Gość: Adam IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 13:09 wałbrzyszanie mają w doopie tanią wodę i zdrowe życie, juz teraz widać, że frekwencja nie osiągnie wymagalnej. pozdrawiam i życzę wysokiej podwyżki opłat za wodę w czerwcu ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T.. Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 13:21 Jak pisałem wcześniej: Do referendum przystąpi od 3 do 4 tyś mieszkańców. Ponawiam propozycję : Chce się ktoś załozyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybrca Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 13:36 Drodzy mieszkańcy zasługujecie na rządu Krukoszenki i wielu takich co was oszukają i okradną politycznie. Taka jest prawda o Was przykre ale prawdziwe macie dziwne podejście do demokracji więc zapłacicie za to słono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmartwiony Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 13:57 Przegraliśmy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Przegrane Referendum IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 16:38 Jeśli referendum nie osiągnie wymaganej frekfencji to wychodzi na to że mamy bardzo zdrowe i bogate społeczeństwo albo mieszka w Wałbrzychu banda frajerów co nie potrafi iść zagłosować. W takim razie będziecie płacić głąby tyle za wode że przyjdzie się z tego miasta wyprowadzić i liczyć na to że wydoją z was ostatni grosz. Banda głupich , chorych leniuchów nie poszła głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 14:02 Dołączam się do życzen. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Ja tak myślę, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 16:57 Wodociągi dodały do wody spejalny środek, żeby zniechęcić ludasów i inne psie gowna do działania, a Mobruk emituje na miasto tą zarazę, wymyśloną specjalnie na takie okazje jak referendum. Bo chyba niemożliwe żeby w Wałbrzychu żyło ponad 100 tyś idiotów ? ...A może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Link4 Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 16:58 Mylna interpretacja. Ja bardzo chcę aby wszyscy bezmyślni dostali po kieszeni. Może to pobudzi ich szare komórki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eee Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:15 Tak jak kopniak w dupę nauczy psa żeby nie sr.ał na trawniku, tak uderzenie po kieszeni nauczy tą wschodnią zbieraninę dzikusów rozumu. Bredzisz. Zdechną i do ostatniego tchnienia pozostaną durniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delma Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:20 słuchajcie ja szłam do kościoła i było dużo ludzi, potem wracałam i też ludzie napierali, okazało się zapomniałam dowodu więc poszłam do domu i wróciłam jeszcze raz no i było mniej ale byli... czy to wiadome że przerżnęliśmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 17:21 Dlaczego banda antymobrukowych pojebców cały czas dzieli wałbrzyszan na MY-ONI. Przecież zdechną nie tylko "dzikusy ze wschodu". Zdechniecie także i wy, potomkowie jedynie słusznej rasy ludzi o błękitnych gałkach ocznych. Ja przynajmniej nie płaczę, bo mam robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopidół Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:26 Ty nie płaczesz i nad tobą grabarz też nie zapłacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 17:39 Ten fakt mnie akurat nie przeraża. Zwisa mi to kitem. Zasadniczo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca 2 Re: Przegrane Referendum IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 17:58 Mobruku i tak nie będzie, bo decyzja o pozwoleniu na składowanie odpadów zostanie uchylona. Woda też potnieje, bo spółka kolesiów trochę zredukuje. O tym już też wiemy. Wiedział o tym Nowoczesny Wałbrzych, ale chcieli zaistnieć no i wymyślili referendum. Tym sposobem chcieli sobie zjednać wałbrzyszan. To zalążek następnego ugrupowania politycznego w Wałbrzychu, które teraz coś usiłuje zrobić aby pozyskać jak najwięcej przychylności mieszczuchów i w następnych wyborach samorządowych wystartować po władzę w mieście. Nie bądźmy naiwni i nie dajmy się zwariować. To całe referendum to tylko strata środków publicznych. Nie dość, że gmina cienko przędzie, to jeszcze straci, bo tak chciał Nowoczesny Wałbrzych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manny Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 18:13 A skąd masz takie wiadomości, że będzie uchylona, a woda potanieje? Daj źródło, bo inaczej jest to kolejna manipulacja i próba wzburzenia Wałbrzyszan przeciwko referendum. Tak naprawdę, jest to jedna z niewielu sytuacji, kiedy dano Wałbrzyszanom możliwość zadecydowania o swoim mieście i zdrowiu. Mobrukowa ferajna z tego, co wiem, chce budować kolejne zakłady trucia Wałbrzyszan, a nasz naczelny wódz z wąsem oczywiście na wszystko się znowu godzi. Jedno mnie tylko dziwi. Dlaczego do cholery jest minimalny próg, od którego referendum jest ważne, ale pieprzone wybory o dostęp do korytka już takiego progu nie miały? Nawet jeśli rzeczywiście jest to próba budowania lokalnego kapitału politycznego, to i tak obecna "władza" to trzecie dno i jeszcze raz tyle mułu, także mała strata, a nawet zysk dla miasta, jeśli od władzy zostaną odsunięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manny Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 18:13 A skąd masz takie wiadomości, że będzie uchylona, a woda potanieje? Daj źródło, bo inaczej jest to kolejna manipulacja i próba wzburzenia Wałbrzyszan przeciwko referendum. Tak naprawdę, jest to jedna z niewielu sytuacji, kiedy dano Wałbrzyszanom możliwość zadecydowania o swoim mieście i zdrowiu. Mobrukowa ferajna z tego, co wiem, chce budować kolejne zakłady trucia Wałbrzyszan, a nasz naczelny wódz z wąsem oczywiście na wszystko się znowu godzi. Jedno mnie tylko dziwi. Dlaczego do cholery jest minimalny próg, od którego referendum jest ważne, ale pieprzone wybory o dostęp do korytka już takiego progu nie miały? Nawet jeśli rzeczywiście jest to próba budowania lokalnego kapitału politycznego, to i tak obecna "władza" to trzecie dno i jeszcze raz tyle mułu, także mała strata, a nawet zysk dla miasta, jeśli od władzy zostaną odsunięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: Przegrane Referendum IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 18:24 Nic nie jest jeszcze przegrane. Wałbrzyszanie ruszcie tyłki, podzwońcie do znajomych, rodziny i zapytajcie się, czy byli już głosować? Ja tym sposobem pogoniłem kilkadziesiąt osób, które nie wiedziały, że to dzisiaj albo nie wiedziały, gdzie mają głosować. Damy radę! Hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 18:35 a kto ustala godziny w ktorych odbywa sie referendum? Moze nastepne zrobmy do polnocy zeby frekfencja byla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znamy to, znamy Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 18:37 Koniu, daj spokój. Sam kilkadziesiąt osób? Kumbaka zaraz napisze, że parę setek ścignął. Wasza dzialalnosc jest szkodliwa dla miasta. Klamcom bowiem nikt nie uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:49 Jak nie płacą, nie daja winka, ziemniaków bądź cebulki to po co głosować - takie niestety mamy społeczeństwo wałbrzyskie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: Przegrane Referendum IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 21:57 Kolego nasza działalność jest szkodliwa dla PEŁO a dla miasta jest to z pożytkiem. Hejka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Przegrane Referendum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.11, 23:07 Koń! z Ciebie to prawdziwy OSIOŁ!!!! Weź trochę owsa i się wypchaj z tymi mądrościami, nie mieszaj ludziom w głowach idź na pastwisko i się wypaś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca 2 Re: Przegrane Referendum IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 18:51 Do Manny. Za dużo chciałbyś wiedzieć. Ja wiem b.dobrze a Ty przekonasz się o tym niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnerwiony Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 20:44 Niech się zakończy referendum,wtedy będzie wszystko wiadomo,poczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Przegrane Referendum 13.02.11, 22:04 Nie widziałem, zwłaszcza na tym forum , żadnych sensownych propozycji: skąd mają się wziąć pieniądze na dopłaty. Jeżeli była jakaś koncepcja to niewyartykułowana. Niedostateczna praca w mediach i amatorszczyzna, to są głowne opinie o referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 23:05 nie tylko elektorat Kruczkowskiego olal referendum, gdzie prawie 50% glosujacych w wyborach na lubinskiego? tak samo bezmyslni jak Ci od kruczka? ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)> Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.11, 08:59 lekarzspecjalista napisał: > Nie widziałem, zwłaszcza na tym forum , żadnych sensownych propozycji: skąd maj > ą się wziąć pieniądze na dopłaty. > Jeżeli była jakaś koncepcja to niewyartykułowana. > Niedostateczna praca w mediach i amatorszczyzna, to są głowne opinie o referend > um. Jak byś nie kombinował, lobbował, pisał prosił czy żebrał to odpowiedź jest jedna i oczywista: Z NASZYCH PODATKÓW. Referendum odbyło się w sprawie złagodzenia czy też likwidacji skutków czyjejś "kreatywnej" działalności a nikt nie pyta o przyczyny i winnych tego stanu rzeczy. ONI DALEJ GRZEJĄ STOŁKI i tak zostanie na wieki wieków. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observatore romano Re: Przegrane Referendum IP: *.centertel.pl 14.02.11, 17:41 Jedyne wyjscie dla rozsądnych to emigracja, choćby do pobliskiej Świdnicy, bo wśród idiotów żyć niebezpiecznie, nie wspomnę o mobruku. A niech Krukoszenka się nad nimi pastwi, dostaną co lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Przegrane Referendum IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 18:18 Utwierdzam sie w przekonaniu, że Wałbrzych w większości zamieszkują idioci - sory, ale jak nazwać ludzi którzy głosują na Lubińskiego, potem na Kruczkowskiego a teraz olewają referendum. Poprzednik ma rację, czas emigrować z Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.11, 19:25 ale daliśmy ciała walbrzychfakty.pl/2011/02/14/walbrzyszanie-nie-chcieli-zadecydowac-o-swoim-losie/ Odpowiedz Link Zgłoś