Dodaj do ulubionych

sala na wesele

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 20:59
chciałabym zorganizować wesele na 50 osób. jaką salę moglibyście mi polecić. dziękuję za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: polecam Re: sala na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.11, 21:51
      Sokolowsko Leśne Źródło
      • Gość: anka Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 22:10
        A w wałbrzychu lub szczawnie co mozecie polecić?
        • Gość: ala Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.11, 22:18
          Książ
          • Gość: iza Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.11, 15:00
            Na 50 osób w ksiązu to raczej za duża sala na taką liczbę osób w Szczawnie idż zapytaj pod lwy tam podobno mają dość ciekawą ofertę
            • Gość: Gawron Re: sala na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.11, 18:41
              Też planuję w najbliższym czasie wesele na ok 60 osób. Obejrzałem kilka sal i wybrałem dom weselny "Pod Dębem" na Poniatowie: www.poddebem.wa.pl/ Zastanawiałem się jeszcze nad Maratonem, bo niby trochę taniej, ale na Poniatowie jest o wiele piękniejsza okolica.
              Na tak małe wesele zdecydowanie nie polecam hotelu Maria. W Marii ładna jest tylko sala pałacowa, ale ona jest przeznaczona na wesela powyżej 100 osób. Pozostałe sale są ciasne, mają dziwny układ i moim zdaniem nadają się tylko na stypy i komunie.

Pozdrawiam i życzę powodzenia na nowej drodze życia.
              • Gość: Ola Re: sala na wesele IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.04.11, 18:56
                Polecam Hotel I Restaurację "Zajazd" na Poniatowie.
                • Gość: Zbyszek Re: sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.11, 09:13
                  A ja polecam sale weselna na chrobrego, moim zdaniem naprawde warto (dostepne tez poza sala pokoje dla gosci) Link:
                  sala.walbrzych.pl/
                  • angi2606 Re: sala na wesele 06.09.11, 14:33
                    jeśli szukasz sali na wesele Wałbrzych, najwięcej lokali znajdziesz na www.gdziewesele.pl Obejrzysz tam zdjęcia, poznasz opinie klientów, a także znajdziesz dane teleadresowe, dzięki którym w łatwy sposób skontaktujesz się z właścicielami
              • Gość: gość :) Re: sala na wesele IP: *.16.129.lan.e-wab.pl 30.04.11, 19:39
                Zamiast Pod Dębem faktycznie lepiej kawałeczek dalej się przejechać i wyprawić wesele w Zajeździe na Poniatowie. Byłam na trzech weselach Pod Dębem i jedzenie niezbyt smaczne. W Zajeździe smaczne swojskie jedzenie i lepszy klimat :)
                • Gość: Monika Re: sala na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.11, 12:33
                  Ja osobiście miałam wesele w Sali Konrad w Wałbrzychu. Było super, jedzenie ekstra, goście zadowoleni. Wynajelismy pokoje , my dostaliśmy apartament gratis. Obsługa profesjonalna!!!
                  Stwierdzam z czystym sumieniem SALA GODNA POLECENIA>
                  • Gość: maraton Re: sala na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.11, 20:40
                    martaton polecam
                  • Gość: Jagna Re: sala na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.11, 14:53
                    Monia słyszałam,że w apartamentach mają kamerki.Upsss.
                • Gość: ... Re: sala na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.11, 20:44
                  Pod Dębem jest rewelacyjnie, ładna jasna sala, bardzo dużo dobrego i smacznego jedzenia. A zabawa i klimat zależą od towarzystwa jakie jest na imprezie.
                  • Gość: Wiki Re: sala na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.07.11, 14:15
                    Sala pod Dębem ładna -okolica też ale byłam tam na sylwestra jedzenie mają beznadziejne!!!!
                    • Gość: łysy Re: sala na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.11, 15:49
                      To fakt Pod Dębem jedzenie kiepskie.
    • Gość: william Re: sala na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.11, 16:23
      tylko Ksiaz, ludzie jada z calej Polski, amy mamy pod nosem a w zajazdach sie bawimy!
      • Gość: mmm Re: sala na wesele IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.09.11, 07:35
        ja ostatnio byłam na weselu w "Zielone Wzgórze" i bardzo mi sie podobalo jest na ul.Świdnickiej 12 lub 15
    • Gość: luk Re: sala na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 15:24
      Ja swoje wesele robiłem w Legendzie w Szczawnie - wyszło dość drogo, ale warto było :) Jedzenie rewelacyjne, kelnerki jak dostały na początku napiwek to zapieprzały aż miło :D Miałem na weselu 60 osób i to było akurat jak na taką salę. Byłem i jestem mega zadowolony ;)
      • Gość: Gość Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 09:05

Byłam na weselu w WA LBRZYCHU w pięknej sali przy ul.CHROBREGO, nazywa się KONRAD. Szyk i elegancja jeśli chodzi o wystrój, a jedzenie urozmaicone i pychota. Polecam.

• Gość: krycha Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 20:54
          zupełny brak wyczucia i smaku, drogo to po pierwsze,po drugie lokalizacja- kiepska, obsługa i informacja n/t hotelu i imprez beznadziejna.

Ogólnie jakie miasto - taki lokal
    • krokus-zakopane Re: sala na wesele 23.11.11, 11:22
      w Koscielisku : krokus-zakopane.pl mają fajna ofertę organizacji wesel. Wszystko na miejscu bo urokliwy drewniany kościół blisko. I piękne plenery do zrobienia zdjęć.
      • Gość: Asia Re: sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.11, 12:45
        A to zakopane to kolo walbrzycha gdzies? Bo nie wiem?
        • Gość: Alicja Re: sala na wesele IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.11, 11:48
          Teraz na Chrobrego inna Pani obsługuje, nie ma już tej młodej blondyneczki. Ta starsza nic nigdy nie wie. A Jej odpowiedzi, byłam ostatnio na szkoleniu. Szok!
          • Gość: xoxo Re: sala na wesele IP: *.19.249.lan.EkoNet.info 25.11.11, 12:34
            Restauracja Książęca (przy Zamku Książ) jeśli wesele na 50-60 osób. Najlepiej nawiązać tam kontakt z p. Sandrą. Jeśli Pani budżet nie jest ograniczony to proszę dać sobie spokój z miejscami typu Maraton itp. Wiem co piszę ponieważ sama w ubiegłym roku organizowałam wesele. Powodzenia i samych trafnych usługodawców życzę!
            • Gość: haba.baba Re: sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 22:30
              taaaa,jak ksiazeca to tylko z p.Sandrą bo p.Małgosia... ehh,musi się dziewcze jeszcze wiele nauczyć....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka