Dodaj do ulubionych

Zmarł Edward Gajek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 15:38
Zmarł Edward Gajek ... Smutna wiadomość dla osób, które znały profesora od wf...
Ponad 25 lat temu uczył mnie pływać na basenie na Białym Kamieniu, kiedy jeszcze IV LO nie miało własnego basenu. Wiele miłych wspomnień... Nie wiedziałam, że chorował...
Obserwuj wątek
    • Gość: Patryk Re: Zmarł Edward Gajek IP: *.centertel.pl 27.05.11, 17:07
      Szkoda "Grizlly'ego":(
      • Gość: Patryk II Re: Zmarł Edward Gajek IP: 91.194.84.* 27.05.11, 19:19
        Kolego coś ci się pomyliło.
        Grizlly to Piotr Kubicki a on akurat żyje i ma się nieźle.
        Dynda wahadełkiem i macha różdżką niczym śmigło radzieckiego helikoptera.
        • Gość: uczeń Re: Zmarł Edward Gajek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 19:58
          [*] zaraz pewnie pojawi się tu milion wpisów to był wspaniały człowiek !!!
          • Gość: gość Re: Zmarł Edward Gajek IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.11, 20:59
            Mnie również uczył i bardzo miło Go wspominam. Przykro mi. Wyrazy współczucia dla rodziny. Niech spoczywa w spokoju. Żegnam Panie Profesorze-)))
            • Gość: ja Re: Zmarł Edward Gajek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.11, 21:02
              człowiek legenda:) ależ ja go lubiałam;) bardzo mi przykro....
              • Gość: star Re: Zmarł Edward Gajek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.07.11, 17:18
                Niech spoczywa w spokoju. Super człowiek
    • Gość: anka Re: Zmarł Edward Gajek IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.11, 23:44
      [`]
      • Gość: Monika Re: Zmarł Edward Gajek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 08:38
        A ja chcialam napisac, ze szkoda mi pana Gajka jako czlowieka, bo mogl sobie pozyc jeszcze troszke. Natomiast nauczycielem byl fatalnym, przez cztery lata liceum nazywal dziewczyny "trzecim gatunkiem" , "czwarta kategoria" , ja nienawidzilam zajec z nim. Ale w moich czasach jeszcze nie bylo wolnosci slowa i nauczyciel byl swiety.
        • Gość: . Re: Zmarł Edward Gajek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 09:28
          de mortuis nil nisi bonum !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka