Dodaj do ulubionych

buc z mitsu warrior

IP: 80.54.0.* 29.06.11, 00:12
Nie wiecie może co za palant jeździ po wałbrzychu mitsubishi warrior tak mi sie zdaje i chyba mieszka na osieldu wanda. Kretyn uwaza sie za mistrza drog i kaze jezdzic po straszynych dziurach na ul reja 100 na godzine a potem jak sie mu zwroci uwage to zgrywa chojraka i uwaza ze jest pepkiem swiata. Mnie tak zalatwil dzisiaj. Na ul reja sa straszne dziury po prawej stronie na wysokosci zakladu prodaka wiec jechalem srodkiem bo normalny czlowiek dba o zawieszenie a ten buc przypie...l mi sie do zderzaka bo se mysli ze jak ma terenowke to mu wszystko wolno no wiec ja sie wku...lem bo co bedzie mi jakis ch... trzymac sie na zderzaku a ten z piskiem opon zajechal mi droge wychodzi z auta i grozby karalne stosuje w moja strone. no takiego ch...a dawno nie spotkalem. wiec jak masz tak bucu jezdzic bo lepiej wypie...j do niemiec gdzie drogi sa bez dziur
Obserwuj wątek
    • Gość: Patita Re: buc z mitsu warrior IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:41
      Mechaniku Ty chyba strasznych dziur nie widziałeś.Jeżeli te koło Prodaka są dla Ciebie straszne to czym Ty jeździsz?Ostatnio często tamtędy jeżdżę ale nigdy nie wpadłam na pomysł jechania środkiem drogi.A też dbam o zawieszenie w swoim samochodzie.Ciekawe jakbyś się zachował jakby nagle z przeciwnej strony leciał Ci taki Warrior?Jak szybko byś uciekał na swój pas i jakie wtedy miałbyś szkody.Zapewniam,że większe niż gdybyś jechał normalnie.Możesz zwolnić i sobie jechać nawet 10 km/h ale na Boga nie środkiem.Nie utrudniaj jazdy innym.A swoja drogą jak On mógł Ci zajechać drogę z piskiem opon skoro jechałeś środkiem?Jechał po chodniku?

Nie,naprawdę wielu kierowców powinno odłożyć prawo jazdy i zamknąć auto w garażu czekając na lepsze czasy.Ostatnio jechałam za takim gentelmenem w czapeczce,który przed każdą dziurą gwałtownie hamował,potem jedyneczka i jedziemy,a za dziurą znowu kita.Aż żal mi tego silnika.
      A swoja drogą mam pytanie do Panów Policjantów - czy już można bezkarnie rozmawiać przez telefon podczas jazdy bez zestawu słuchawkowego?To jest ostatnio nagminnie spotykane zjawisko.Zwłaszcza u PH.Nie dość,że wpada Ci taki z jakiegoś :"wielkiego świata",nie zna kompletnie ulic w Wałbrzychu to jeszcze gada przez tą swoja komórę (i bynajmniej nie pyta o drogę bo szczerzy sie przy tym jak jakiś model).A wiadomo jak komóra to już brak drugiej ręki i bez kierunku skręcamy,wymuszamy pierwszeństwo bo nie ma ręki do zmiany biegów,a potem taki zdziwony,że na Niego się trąbi.Myślcie trochę za tym kółkiem.
    • Gość: Dosyć ! Re: buc z mitsu warrior IP: *.18.180.lan.EkoNet.info 29.06.11, 23:57
      Mechanik, idź z tym na komendę, nie można pozwalać na to żeby w centrum europy ktoś zajeżdżał komuś drogę i groził. Jeśli wszyscy tak będziemy robić - to jaki świat zostawimy naszym dzieciom?
      Robiąc tak dalej wkrótce wszyscy będziemy musieli nosić przy sobie pistolety!
      Na prawdę idź z tym na policję, dziś pozwolimy na to, to na co pozwolimy za kilka lat?
      Idź z tym na policję!

Pozdr.
    • Gość: żal.pl Re: buc z mitsu warrior IP: *.play-internet.pl 30.06.11, 08:11
      i musiałeś się pożalić na forum...
      • Gość: Rudy Re: buc z mitsu warrior IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.11, 15:12
        Na kierowców Mitsubishi mówi się: na zewnątrz trzy diamenty, a w środku debil tępy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka