Dodaj do ulubionych

Football pub - pizza i zapiekanki

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.03.11, 14:24
Witam,

Probowal ktos pizzy i zapiekanek z tamtego lokalu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Grubas Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.11, 14:30
      Wciskam tam zapiekanki i pizze przynajmniej 3x w miesiacu. Wszystko smaczne, ciepłe i dowóz do mnie gratis! POLECAM!!! :DDDD
      • Gość: gosc Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.03.11, 14:42
        Na Podzamcze dojezdzaja?
        • Gość: Grubas Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.11, 15:10
          www.footballpub.pl/ na podzamcze chyba nie tylko biały, plac, stary zdrój
        • agnieszkaha1 Re: Football pub - pizza i zapiekanki 30.03.11, 11:25
          Dojeżdżają, ale za opłatą :P

Forum Wałbrzych
    • Gość: piotr Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 17:39
      Polecam, pizza smaczna.
    • Gość: ... Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 18:14
      najlepsza pizza na tym zadupiu
      • Gość: faktor Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.ip.netia.com.pl 29.03.11, 20:04
        potwierdzam najlepsza pizza na bronxie czyli na białym ,zapiekanki też ok ...
    • Gość: henio Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 20:21
      Super pizza, niedroga i smaczna. Kiedyś jadłem w Da Grasso, ale teraz bez dwóch zdań wybieram tę z Football pub-u.
      • Gość: Wafelini Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.03.11, 22:23
        jeśli chodzi o pizze to dla mnie tylko football i mona lisa się liczą, znajomi mówią że w mexicanie też czad ale sam nie próbowałem, bardziej jestem ciekaw jak smakuje pizza w tej knajpie gdzie stylowa była, ktoś ma opinie? Zapiekanki najlepsze są w diavolo i mexicanie, paparazzi też spoko. Tyle co wiem mogę polecić. Pozdro
        • Gość: Shah Massud Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 22:28
          Pizza rewelka, tylko szkoda ze karta płacić nie mozna:(
    • agnieszkaha1 Re: Football pub - pizza i zapiekanki 30.03.11, 11:24
      Jedzenie jest świetne :) obsługa super, a co najważniejsze ceny dla ludzi - najniższe, z jakimi się spotkałam w W-chu :P W tym lokalu tanio = smacznie :) POLECAM!

Forum Wałbrzych
      • Gość: Wafelini Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.03.11, 11:40
        z tymi cenami to pzesadziłaś trochę koleżanko, w "footballu" jest chyba najdroże picie w mieście, litr coli = 10 zł, to najwieksza przesada, reszta spoko
        • Gość: do agnieszki Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.11, 12:57
          Agnieszka na ch..ju mieszka, lizydupą Areczka jesteś???
    • Gość: Hiru Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.11, 21:56
      Witam
      zamówiłem pizzę 19 czerwca i powiem jedno, REWELACJA ! pizza dobra, ciepła i szybka dostawa ! polecam
      • Gość: ari Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 22:30
        Ja zamówiłem 21, a dostałem wczoraj. Trochę chłodna była :(((
        • Gość: pizzozjadacz Re: Football pub - pizza i zapiekanki IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.11, 02:03
          ja polecam monalise, nie dość że dostawa na podzamczu nawet w 20 minut! to mają świetne ciasto - mięciutkie i puszyste, bez suchych i przypalonych brzegów, i ze składnikami też nie żydzą ;) mogliby tylko nad sosami popracować.
          Też słyszałem o mexicanie że jest dobra ale nie jadłem ;(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka