Dodaj do ulubionych

Intymne pytania

IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.11, 17:03
Jako społeczeństwo mamy prawo wiedzieć o przyszłych kandydatach na prezydenta więcej. czy możemy tu zadawać pytania a dziennikarze będą je zadawać polityką abyśmy wiedzieli kogo wybieramy.
Zgłaszam cztery pierwsze pytania do wszystkich którzy chcą startować na prezydenta wałbrzycha.
Odpowiedzi należny udzielać publicznie!

1/ czy w przeszłości lub obecnie Pani/Pan leczy się psychiatrycznie ?
2/ czy w przeszłości zdarzyło się Pani?Panu uderzyć podwładnego w pracy ?
3/ Czy żyję Pani/Pan w legalnym związku partnerskim
4/ czy zdarzyło się Pani/Panu zatrudniać na kierowniczych stanowiskach najbliższych/rodzinę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ggg Re: Intymne pytania IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.11, 18:14
      Co to jest legalny związek partnerski?
      Czy konkubinat jest nielegalny?
    • Gość: gość Re: Intymne pytania IP: *.play-internet.pl 09.06.11, 19:25
      jesli nie beda podłaczeni do wykrywacza kłamstw to te pytania nic nie dadza, nikt sie nie przyzna
      • Gość: ZAL Re: Intymne pytania IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.11, 19:44
        Marlena czy jak ci tam pogięło Cię całkowicie. Co Cię obchodzi albo Mnie prywatne, bardziej intymnie życie kandydata ma prezydenta, tej dziury jak wałbrzych zadaj może jeszcze pytanie ile razy chodzi siusiu. ABSURD
    • Gość: do marleny Re: Intymne pytania IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.06.11, 19:31
      ale ty jesteś tępa chu... cie to obchodzi czy żyje w legalnym związku powinnas udac sie do psychiatry po za tym ja jako psycholog nie stwierdzam jakiś zaburzeń u romana
    • lekarzspecjalista Genialne pytania 09.06.11, 22:27
      To są pytania na prawdomówność. Dobrze wiemy (my, nie Wy) jak moi koledzy oszukują wyborców.
      Podczas kampanii uchachałem się po pachy gdy nasze świętoszki łgały jak komuchy. Jednemu się nie dziwię (sld) drugiemu ... też, choć to nie mój pacjent.
      Osoba mająca decydować o życiu (tak!) innych MUSI podlegać ocenie.
      • lekarzspecjalista Re: Genialne pytania 09.06.11, 22:31
        kontynuując:
        - prezydent z depresją popełnia samobójstwo rozszerzone ... o ekipę mu towarzyszącą w delekacji do Brańska.
        - objęte jest to tajemnicą lekarską ponieważ go WYBORCY WYBRALI NIEZALEŻNIE OD TEGO JAKIE JEST JEGO PRYWATNE ŻYCIE.
        • Gość: Tadek Re: Genialne pytania IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.11, 17:14
          Każdy kto decyduję się być osoba publiczną musi zapomnieć o prywatności. Pełniący funkcje publiczne ma obowiązek odpowiadać czy leczy się psychiatrycznie, jaki ma majątek itd Tylko ludzie nieuczciwi, mający coś do ukrycia znajda rożne argumenty i zastosują obelgi aby nie odpowiedzieć na takie pytania. A ja np chce wiedzieć czy przyszły kandydat na prezydenta jest gayem?
          • Gość: walbrzyszanin Re: Genialne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 19:17
            będę kandydował na prezydenta wiec odpowiem na te pytania. oczywiście ze w przeszłości leczylem sie psychiatrycznie (bez pobytu w ośrodku ) ze względu na to ze nie chciałem iść do wojska. od 20 lat prowadzę firmę i zatrudniamy sporo osób. Wiec kiedy sie dowiedziałem ze, jedna z tych osób, kradnie mi w firmie,a mało tego potajemnie posuwa moja zone, to dostał po prostu wpierdziel. Fakt wtedy był jeszcze moim pracownikiem. Co do związku nielagalnego, tak rzeczywiście mam taki. Fakt dorobienia mi rogow przez kilku byczkow potwierdził mnie w przekonaniu ze kiedyś złe wybrałem. Ale zamiast płacić 5000zl alimentów wolałem pozostać w związku małżeńskim i dawać 1500zl wypłaty. Nie bije zony, przynosze wypłatę, nie awanturuje sie, cały tydzień jestem w delegacji u mojej ukochanej. A w niedziele jestem w domu. Czy to przestępstwo, ze nie chce sie dać wykolegowac żonie nimfomance? Pozdrawiam pytaczy. Gdyby były jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem. Wasz przyszły najlepszy prezydent!!!
            • Gość: walbrzyszanin Re: Genialne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 19:22
              Przepraszam bo zapomniałem o ostatnim pytaniu o zatrudnianie najbliższej rodziny. OCzywiście ze, kiedy idzie sie do działu kadr jako prezes i pyta czy nie znajdzie sie jakieś miejsce dla kogoś bliskiego (kolega, brat, szwagier itd.) to pani Jadzia zawsze coś znajdzie do roboty. A gdybyś Ty miała kogoś bliskiego z możliwością załatwienia pracy to co? nie skorzystalabys? W końcu moja rodzina nie jest taka duża. Jeszcze raz pozdrawiam.
    • Gość: ls Re: Intymne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 22:55
      Dobre pytania:
      1/ tak
      2/tak
      3/nie
      4/tak
      I wybory wygrane!
      Albowuem ponieważ gdyż wyborcy to tłum a w tłumie szuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka