Dodaj do ulubionych

Anna Solecka - Kucaj

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 17:20
Dzień dobry, mam pytanie do Was czy ktoś może korzystał z usług Logopedy Anny Soleckiej - Kucaj? Zastanawiam się nad zwizytą z moim 4 letnim synkiem u tej Pani, ale zastnawiam się czy warto? Jakie ma podejście do dzieci i ile kosztuje wizyta u niej?
Dziękuję serdecznie za pomoc. Violetta K.
Obserwuj wątek
    • lekarzspecjalista Re: Anna Solecka - Kucaj 03.02.11, 21:55
      Jakby nie było to bliska mi koleżanka, jak tu nie chwalić?
      • Gość: Vila Re: Anna Solecka - Kucaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 16:29
        Naprawdę nikt z wałbrzyszan nie ma opini na ten temat?
        • Gość: zoli Re: Anna Solecka - Kucaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 18:41
          ja byłam raz z synem, właściwie w celu potwierdzenia diagnozy, ma opinie - wśród lekarzy którzy do niej kierują - dobrego fachowca, który zna się na rzeczy; ja mogę tylko potwierdzić, że jest sympatyczna; ale nie u niej się leczyliśmy, bo drogo
        • Gość: Ela Re: Anna Solecka - Kucaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 19:56
          Przyjmuje bezpłatnie w poradni psychologicznej przy ulicy Matejki 7 w Wałbrzychu. Wystarczy zarejestrować dziecko.
    • Gość: emi Re: Anna Solecka - Kucaj IP: *.play-internet.pl 11.03.11, 21:50
      witam
      Ja od roku wraz z moim synem chodzimy do Pani Ani ale nie prywatnie tylko do poradni (na matejki obok biedronki ) jest bardzo dokładna i miła. mój syn robi naprawde duze postepy polecam ta Pania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka