Dodaj do ulubionych

Precedens Rosiaka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 15:30
Pan Longin Rosiak przebywając na zwolnieniu L4 prowadził kampanię wyborczą. Pięknie, a my wszyscy zapłacimy mu chorobowe! Jedne co dobre z tego wynika, to to, że powstał nowy precedens i teraz jak ZUS zarzuci komuś, iż źle wykorzystuje zwolnienie lekarskie, będzie mógł się na niego powołać. No bo jeżeli Rosiak może na L4 hasać po wiecach i hulać na wietrze, bo ma napisane "może chodzić" to chyba dotyczy to wszystkich?
Obserwuj wątek
    • Gość: krulewcz Re: Precedens Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 17:42
      Idę dziś na urodziny, będę tam do białego rana i czekam na ZUS, bo jestem na L4, ale mogę chodzić. No i co mogą mi skoczyć!!!
      • Gość: Rex Re: Precedens Rosiaka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.02.11, 19:18
        Zanim ci skoczą, poczytaj słownik ortograficzny.
      • milaaa30 Re: Precedens Rosiaka 19.02.11, 23:23
        Słuchajcie, co by chłop nie robił, walczył w słusznej sprawie..:p Walczył, aby zmienili ten syfiasty Wałbrzych. Miał napisane, że może chodzić, to chodził. Każdy by tak robił. To po prostu polityczna chamska decyzja i tyle...Panie Longinie jestem z Panem!
    • Gość: geol Re: Precedens Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 19:45
      Rosiakowi możnaby to nikczemne postępowanie wybaczyć. Wszelako sam niedomagający
      pragnął swoją ojcowską opeką otoczyć i uszczęśliwić każdego z osobna i zarazem nas wszystkich, sponiewieranych przez los, mieszkańców tego pięknego inaczej grodu.
      • Gość: denis Re: Precedens Rosiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 20:15
        Poświęcenie swojej osoby i pracy dla dobra mieszkańców Wałbrzycha -czyli kontratyp - działanie w stanie wyższej konieczności
        • Gość: wyborca Re: Precedens Rosiaka IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 21:39
          Nie wiem czy to dobry pomysł aby zwolnić Lonia za to, że na zwolnieniu lekarskim zajmował się kampanią wyborczą. Jak miał w L-4 napisane, że może chodzić, no to chodził. I nie ważne gdzie i po co chodził, bo w tym zakresie L-4 nic nie stanowi i nigdy nie stanowiło.
          Myślę, że zwolnienie Longina z pracy, to prędzej odwet za polityczne zniszczenie Romka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka