Dodaj do ulubionych

mieszkania wtbs

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.02.11, 21:56
slyszalam ,ze mozna zawrzec umowe najmu mieszkania z wtbs-em,czy ktos mieszka na takim mieszkaniu? prosze o imformacje jak dokladnie wyglada taki wynajem i jak to sie przedstawia cenowo
Obserwuj wątek
    • Gość: jamieszkam Re: mieszkania wtbs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 22:20
      Masa ludzi mieszka w mieszkaniach wtbs-u, ale chyba nikt sie nie chce tym chwalić, bo nie ma czym:( Nie wiem o jakie mieszkanie chodzi, bo WTBS ma już prawie pół miasta w swoich zasobach, ale jeśli chodzi o mieszkanie w tych wybudowanych przez sam wtbs to ja w takim mieszkam i za 50 m kw. płacę aktualnie 820zł- słownie osiemset dwadzieścia złotych miesięcznie!!! Zostawię to bez komentarza, niech komentują nastepni forumowicze.... Pozdrawiam.
      • Gość: m&m Re: mieszkania wtbs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 22:28
        820 zł ,czyli prawie moja pensja .!
        • Gość: -ł Re: mieszkania wtbs IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.02.11, 22:34
          rozumiem,ze jest to w miare nowy budynek,nie jest to tak duzo, ja moge sie starac o mieszkanie do remontu i wlasnie ogladalam takie jedno,nie dosyc,ze trzeba zrobic kapitalny remont bo takie sa wymogi to czynsz kosztuje 1000zl dodam,ze to stara kamienica,a mi chodzi o stare budownictwo z wtbs-u jakie sa mniej wiecej ceny takiego najmu?
    • Gość: patryk Re: mieszkania wtbs IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.11, 11:49
      Skąd wy bierzecie te informacje? sam mieszkam w wtbs. czynsz 400 zł za mieszkanie 58 metrowe, co do wymogów remontowych to żadnych nie ma, możesz mieszać w nie wyremontowanym jeżeli tak ci odpowiada, musisz tylko spłacić zadłużenie poprzedniego najemcy. potem dostajesz umowę najmu na czas nieokreślony i mieszkasz, jest dużo mieszkań, czasem nie wymagają dużego remontu.
    • Gość: acs Re: mieszkania wtbs IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 13:51
      Nowych wtbs prawie nie buduje, jedynie szanse ze splata zadluzenia.

Jesli nie masz pieniedzy, albo nie mozesz miec wlasnego mieszkania (np. komornik na karku) to mozna pomyslec inaczej sie nie oplaca, dac 20-30tys za 2pokojowe mieszkanie, placic wiekszy czynsz i nie miec do niego zadnych praw
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka