Gość: pink IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.06.11, 17:00 jest jazda.... nie kandyduje bo ma robotę w invest-parku www.walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/4268-kandydowa-kilka-dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wkurzona Re: Zibrow nie kandyduje IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.11, 18:26 Sprzedajna świnia, nic wiecej.A niedawno spotkałam Go w rynku,rozmawiałam,deklarował,ze nie zdradzi Lubińskiego i swoich wyborców.Opluć to mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILA Re: Zibrow nie kandyduje IP: 62.87.160.* 27.06.11, 18:36 w dalszym ciągu trwa dzielenie "skóry na niedźwiedziu" a co zostanie dla wyborców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zibrow nie kandyduje IP: *.play-internet.pl 27.06.11, 19:35 szmata mmam nadzieje ze PSL przepiepszy i wróci Greber i wywali w kosmos zibrowa koniuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Zibrow nie kandyduje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 06:52 Nie tylko Zibrow postąpił po chamsku sprzedając się! Szełemej dał mu stanowisko w InvestParku by przejąć te kilkaset głosów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Zibrow nie kandyduje IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.06.11, 07:23 Szełemej to strateg a Zibrow sprzedawczyk.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Zibrow nie kandyduje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.11, 07:50 Chyba was zupełnie porąbało z tą teorią spiskową . Akurat Szełemej ma taką władzę by obsadzać stołki w Invest Parku. Jeszcze przed chwilą wszyscy płatni opluwacze pytali po co Zibrow startuje jak nie ma szans. Jak wykazał się rozsądkiem to świnia i sprzedawczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizir Re: Zibrow nie kandyduje IP: *.strategicsponsoring.com 28.06.11, 07:51 Sprzątaczka ze szmatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Zibrow nie kandyduje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.11, 08:00 > Sprzedajna świnia, nic wiecej.A niedawno spotkałam Go w rynku,rozmawiałam,dekla > rował,ze nie zdradzi Lubińskiego i swoich wyborców.Opluć to mało Jak wam sprzedajnym pachołkom łatwo przychodzi kłamanie do monitora kompatura. Idź na facebooka i powiedz to Panu Andrzejowi prosto w oczy mądralo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Zibrow nie kandyduje IP: *.superdomainzone.com 28.06.11, 08:09 W cztery oczy na facebooku? Chyba Cię poniosło. hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmm Re: Zibrow nie kandyduje IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 28.06.11, 08:10 Chodziło mi o to że nieanonimowo - z odpowiedzialnością za słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prorok Przewidziałem to !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.06.11, 08:40 Przewidziałem to wczoraj !!! forum.gazeta.pl/forum/w,168,126483853,126498565,Re_smiech_na_sali_z_wildem_hahah.html Odpowiedz Link Zgłoś