Dodaj do ulubionych

Przegrane Referendum

IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 13:09
wałbrzyszanie mają w doopie tanią wodę i zdrowe życie, juz teraz widać, że frekwencja nie osiągnie wymagalnej.

pozdrawiam i życzę wysokiej podwyżki opłat za wodę w czerwcu ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: T.. Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 13:21

Jak pisałem wcześniej: Do referendum przystąpi od 3 do 4 tyś mieszkańców.
      Ponawiam propozycję : Chce się ktoś załozyć?
      • Gość: wybrca Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 13:36
        Drodzy mieszkańcy zasługujecie na rządu Krukoszenki i wielu takich co was oszukają i okradną politycznie. Taka jest prawda o Was przykre ale prawdziwe macie dziwne podejście do demokracji więc zapłacicie za to słono.
        • Gość: zmartwiony Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 13:57
          Przegraliśmy !
          • Gość: abc Re: Przegrane Referendum IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 16:38
            Jeśli referendum nie osiągnie wymaganej frekfencji to wychodzi na to że mamy bardzo zdrowe i bogate społeczeństwo albo mieszka w Wałbrzychu banda frajerów co nie potrafi iść zagłosować. W takim razie będziecie płacić głąby tyle za wode że przyjdzie się z tego miasta wyprowadzić i liczyć na to że wydoją z was ostatni grosz.

Banda głupich , chorych leniuchów nie poszła głosować.
    • Gość: Leszek Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 14:02
      Dołączam się do życzen. Pozdrawiam
      • Gość: ... Ja tak myślę, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 16:57
        Wodociągi dodały do wody spejalny środek, żeby zniechęcić ludasów i inne psie gowna do działania, a Mobruk emituje na miasto tą zarazę, wymyśloną specjalnie na takie okazje jak referendum.
        Bo chyba niemożliwe żeby w Wałbrzychu żyło ponad 100 tyś idiotów ?
        ...A może się mylę.
      • Gość: Link4 Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 16:58
        Mylna interpretacja. Ja bardzo chcę aby wszyscy bezmyślni dostali po kieszeni. Może to pobudzi ich szare komórki.
        • Gość: Eee Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:15
          Tak jak kopniak w dupę nauczy psa żeby nie sr.ał na trawniku, tak uderzenie po kieszeni nauczy tą wschodnią zbieraninę dzikusów rozumu.
          Bredzisz.
          Zdechną i do ostatniego tchnienia pozostaną durniami.
          • Gość: delma Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:20
            słuchajcie ja szłam do kościoła i było dużo ludzi, potem wracałam i też ludzie napierali, okazało się zapomniałam dowodu więc poszłam do domu i wróciłam jeszcze raz no i było mniej ale byli... czy to wiadome że przerżnęliśmy?
          • Gość: grabarz Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 17:21
            Dlaczego banda antymobrukowych pojebców cały czas dzieli wałbrzyszan na MY-ONI. Przecież zdechną nie tylko "dzikusy ze wschodu". Zdechniecie także i wy, potomkowie jedynie słusznej rasy ludzi o błękitnych gałkach ocznych. Ja przynajmniej nie płaczę, bo mam robotę.
            • Gość: kopidół Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 17:26
              Ty nie płaczesz i nad tobą grabarz też nie zapłacze
              • Gość: grabarz Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 17:39
                Ten fakt mnie akurat nie przeraża. Zwisa mi to kitem. Zasadniczo.
                • Gość: wyborca 2 Re: Przegrane Referendum IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 17:58
                  Mobruku i tak nie będzie, bo decyzja o pozwoleniu na składowanie odpadów zostanie uchylona.
                  Woda też potnieje, bo spółka kolesiów trochę zredukuje. O tym już też wiemy.
                  Wiedział o tym Nowoczesny Wałbrzych, ale chcieli zaistnieć no i wymyślili referendum. Tym sposobem chcieli sobie zjednać wałbrzyszan. To zalążek następnego ugrupowania politycznego w Wałbrzychu, które teraz coś usiłuje zrobić aby pozyskać jak najwięcej przychylności mieszczuchów i w następnych wyborach samorządowych wystartować po władzę w mieście. Nie bądźmy naiwni i nie dajmy się zwariować. To całe referendum to tylko strata środków publicznych. Nie dość, że gmina cienko przędzie, to jeszcze straci, bo tak chciał Nowoczesny Wałbrzych.
                  • Gość: Manny Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 18:13
                    A skąd masz takie wiadomości, że będzie uchylona, a woda potanieje? Daj źródło, bo inaczej jest to kolejna manipulacja i próba wzburzenia Wałbrzyszan przeciwko referendum. Tak naprawdę, jest to jedna z niewielu sytuacji, kiedy dano Wałbrzyszanom możliwość zadecydowania o swoim mieście i zdrowiu.
                    Mobrukowa ferajna z tego, co wiem, chce budować kolejne zakłady trucia Wałbrzyszan, a nasz naczelny wódz z wąsem oczywiście na wszystko się znowu godzi.
                    Jedno mnie tylko dziwi. Dlaczego do cholery jest minimalny próg, od którego referendum jest ważne, ale pieprzone wybory o dostęp do korytka już takiego progu nie miały?
                    Nawet jeśli rzeczywiście jest to próba budowania lokalnego kapitału politycznego, to i tak obecna "władza" to trzecie dno i jeszcze raz tyle mułu, także mała strata, a nawet zysk dla miasta, jeśli od władzy zostaną odsunięci.
                  • Gość: Manny Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 18:13
                    A skąd masz takie wiadomości, że będzie uchylona, a woda potanieje? Daj źródło, bo inaczej jest to kolejna manipulacja i próba wzburzenia Wałbrzyszan przeciwko referendum. Tak naprawdę, jest to jedna z niewielu sytuacji, kiedy dano Wałbrzyszanom możliwość zadecydowania o swoim mieście i zdrowiu.
                    Mobrukowa ferajna z tego, co wiem, chce budować kolejne zakłady trucia Wałbrzyszan, a nasz naczelny wódz z wąsem oczywiście na wszystko się znowu godzi.
                    Jedno mnie tylko dziwi. Dlaczego do cholery jest minimalny próg, od którego referendum jest ważne, ale pieprzone wybory o dostęp do korytka już takiego progu nie miały?
                    Nawet jeśli rzeczywiście jest to próba budowania lokalnego kapitału politycznego, to i tak obecna "władza" to trzecie dno i jeszcze raz tyle mułu, także mała strata, a nawet zysk dla miasta, jeśli od władzy zostaną odsunięci.
                    • Gość: Koń Re: Przegrane Referendum IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 18:24
                      Nic nie jest jeszcze przegrane. Wałbrzyszanie ruszcie tyłki, podzwońcie do znajomych, rodziny i zapytajcie się, czy byli już głosować?
                      Ja tym sposobem pogoniłem kilkadziesiąt osób, które nie wiedziały, że to dzisiaj albo nie wiedziały, gdzie mają głosować.
                      Damy radę!

Hejka
                      • Gość: Zofia Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 18:35
                        a kto ustala godziny w ktorych odbywa sie referendum? Moze nastepne zrobmy do polnocy zeby frekfencja byla
                      • Gość: znamy to, znamy Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 18:37
                        Koniu, daj spokój. Sam kilkadziesiąt osób? Kumbaka zaraz napisze, że parę setek ścignął. Wasza dzialalnosc jest szkodliwa dla miasta. Klamcom bowiem nikt nie uwierzy.
                        • Gość: gość Re: Przegrane Referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:49
                          Jak nie płacą, nie daja winka, ziemniaków bądź cebulki to po co głosować - takie niestety mamy społeczeństwo wałbrzyskie.....
                        • Gość: Koń Re: Przegrane Referendum IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 21:57
                          Kolego nasza działalność jest szkodliwa dla PEŁO a dla miasta jest to z pożytkiem.

Hejka
                      • Gość: bat Re: Przegrane Referendum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.11, 23:07
                        Koń! z Ciebie to prawdziwy OSIOŁ!!!! Weź trochę owsa i się wypchaj z tymi mądrościami, nie mieszaj ludziom w głowach idź na pastwisko i się wypaś!!!
                    • Gość: wyborca 2 Re: Przegrane Referendum IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.11, 18:51
                      Do Manny. Za dużo chciałbyś wiedzieć. Ja wiem b.dobrze a Ty przekonasz się o tym niebawem.
                      • Gość: wnerwiony Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.11, 20:44
                        Niech się zakończy referendum,wtedy będzie wszystko wiadomo,poczekajmy.
    • lekarzspecjalista Re: Przegrane Referendum 13.02.11, 22:04
      Nie widziałem, zwłaszcza na tym forum , żadnych sensownych propozycji: skąd mają się wziąć pieniądze na dopłaty.
      Jeżeli była jakaś koncepcja to niewyartykułowana.
      Niedostateczna praca w mediach i amatorszczyzna, to są głowne opinie o referendum.
      • Gość: Andrew Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.02.11, 23:05
        nie tylko elektorat Kruczkowskiego olal referendum, gdzie prawie 50% glosujacych w wyborach na lubinskiego? tak samo bezmyslni jak Ci od kruczka? ^^
      • Gość: :)> Re: Przegrane Referendum IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.11, 08:59
        lekarzspecjalista napisał:

> Nie widziałem, zwłaszcza na tym forum , żadnych sensownych propozycji: skąd maj
        > ą się wziąć pieniądze na dopłaty.
        > Jeżeli była jakaś koncepcja to niewyartykułowana.
        > Niedostateczna praca w mediach i amatorszczyzna, to są głowne opinie o referend
        > um.

Jak byś nie kombinował, lobbował, pisał prosił czy żebrał to odpowiedź jest jedna i oczywista: Z NASZYCH PODATKÓW. Referendum odbyło się w sprawie złagodzenia czy też likwidacji skutków czyjejś "kreatywnej" działalności a nikt nie pyta o przyczyny i winnych tego stanu rzeczy. ONI DALEJ GRZEJĄ STOŁKI i tak zostanie na wieki wieków. Amen.
        • Gość: observatore romano Re: Przegrane Referendum IP: *.centertel.pl 14.02.11, 17:41
          Jedyne wyjscie dla rozsądnych to emigracja, choćby do pobliskiej Świdnicy, bo wśród idiotów żyć niebezpiecznie, nie wspomnę o mobruku. A niech Krukoszenka się nad nimi pastwi, dostaną co lubią.
          • Gość: Yogi Re: Przegrane Referendum IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.11, 18:18
            Utwierdzam sie w przekonaniu, że Wałbrzych w większości zamieszkują idioci - sory, ale jak nazwać ludzi którzy głosują na Lubińskiego, potem na Kruczkowskiego a teraz olewają referendum. Poprzednik ma rację, czas emigrować z Wałbrzycha.
    • Gość: jaa Re: Przegrane Referendum IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.11, 19:25
      ale daliśmy ciała walbrzychfakty.pl/2011/02/14/walbrzyszanie-nie-chcieli-zadecydowac-o-swoim-losie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka