Dodaj do ulubionych

normalni faceci?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 13:57
nawiązując do wcześniejszego postu o normalnych dziewczynach, pytam czy u nas w mieście są "normalni" faceci - ambitni, nie cwaniacy ani mięśniaki, którzy myślą tylko o jednym. Bo obserwując nie zauważyłam zbyt wielu takich. Osobiście wolałabym, kogoś takiego a nie mięśniaka, który szpanuje autkiem i sztucznymi mięśniami
Obserwuj wątek
    • Gość: piaskiemwoczy Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 14:00
      I tak byś mu doprawiła rogi z jakiś cwaniakiem, karkiem, dresem.
      • Gość: roxy Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 14:55
        gorzej jak ktoś nie lubi mięśniaków i cwaniaków - jak np. ja
        nie należę też do tych co przyprawiają rogi, ani do jak to się mówi plastików. po co być z kimś a lecieć na inny front jednocześnie? - to bez sensu. a jak obserwuję to tak jest - i to z jednej i z drugiej strony
        • Gość: piaskiemwoczy Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:01
          Dokładnie i z jednej i z drugiej strony są wyjątki. Ale to rzadkie przypadki.
    • Gość: BOB Re: normalni faceci? IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 14:01
      A Ty co reprezentujesz? Jakies dane?
      • Gość: piaskiemwoczy Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 14:38
        Tak jest i tyle, nie ma się co produkować.
        • Gość: as_z_rekawa Re: normalni faceci? IP: 78.9.17.* 20.02.11, 14:44
          ... powiem więcej jest ich wielu i w większości są samotni ponieważ Wy wolicie mięśniaków, którzy szpanują autkiem i sztucznymi mięśniami. Przykre ale tak właśnie jest.
          • Gość: piaskiemwoczy Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 14:59
            Kobiety podświadomie szukają mężczyzn zdrowych, silnych, właśnie takich cwaniakowatych, którzy reprezentują najlepsze geny dla przyszłego ewentualnego potomstwa. A taki normalny zwykły mężczyzna musi liczyć na trochę szczęścia w poszukiwaniu tej "jedynej". Aczkolwiek najlepiej być singlem i mieć to wszystko w nosie. Od czasu do czasu "coś" się trafi, można robić co się chce i nikt nie truje za uchem.
    • Gość: do roxy - k Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 14:45
      NIE MA!!! wszyscy tylko o jednym i ciągle to samo:( A gdyby Ci się jednak udało kogoś takiego znaleźć to i tak po pewnym czasie poszuka sobie plastiku :( oni wszyscy nadają się do jednego wora.
      • Gość: 20L Re: normalni faceci? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.02.11, 14:56
        Nieprawda. Nie bez powodu jestem cały czas sam. Nie mam zamiaru brać się za plastiki, a o normalną babeczkę bardzo ciężko. Jak się trafi to zajęta.
      • Gość: niuniuś Re: normalni faceci? IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 14:57
        jestescie jeszcze gorsze od facetów.Rozwalicie mu małżenstwo dacie po drodze jeszcze kilka razy D , po knajpach obcemu,przetrzpiecie mu kieszenie .I żal o to że jesteście K
        • Gość: roxy Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:08
          dzisiaj taki świat jest, ale nie można każdego mierzyć jedną miarą. są osoby, które naprawdę są w porządku, a niestety nie mają szczęścia...jest to przykre...a poznać ich tez jest ciężko - nie każdy łazi po dyskotekach itp
          • Gość: piaskiemwoczy Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:15
            I dlatego te osoby są samotne. Siedząc w domu raczej nie spotkasz tego porządnego a wierz mi, że i tacy chodzą na dyskoteki.
        • Gość: k Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:10
          wyobraź sobie, że nie wszystkie to K...Y, niektóre kobiety potrafią cenić dom i rodzinę i dać z siebie wszystko tylko po to aby jej mąż puścił się z pustkiem
    • Gość: asd Do ROXY IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.02.11, 15:07
      A powiedz ile masz lat. Pytam z ciekawości. Żadnych podtekstów!
      • Gość: roxy Re: Do ROXY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:16
        mam 27 lat i jestem przerażona widząc co się dzisiaj dzieje, choć większość osób w moim wieku...szkoda mówić
        • Gość: piaskiemwoczy Re: Do ROXY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:24
          Nie przejmuj się za bardzo.
          Tak czy siak do ziemi każdy z nas pójdzie.
          Wiem coś o tym jestem grabarzem.
          • Gość: roxy Re: Do ROXY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:28
            :) był kiedyś chyba taki zespół - to nie chodzi o przejmowanie się, tylko o upadek zasad czy nie wiem czego, to przeraża takie osoby ja, bo ja jeszcze mam
            • Gość: piaskiemwoczy Re: Do ROXY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:37
              Nasz zespół liczy sześć osób i nosimy trumny :)
              A tak poza tym to świat idzie do przodu razem z technologią.
              Jak patrzę na te małżeństwa ze złotymi, diamentowymi, itp. godami to widzę tylko przeszłość, to już raczej nie wróci.
        • Gość: drgy Re: Do ROXY IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.11, 15:27
          samotnych facetów z dziećmi w Wałbrzychu jest 5484 gdzie są matki tych dzieci
          • Gość: roxy Re: Do ROXY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:31
            dobre pytanie - i odwrotnie - o tym właśnie mówię
            • Gość: as_z_rekawa Re: Do ROXY IP: 78.9.17.* 20.02.11, 15:36
              życie jest na tyle przewrotne, że porządny facet bieże sobie za partnerkę "plastik", a porządna kobieta za partnera "mięśniaka"
    • Gość: normalny Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:19
      roxy, ja jestem normalny facet, ale dziewczyny i tak wolą "mięśniaków" i szpanerów tak już niestety jest ten świat urządzony.
      chyba jesteś jedyna a już na pewno jedna z nielicznych dziewczyn która myśli inaczej.
      pozdrawiam
      • Gość: kama Re: normalni faceci? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.02.11, 17:47
        27 to jeszcze masz czas roxy :)
        Ja mam 34 i jestem już starociem w tym mieście wg opinii niektórych. I nie łaziłam po dyskotekach i knajpach, bo czy kogoś porządnego można tam spotkać? = jestem sama.
        No i w moim przedziale to zajęci albo mięśniaki właśnie.
        • Gość: max Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 17:54
          Witaj, Roxi jeśli masz chęć to odezwij się na mój mail bo mam do Ciebie pytań kilka.
          maxi000@gazeta.pl
          Pozdrawiam
    • Gość: k Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 16:28
      demotywatory.pl/2746695/ciastko
    • Gość: d4 Re: normalni faceci? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.02.11, 18:01
      zanim taka roxy zapragnela "normalnego" faceta dala sboie zrobic dziecko nieodpowiedzialnemu idiocie:P
      • Gość: roxy Re: normalni faceci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 19:54
        widocznie nie zrozumiałeś o czym pisze :)
        • Gość: 123 Re: normalni faceci? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.02.11, 21:18
          roxy ja tez jestem normalny i jestem sam, mam 28 lat
          daj jakis namiar na siebie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka