IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.04.11, 23:57
Czy ktoś ogląda jeszcze tą telewizję?
Ja osobiscie przestałem ze względu na stronniczość redaktorek - a ich nieraz dniezbyt logiczne pytania czy stwierdzenia normalnie powalały mnie z .... :) - normalnie szok!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: małpa Re: TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 11:15
      oj tam, nie znasz się. Właśnie teraz to się ta telewizja rozkręciła. Normalnie mam taki ubaw oglądając kolejne rozmowy. Wcześniej były same flaki z olejem, teraz przynajmniej jest ciekawie.
    • Gość: x Re: TV DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.11, 11:46
      Zmienili się nie do poznania...Są stronniczy i trochę już śmieszni w tym, co robią. To staje się już powoli nudne. Przecież wszyscy wiemy, co się dzieje w naszym mieście złego. A oni to jeszcze rozdmuchują. Juz nie chce mi się tego słuchać. Ich rozmowy z gośćmi są szydercze, ironicznie, stronnicze, nudne już i żałosne...Chciałabym posłuchać, co dobrego dzieje się w Wałbrzychu! Jakie oferty mają instytucje kulturalne, co się dzieje fajnego w bibliotece, muzeum, teatrach... A nie wiecznie nagonki na K i innych...
      • Gość: Barbara Re: TV DAMI IP: 195.200.212.* 12.04.11, 12:11
        Zgadzam sie w 100%. Za stronniczość powinni mieć zakaz nadawania programu. Może komisja etyki mediów w końcu sie nimi zajmie.
        • Gość: ja Re: TV DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.11, 12:29
          z jednej strony piszecie ze nie oglądacie, z drugiej komentujecie program tak,jakbyście oglądali. macie piloty- przełączcie się na taniec z gwiazdami lub kupcie nowe wiadomości wałb. tam będzie optymistycznie.Nikt was nie zmusza do oglądania.Kto ma pilota ten ma władzę.
      • Gość: MAREK [...] IP: *.dip.t-dialin.net 12.04.11, 12:24
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: x [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.11, 12:56
          • Gość: x [...] IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.11, 12:57
        • Gość: Belfer [...] IP: *.hsd1.fl.comcast.net 12.04.11, 19:29
      • Gość: makaron Re: TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 13:40
        ten twój wpis to żart?
        • Gość: x Re: TV DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.11, 14:02
          Hm...pomyślałabym że żart, ale już nie raz, nie dwa spotkałam się z taką znajomością jp i ortografią...więc ajmnotsiór.
    • Gość: kasamowa Re: TV DAMI IP: *.182.47.125.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.04.11, 12:30
      Kruk przestał placić to zaczeli normalnie po nim jechać. Stado luzerów udających dziennikarzy - Jak im zapłacisz to mówią o tobie dobrze a jak im odetniesz źródło to po tobie jadą. Przypomina to najstarszy zawod świata.
      • Gość: jolka Re: TV DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.11, 12:48
        Uważaj na to co piszesz bo obrażanie w necie jest karalne.Myślę że jesteś urzędnikiem i boisz się o własną skórę.Nie oglądaj,jak ktoś słusznie tu już zauważył i będziesz zdrowszy.PR jak zresztą wszystko na tym świecie jest towarem za który trzeba płacić.Jeśli mówią nieprawdę to do sądu, Kruczkowski ma w tym wprawę.
        • Gość: woland Re: TV DAMI IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 11:09
          Przesadzasz. Co jest karalne? Może jest to wypowiedź "twórcy, niezależnego komentatora", taki przekaz artystyczny, "knebel" założyć? Nie uważam, aby Dami odstawało od "norm" jakie serwują nam dziennikarze. Telewizje i prasa, są stronnicze. I mają do tego prawo, jeśli są prywatne, jeśli są opłacane z pieniędzy publicznych powinny być pluralistyczne i prezentować wyważone poglądy. A tego w mediach publicznych nie ma, i to jest skandal! Jeśli premier namawia obywateli Polski do nieopłacania abonamentu, czyli de facto do łamania prawa, obywatele powinni wywalić taką personę na zbity pysk, bo jest groźna dla "państwa prawa", którego jest głosicielem. Oczywiście z jego strony jest to "artystyczne działanie polityczne", taka "licentia politica", mój wpis, który teraz dokonałem, to oczywiście "licentia..internetia". "Oni" bawią się Nami, My bawimy się Nimi..
    • Gość: małysz Re: TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 13:41
      I bardzo dobrze, że pokazują co jest nie tak. Burdel mamy w mieście po tych ośmiu latach, że aż głowa boli. Niekompetencja, nepotyzm, korupcja to synonimy dzisiejszej władzy.
      • Gość: ja Re: TV DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.04.11, 13:55
        Lepiej póżno niż wcale. Bardzo dobrze że nareszcie zmądrzeli, bo nie dało się tego oglądać.Wciąz tylko Kruczkowski i Kruczkowski.Było widać że płaci za to ciągłe siedzenie w tv,tak jak teraz w gazetach.
        • Gość: jm Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 16:02
          Trochę prawdy w ty jest : ze skrajności w skrajność. Ale dobrze że się przebudzili. Wszak gdyby media piętnowały pewne sprawy wcześniej to wielu "tragedii" można było uniknąć. To też apel do pozostałych mediów : wykonujcie swoją pracę rzetelnie i z poczuciem dziennikarskiego obowiązku.
          • Gość: gosc Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 16:33
            Co Wy bredzicie?
            Była kasa od Kruka był tylko Kruk.Kruk kasę zakręcił,bo dostała kasę od Wilda.Zaczęła jechać
            równo po Kruku i po Lubińskim.Do II tury wszedł nie Wild,a Lubiński.Od tego czasu jedzie tylko
            po Kruku.Na co liczy ta nie umiejąca się wysłowić Pani? Ratuszowe wieści od Lubińskiego,jak będzie preziem.I wszystko jasne.Czy to ma coś wspólnego z dziennikarstwem? Ależ skąd.
            Istotnie- do Rady Etyki Mediów.Tylko ktoto teraz zgłosi?
            • Gość: Xx Re: TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 18:03
              To ty bredzisz,mieli z krukiem dobrze,ten wiecznie niedowartosciowany i kochajacy blichtr czlowiek placił za swoj dobry wizerunek jak za zboże.Nie podcięliby gałęzi na której siedzieli i za swoją kasę nie wynajęliby detektywów zeby go załatwić bo i po co? Dla niepewnego Wilda? Poszliby z własnej woli na wojnę z całą platformą? Wiesz że dzwoni ale nie wiesz w którym kościele.Zresztą pewnie jesteś z konkurencji więc twoje wywody mało warte
              • Gość: :)) Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 18:38
                Gość portalu: x napisał(a):

> A już ostatnia rozmowa z panią AR to moim zdaniem przegięcie...

No i właśnie dlatego Sąd unieważni wybory 28 kwietnia, żeby żadna komisja rewizyjna nie grzebała w papierach. Potem rozpisze się wybory i zanim się wszystko ukonstytuuje to będzie już po wyborach Parlamentarnych albo przyjdzie Pan Komisarz i tym sposobem pogoni się całą Radę. Tak czy inaczej do listopada będzie spokój i nic nie wypłynie albo wypłynie niewiele. WIELKI BRAT PATRZY. A Prole niech sobie krzyczą.
            • Gość: wszech Re: TV DAMI IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 18:32
              Przecież rada etyki mediów to martwy organ :P Jakbyś miał trochę wiedzy, to byś wiedział. Poza tym o jakich dziennikarzach mówimy, w Wałbrzychu praktycznie nie ma dziennikarzy, w większości to ludzie z przypadku, w większości ze słabym charakterem i jedynie potrafią głaskać. I chociaż dami daleko do dziennikarstwa, to i tak mój ukłon, że w tym ku...dołku nie boją się potupać nogami. Kto wie, może dzięki temu tupaniu coś się obsunie i zasypie ten cały syf. Poza tym dobrze, że wynajęli detektywów, nie ważne za czyje pieniądze, w końcu przynajmniej coś się ruszyło. A tak nadal wszyscy udawaliby, że jest cacy, a np. taki pan E. nadal pełniłby swoją funkcję....Tajemnicą poliszynela jest, to że WSZYSTKIE media lokalne żerują na politycznej hołocie i ameryki swoimi postami nikt tu nie odkrył, różnica polega jedynie na tym, że u niektórych jest to bardziej widoczne, a u niektórych mniej :P
              • Gość: gość Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 19:15
                umówmy się,że każdy widz,czytelnik ma prawo do wyrobienia sobie opinii w danej sprawie.
                co do tego zgadzamy się prawda?
                to i zgodzić się musimy,że w tej tv wyrobić sobie zdania nie można,zawsze jest tylko jedna strona,jedna prawda,jeden sens i jedna logika,druga strona nie ma prawa do przekazania swojego stanowiska
                • Gość: wszech Re: TV DAMI IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 19:44
                  Tak, każdy ma prawo wyrobić sobie własną opinię. Rozumiem, że odbierasz dami (inaczej twoje uwagi w tej rozmowie byłyby bezsensowne) i widzę, że pomimo faktu, że oglądasz tą telewizję, to i tak masz wyrobione zdanie. Więc nie widzę problemu :P To tak jak z TVN, wszyscy tam to żydzi i masoni, a i tak każdy to ogląda ;) Teraz tak mnie natchnęło a może druga strona nie chce się wypowiadać? Każdy widzi to co chce zobaczyć.
              • Gość: she Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 19:20
                Cała prawda - święta prawda. Mała uwaga - Hołota polityczna żeruje na nas wszystkich a
                Pan E. i jego żule są tego klasycznym przykładem.
                To dzięki niemu i senatorowi L. biedny Tusk boi się Wałbrzycha, mają oni przecież wsparcie biskupa Deca a Tusk pojednał się z kościołem, ale strach został.
                • Gość: pisowiec Re: TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 19:57
                  od niedawna ogladam ta telewizje, wiuem jedno ta telewizja mowi prawde szacun dla pani Rybczynskiej i calego zespolu pozdrawiam podzamczanin nareszcie sie nie boja kruka
                  • Gość: dno Re: TV DAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 22:11
                    przebudzili się? proszę was... kurek zakręcony to zaczęli źle mówić, gdyby kurek odkręcili to znów by... zasnęli... żal... ciężko mi użyć słowa media opisując tę instytucję. najgorsze że tyle kasy dostawali i to naszych pieniędzy... żal żal żal
                    DAMI JAK DNO! DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                    • Gość: party Re: TV DAMI IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 22:31
                      dziecko idź sobie lepiej poczytaj NWW albo DB2010, i nie troluj z tym swoim żalem.
                      • Gość: wszechwiedzący Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 22:43
                        Ch..ja tam wiecie. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o... erotykę. Ktoś tu kiedyś trafnie napisał, że ta prowadząca wygląda za każdym razem jak po numerze i to ostrym. Myślę, że wszyscy oglądają to partactwo tylko dla niej. Ja przynajmniej tak. Mnie to bierze.
                        • Gość: telewidz Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.04.11, 23:25
                          Ale która prowadząca? Ta z cyckami czy bez?
                          • Gość: erotoman Re: TV DAMI IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.11, 23:41
                            myślałem, że wszystkie mają cycki ...
                  • Gość: podzamczanin 1 Re: TV DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.04.11, 20:45
                    Jedno mnie zastanawia -teraz ich góru jest WWS - co będzie jeżeli wyszłoby w Świdnicy że na WWS tez są dowody - jak się by zachowali - teraz autorytetem dla nich jest rodzina Rosuiaków i Mirek Lubiński - ale co będzie dalej???
                    • Gość: podzamczanin1 Re: TV DAMI IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.04.11, 20:14
                      No i dzisiaj dalej w Dami autorytety wałbrzyskiej polityki - jeden po drugim!! Na Panu Wildzie - tak oddanym dla Wałbrzycha :) - wyłączyłem DAMI - czy coś mnie mineło??
                      • Gość: a Re: TV DAMI IP: *.centertel.pl 21.04.11, 08:54
                        Co, chcesz oglądać elitę wałbrzyskiej polityki Kruka i Ludwika? To włącz sobie TV Wałbrzych. Nikt Ci nie karze oglądać DAMI. Mało mnie interesuje dlaczego mówią prawdę ważne że mówią, jako narazie nieliczni w tym mieście. Każdy oglądający ma swój rozum, przez 8 lat przedstawiano mi Rosiaków jako "Troli zjadających noworodki", nie było ich w mediach a PO grzmiała że to pijacy i oszołomy a tu proszę Pani Alicja całkiem merytorycznie i z dużą wiedzą. Jak widzę Panią Rybczyńską to wiem jedno, wie kobieta co robi i robi to dobrze. W odróżnieniu od innych psełdo dziennikarzy w tym mieście. Duży szacun dla Pani!!!
                        Wszystkiego najlepszego dla Niej i całej Dami. Tylko tak dalej, niech ludzie mają wiedzę inną od tej, z szmatławca DB.
                      • Gość: synapsa Re: TV DAMI IP: *.opera-mini.net 21.04.11, 11:45
                        "czy coś mnie mineło?? "podzamczanin1" - Rozum..,rozum!!
    • Gość: tv w-ch Re: TV DAMI IP: *.play-internet.pl 21.04.11, 18:05
      www.tvwalbrzych.pl/site/2011/04/21/gosc-dnia-miroslaw-lubinski-12/
    • Gość: Lucek Dami - telewizja dla idiotow IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.04.11, 21:50
      Bo kto się szanujący tę miernotę ogląda?
      • Gość: Gringo Re: Dami - telewizja dla idiotow IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 22:04
        Oglądaj TVN i propagandę sukcesu. Polecilbym jeszcze coś do czytania , ale mam watpliwosci czy cokolwiek czytasz.
        • Gość: Lucek Re: Dami - telewizja dla idiotow IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.04.11, 10:17
          Co za wnikliwa psychoanaliza.
          Moze ogladam TVN, moze nie umiem czytac, ale na pewno wiem ze Dami to TV dla idiotow.
          Tak wiec, zycze milego ogladania.
    • Gość: kapłan Re: TV DAMI IP: *.19.99.lan.e-wab.pl 22.04.11, 08:39
      Dobrze jadą po Kruku. Nic nie robi i w dodatku jest groźnym gangsterem.
      • Gość: wesołek Re: TV DAMI IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.11, 09:05
        Ty jesteś kapłon, a nie kapłan hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka