Gość: smakosz IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 16:44 Stara pizzeria Biesiadowo zmieniła nazwę i menu .jak tak dalej będą robić to rozwalą wszystkie pizzerie na łopatki są super (są najlepsi w Wałbrzychu)polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 16:46 Byłam tam ,zmienili nazwę na Cattani ,pizzę mają super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zimny Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 16:48 tez byłem po zmianie nazwy jest spoko sa najlepsi w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 16:51 Pizzeria Cattani (byłe Biesiadowo) w skali od 1 do 10 mają 15 zmienili menu i jest spoko,koles pizzerman jest ok chyba najlepszy w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 16:54 Byłam tam za Biesiadowa i po zmianie nazwy na Cattani teraz jest lepsza Pizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 16:59 są lepsi niż byli zamówiłam na stary nr . telefonu(byłe Biesiadowo )i zdziwiłam się jak usłyszałam Cattani ,mają najlepszą pizze ,tylko brak ulotek z menu na mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Ped***ska tania reklam 5 osób w 10 minut IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 21:53 żenada, niezłe gów*no musicie sprzedawać, żeby tak nachalnie się reklamować co 2 min wpis - takie cuda tylko w erze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: pizza wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 17:20 Jak głupim trzeba być, by pisać z jednego IP odpowiedzi na swój własny post? Proszę, nie odpowiadaj, to pytanie retoryczne... Jakbyś nie zauważył(a) to ogłoszenia są gdzie indziej. Idź w cholerę, a nie, darmową reklamę sobie tu robisz! W sumie to reklama chyba dla debili, bo mi już apetyt na pizzę minął, jak pomyślę, że przy okazji z taką czystą durnotą doczynienia mieć będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pizza wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.11, 18:15 Trolu - najsmaczniejsza pizza jest w footballpubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pizza wałbrzych IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.11, 18:35 Zgadza sie. Futbolpub ma najlepsza pizze w miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 23:15 Musze przyznac ze ostatnio pierwszy raz jadnem ich pizze i bylem mile zaskoczony, tym ktorzy nie probowali polecam sprobowac (chocby by wyrobic sobie wlasna opinie), ja do futballpubu powroce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 18:34 super pizze to mieli na samym poczatku jak sie rozkrecali jeszcze jako biesiadowo teraz to porazka zero farszy ciasto na pol surowe beznadzieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cattani Re: pizza wałbrzych IP: *.ip.netia.com.pl 25.04.11, 18:47 najlepsza pizza the best w wałbrzychu to fudboolpub z tą imitacją pizzy z biesiadowa to możesz wypie/rdalać cattani !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.04.11, 19:31 chyba masz brak smaku!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaskoczony Pozyt!! Re: pizza wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 01:19 Hmm Dzwonie dziś do Biesiadowa I Słysze że pizzeria Cattani o to moje wielkie zdziwenie czyż bym pomylił numer tel. ale innego nie poisadam oprucz mexikany ;) i wielka obawa czy zamawiać czy nie ? ;) pytam o menu a Pani podaje strone internetową :) A myśle sobie zaryzykuje ;) i tu odziwo wielkie zdziwenie pizza dostarczona przed czaem i odziwo niebo w gębie :)P.S Mile Zaskoczony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zaskoczonego Re: pizza wałbrzych IP: *.ip.netia.com.pl 30.04.11, 23:02 to może byś podał nazwę strony na necie bo jakoś nie widzę pizzy cattani w przeglądarce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proszę bardzo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.11, 23:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: pizza wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.11, 02:10 Polecam skosztować Pizze w Lokalu niż z Pudła , ogródeczek wystawiony piwka się można napić pizza bardzo smaczna dodam że zakupiliśmy firmową :) do tego co było wcześnie to nawet się nie umywa :) Chodz przez chwile były wachania chodzmy gdzie indziej ale pozostało i żekne tylko słowo macie wielkiego plusa za wszystko!!!! ten co się o piwko upominał pozdrawiam panie kelnerki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.05.11, 00:52 A jadl ktos pizze w nowej pizzerii w Szczawnie (w dawnym Zaciszu)? Ponoc rewelacja, probowal ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: pizza wałbrzych IP: *.play-internet.pl 03.05.11, 11:02 powaznie jest czym sie zachwycac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.05.11, 11:35 gorszej to chyba w życiu nie jadlam,to juz ta skamielina z biesiadowa byla lepsza.porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monka Re: pizza wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.05.11, 14:44 naczytalam sie tych super opinii i zamowilam pizze z cattani!pizza ma za grube ciasto jest droga sosy 1.5 szt.transport 3zl(mieszkam blisko pizzeri)zamowilam pierwszy i ostatni raz.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: pizza wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 23:35 No fakt pizza może nie zbyt tania ale bardzo smaczna nam smakowało ;) Odpowiedz Link Zgłoś