicie sie. Zaraz wyciagna mu nie wiadomo jakie rzeczy, nie patrzac jakie bledy popelniaja obecnie nam panujacy. Jeden garaż, cokolwiek i czlowiek skreslony. Nie poradzil by sobie, to jedna kadencja i papa. Taka logika demokracji. A nie ma jej w tym miescie, zpomnialam.
              • Gość: ged Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 15:09
                Boże - jakim ślepcem trzeba być , żeby po tylu latach , tylu niepowodzeniach dalej być zwolennikiem Kruczkowskiego - naprawdę tego nie rozumiem.
              • Gość: wałbrzyszanin Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 20:33
                Przypominam, że to nie jest wątek o Kruczkowskim. Temat dotyczy Wilda, a obecnie panującego też nigdzie nie pochwaliłem.
            • Gość: bom Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.11, 12:16
              do wałbrzyszaniana! Mam nadzieję, że organoleptycznie byłeś tam i widziałeś, że dom i garaż oraz ogrodzenie posesji, są na BYŁYCH torach kolejowych. Mieszkam na Konradowie-spacerowałam po tych torach w kierunku Dworzyska. Nie pisz kłamstw wałbrzyszanian! W dzielnicy się dziwią, dlaczego się tam ktoś wybudował?????
          • Gość: marysia Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.centertel.pl 30.01.11, 16:45
            Ciężko przebrnąć - plątanina wizji. Oto próbka - "Być może uda się uratować bezcenną Lisią Sztolnią".
            • Gość: górnik Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 17:15
              Da się uratować, ale musiałby zniknąć ruch samochodowy na Chrobrego, a przede wszystkim 30-tonowe Mobruki. Odkąd Mobruk zjawił się w Wałbrzychu, Lisia Sztolnia osiadła, bo już prawie była otwarta dla zwiedzających.
              • Gość: wałbrzyszanin Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.01.11, 20:35
                Większe szkody czynią przeładowane tiry jadące z koksem z wałbrzyskiej "Victorii". Mobruk Mobrukiem, ale nie zapominajmy też i o rodzimym biznesie.
                • Gość: precz z wildem Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 20:54
                  Wild to komuch i bumelant !!!
      • Gość: edi Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.11, 21:26
        Tomek ty to się głupi urodziłeś i głupim już umrzesz. Dajesz temu dowód na każdym kroku jak nie w sieci to w Radio Wrocław.
        • Gość: wladimir Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 09:58
          Ówczesna polityka jest taka, że zasiada grupa "członków" i dzielą się słuchaj ty będziesz kandydował tu a ty tam co z tego, że nie jesteś z tego miasta zameldujemy cię damy ci kilka gazet poczytasz co ludzi boli i będziesz super populistą. Myślę, że powinny być nie więcej niż dwie kadencje z rzędu i każdy kandydat powinien mieszkać przynajmniej 4 lata aby kandydować na dane stanowisko. Co do rozjeżdżania dróg przez samochody jadące do koksowni to nie zapominajcie jak wiele osób tam ma pracę
          • embriao Re: Patryk Wild i jego ciepła posada 31.01.11, 10:16
            Oto jak widzą Wałbrzych persony ze Stowarzyszenia Wilda:
            wroblewski.dolnoslazacy.pl/4194,syndrom_walbrzycha.html
            Dajcie się doić dalej.
            • Gość: szkoda słów Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 10:28
              Na złość Wildowi dajcie się wytruć i będzie wreszcie spokój z wyborami i referendum. Zdegradowane miasto, zdegradowane przygłupy.
              www.youtube.com/watch?v=36UOaooQXe8
            • Gość: mieszkaniec Re: do embriao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 10:34
              Słuchaj no, prezydencki przygłupie! Za to, że Patryk Wild otworzył mieszkańcom oczy na to co się dzieje w Wałbrzychu, już jest wart najwyższego uznania.
              Przeczytaj wątek "Wałbrzych moje miasto"
              • Gość: wałbrzyszanin Re: do embriao IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 10:41
                Ty masz chyba we łbie nasrane. Otworzył oczy? Przecież on sprzedawał te same kiepskie kawałki, co reszta kandydatów z Kruczkiem włącznie. Dodatkowo umieścił w necie film, który godził w twoje dobre imię, w imię mieszkańca Wałbrzycha. I ty to tolerujesz? I ty śmiesz lizać Patrykowi dupsko? Nie śmiej się nawet podpisywać jako "mieszkaniec", chyba że jesteś mieszkańcem Stoszowic, bo w sumie sam nick tego nie wyjaśnia. Wtedy twoja obrona Patryka miałaby jakiś sens.
                • Gość: mieszkaniec Re: do embriao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 10:52
                  Gość portalu: wałbrzyszanin napisał(a):
                  > Ty masz chyba we łbie nasrane. Otworzył oczy? Przecież on sprzedawał te same ki
                  > epskie kawałki, co reszta kandydatów z Kruczkiem włącznie.

Masz rację, woda to nasz pomysł, tyle, że nieskuteczny
                  www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,689
                  Bądź tak dobry i zamieść jakiś dowód, że Kruczek chce likwidacji Mo-Bruku
                  • embriao Re: do embriao 31.01.11, 12:07
                    Z historii Mobruku:
                    "W 2001 roku Mo-BRUK stał się w posiadaczem Składowiska Odpadów Przemysłowych innych niż niebezpieczne z wydzieloną dodatkowo kwaterą na odpady azbestowe w m. Wałbrzych ul. Górnicza 1."

Kruczesku jest prezydentem od 2002 roku. Wcześniej prezydentem był Kuźniar z SLD... jak wyglądające miasto zostawiło SLD w roku 2002 to mieszkaniec Wałbrzycha powinien pamiętać.
                    A temat składowiska odpadów jest starszy niż Mobruk i sięga lat dziewięćdziesiątych zeszłego wieku. Co nie zmienia faktu, że jest to skandal by takie coś w mieście funkcjonowało.
                    Natomiast trzeba oddzielić Mobruk od Wilda bo Wild w dupie ma to miasto i będzie to tylko narzędziem do odbicia się "do góry" a po nim choćby potop. Ludzie ze stowarzyszenia d21 nie mają żadnego pojęcia o regionie i jest to najczęściej zbieranina odpadów z PiSu i PO, która wyczuła pismo nosem i załapała się na statek o nazwie "Dutkiewicz".
                    • Gość: oairbme Re: do embriao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:26
                      Napisać to sobie mogli...

sprawdź czy w 2001 to składowisko było takim składowiskiem ? czy może uprościli i są właścicielami tego terenu na którym powstało później składowisko odpadów niebezpiecznych ? :-)
                      • embriao Re: do embriao 31.01.11, 12:46
                        Nie było ale kto wie czy nie było takich planów.
                        Mobruk powinien odjechać z Wałbrzycha ale nie należy pozwolić by na Mobruku dorwali się do stołków tacy ludzie jak Wild.
                        • Gość: oairbme Re: do embriao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.11, 12:59
                          Ale jesteś z Wałbrzycha ? znasz nasze problemy ?

Może nie rozumiesz, że tylko osoba z zewnątrz u nas może cokolwiek zmienić ?
                          Wild był tu jedyną alternatywą... pomijam niektóre populistyczne pomysły - nasz były i obecny prezydent miał ich więcej...

My nie mamy takich problemów jak Wrocław... Przeczytaj sobie opowiadanie Kasi - forum.gazeta.pl/forum/w,168,121577365,121577365,Walbrzych_to_moje_miasto_.html
                          • embriao Re: do embriao 31.01.11, 13:26
                            W przeciwieństwie do Wilda urodziłem się w Wałbrzychu. Moi dziadkowie pracowali na kopalni a ja mieszkałem tu przez 3/4 swojego życia. Znam to miasto i lubię w nim przebywać i wkurza mnie to jak jest dymane przez spadochroniarzy z Wrocławia a wcześniej z Warszawy.
                            Przecież tego faceta Wałbrzych w ogóle nie interesuje - chodziło o to by nałapać trochę głósów do sejmiku.

To opowiadanie można równie dobrze przyłożyć do Wrocławia. Pan Wild był w PO - po opuszczeniu tej partii od razu znalazła się posadka w spółce miejskiej na specjalnie dla niego utworzonym stanowisku. Analogiczna sytuacja wystąpiła z panem Pietryszynem, jak był w potrzebie to dookoptowano go do spółki Wrocław 2012. Jak pana Wachulaka z Jeleniej Góry kopnęła platforma to stanowisko we wrocławskim MPWiK się znalazło.
                            matomi.dolnoslazacy.info/2010/11/najwazniejsze-sa-kadry.html
                            To jest normalne? Tego chcecie? Zastąpienia jednych świń przy korycie innymi?

Na koniec poczytajcie sobie wynurzenia Wilda na swoim blogu. Przecież to zwykły prawicowy oszołom:
                            wildthink.dolnoslazacy.pl/4122,rok_w_ktorym_tracilismy_panstwo.html
                            Jak Macierewicz pójdzie na emeryturę to będzie miał następce:
                            wildthink.dolnoslazacy.pl/3474,wrogowie_kremla_maja_po_prostu_pecha.html
                            • Gość: NW Re: do embriao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 13:54
                              Co tak z uporem maniaka cytujesz tego matołomka z Wrocka, któremu przystanek przenieśli o 100 m i terez ma pretensje do Wilda?
                              Tu sobie poczytaj
                              www.wprost.pl/blogi/irena_szafranska/?B=1054
                              • embriao Re: do embriao 31.01.11, 14:11
                                A ty czemu cytujesz jakąś babę, która nie ma nic do powiedzenia w temacie?
                                To że platforma jest wujowa nie oznacza, że mamy wybierać prawicowych oszołomów.
                                • Gość: do embario Re: do embriao IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 15:20
                                  Słuchajcie jak embario kaleczy jezyk polski na antenie Radia Wocław link

Jedyną rzeczą na jakiej sie zna to autobusy marki Ikarus. Strasznie ubolewa nad tym, że te trupy znikają z polskich miast.

Więc jaki sens jest z nim wchodzić polemikę? Embario to ciec żyjący w swoim własnym autobusowym świecie.
                                  Po przesłuchaniu audycji radiowej i przeglądnięciu linków jakie dodaje sam do sygnaturki nie można wyciągnąć innych wniosków
                                  • embriao Re: do embriao 31.01.11, 16:39
                                    :)
                                    Bardzo fajny wywiad polecam przesłuchać.
                                    • Gość: antyM Re: do embriao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 17:10
                                      Tomek, fajnie że za pomocą bloga udaje Ci się coś załatwić dla swojego miasta, ale na Boga - nie teraz!
                                      Zajmij się Wrockiem, a jeśli nie możesz nam pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzaj. Dzięki Patrykowi coś się w Wałbrzychu ruszyło, będzie referendum i naprawdę nie ma sensu rozdrabniać na forum prywatnych animozji.
                                      Jeśli możesz, pomóż nam z Mobrukiem, u nas też jeden maniak pisze bloga, ale przez rządzącą mafię przebić się może
                                      takietomiasto2010.blox.pl/2011/01/13-POsmiornica.html
                                      Patryk Wild - właśnie dlatego że jest z zewnątrz, nie bał się nagłośnić sprawy Mobruka, sponsorującego wałbrzyskie władze. My też mamy swoje pomysły na ratowanie zabytków (np. zdewastowana zajezdnia autobusów), ale nigdy nie zrobimy tego z rządzącym PO i z Mobrukiem.
                                      traktwalbrzyski.pl/
                                      Jeśli nie możesz nam pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzaj. Dzięki za zrozumienie problemu wałbrzyszan.
                                    • Gość: do embario Re: do embriao IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.11, 19:03
                                      jesteś z psiego polu ? jesteś głupolu ?
                                      • embriao Re: do embriao 01.02.11, 08:37
                                        Jaki polityk tacy zwolennicy. A może to Patryk we własnej osobie?

Myślę, że wyczerpaliśmy temat.
                                        • Gość: Gośc Re: do embriao IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.02.11, 21:08
                                          embario faktycznie kiepsko Ci poszło w tym radio :)
                                        • Gość: do embario Re: do embriao IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.11, 10:27
                                          czyżby temat sie dla ciebie zrobił niewygodny ? Pokazano a w zasadzie wskazano nagrania gdzie robisz z siebie kretyna i uważasz że temat wyczerpany. Lepiej byś zrobił pokazując coś że takim właśnie nie jesteś.
                                          • embriao Re: do embriao 04.02.11, 10:39
                                            Nie aspiruję do bycia prezydentem czegokolwiek dlatego nie przejmuje się tym na to jak mówię. Nie przeszkadza mi to w komentowaniu patologii w polityce, których jednym z objawów jest istnienie w niej takiego człowieka jak Wild.
                                            Poza tym nie mam ochoty tłumaczyć się przed anonimami z forum wyborczej ale cięzko jest powiedzieć o zarządzaniu komunikacją miejską we Wrocławiu i o tym czym się pan Wild tam zajmuje bez słów powszechnie uważanych za wulgarne i obelżywe i dlatego wyszło jak wyszło.
          • Gość: wałbrzyszanin Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.11, 10:32
            > Co do rozjeżdżania dróg przez samochody jadące do koksowni to nie zapominajcie jak
            > wiele osób tam ma pracę

Przypominam więc, że Victoria ma świetne połączenie kolejowe. Tiry na tory i problem rozwiązany.

• Gość: Wkur.. Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 10:58
              Do Auschwitz też było świetne połaczenie kolejowe.
              Szkoda, że twoja rodzina się o tym nie przekonała
              • Gość: נק Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 11:10
                wkur.. - Myślę, że będziesz miał problem.

נקמה על אויבי ישראל
          • Gość: mario Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.11, 11:39
            Zobacz jak dużo potencjalnych miejsc pracy dla zakładów pogrzebowych w przyszłości generuje Mo-Bruk. Powinniśmy go włączyć w Inkubator Przedsiębiorczości i patrzeć jak rośnie.
            • Gość: absolwentka Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 11:59
              Gość portalu: mario napisał(a):

> Zobacz jak dużo potencjalnych miejsc pracy dla zakładów pogrzebowych w przyszło
              > ści generuje Mo-Bruk.

Kruczkowski obiecał 3-4 tys. nowych miejsc pracy. Myślisz, że miał na myśli Mo-Bruk?
              • Gość: He,he Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.11, 14:27
                Gość portalu: mario napisał(a):
                > Powinniśmy go włączyć w Inkubator Przedsiębiorczości i pa trzeć jak rośnie.
                .....................................============.....................

Oj, rośnie , rośnie i to nie jednemu ,o czym w najbiższej przyszłości usłyszy od onkologa i zwolennik Mobruka i przeciwnik Wilda.
                • Gość: Kononowicz Re: Patryk Wild i jego ciepła posada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.11, 12:12
                  Tylko ja mogę wam pomóc ja Prezydent Kononowicz wybierzcie mnie mogę być chociaż prezesem wodociągów lub innej spółki nic tu nie zostanie bo i nic nie ma. Ja ja ja tez chce trochę przy korytku pojeść mam tez kolegów w Łodzi jak minister Grabarczyk
    • macmac1978 Re: Patryk Wild i jego ciepła posada 07.02.11, 13:11
      wiecie co faktycznie facet jest przywieziony w teczce ale może jak się go wyszkoli to będzie lepszy niż obecny prezydent. W sumie cos tam mówił o sobie www.walbrzychfakty.pl mizernie ale zawsze coś
      • embriao Re: Patryk Wild i jego ciepła posada 15.02.11, 14:42
        www.fakt.pl/Zamiast-pracowac-wolal-pikietowac,artykuly,95979,1.html:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka