Dodaj do ulubionych

Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za W-ch

IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 13:22
Znowu Lubiński z Kliczką Rosiaków wymyslili nową aferę , aby pokrążyć walbrzych i wałbrzyszan , znowu będą nie ważne głosy , znowu pójdą pieniądze w błoto, bo Lubiński i Rosiaki , nie potrafią przyjąć do wiadomosci że są ludzie lepsi niż oni

www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,10789
Obserwuj wątek
    • Gość: ami Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.play-internet.pl 13.07.11, 13:29
      i bardzo dobrze że ktoś taki jest jeszcze w tym mieście że nie boi się "ośmiornicy" !!!

teraz wyszło szydło z wora !!! , kolejny układ , ci sami ludzie , tylko nowy kandydat na prezydenta !!! ale te same metody !!!

jak zabrakło podpisów na listach poparcia to przecież jaki problem jak można sięgnąć do meldunkowego i wychwycić tyle peseli ile brakuje , potem ktoś bierze 10 długopisów i robi parawki by wyglądało że ci ludzie się podpisali na listach poparcia !!!

za takie coś powinno się eliminować , komitet i kandydata w tym przypadku wiadomo kogo !!!

Pamiętajcie że ludzie w ekipie się nie zmienili i ich metody również są takie same a początek jest widoczny !!!

ODDAJCIE GŁOS NA LUBIŃSKIEGO , ON I TAK WYGRAŁ JUŻ WCZEŚNIEJSZE WYBORY !!!

Będzie o razu lepiej sami zobaczycie !!!
      • Gość: wyborca do ami IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 13:33
        on nie wygra wyborow bo ja ani moja rodzina oraz znajomi nie glosujemy na niego , bo Lubiński i Rosiaki wszystko zrobią aby mataczyć , a jak będe glosowac to napewno na Szelemeja a jak nie na niego to na Wilda , tych dwoch kandydatow popieram i to samo moja rodzina i znajomi
        • Gość: Darek Re: do ami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 17:19
          Właśnie! Wszyscy tylko nie Lubiński!
    • Gość: lewica Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 13:34
      Dlaczego masz pretensje do Lubińskiego to nie w jego sztabie stwierdzono nieprawidłowości a w sztabie Romana Szełemeja - Wylandowski przyznał że to ich wolontariusz tak zrobił i mają na niego namiary wobec czego co ty chcesz od Lubińskiego, że dąży do ujawnienia prawdy - pewnie dla PO byłoby lepiej żeby ten wasz przekręcik nie wyszedł na jaw ale członkini Miejskiej Komisji Wyborczej ze sztabu Patryka Wilda wykryła nieprawidłowości i podzieliła się nią z innymi członkami. Nieprawidłowości zostały potwierdzone przez innych członków komisji i tak oto sprawa się rypła. Zobaczymy po weryfikacji list ile jeszcze takich kart może być wśród tych 466.
      Pozdrawiam sztabowców PO i miłego dnia życzę.
      • Gość: walbrzych do lewicy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 13:42
        niech najpierw lubinski zacznie od siebie to samo wild , bo oni sie bpja szelemeja , bo to dobry kandydat a najlepszych trzeba sie pozbyc , i dlatego tak zrobili
        • Gość: mieszkaniec Re: do lewicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 17:39
          Twardogłowi zwolennicy PO dalej ślepo brniecie w swojej zatraconej świadomości i robicie wodę z mózgów ludziom, powtarzam zwykłym ludziom ciężko pracującym w obozach pracy jakich im stworzyliście na strefie aby utrzymać i wykarmić swoje dzieci . Śledząc te wpisy wychwalające i wynoszące na piedestały Szełemeja należy stwierdzić, iż nie są to opinie wałbrzyskich mieszkańców wiążących codziennie koniec z końcem, aby przetrwać do wypłaty ( jeżeli mają oczywiście posiadają pracę ) lecz tzw "elyty wałbrzyskiej", którą obchodzi jedynie utrzymanie swoich dobrze płatnych stanowisk i zatwardziałych układów. Pytam się dlaczego kandydaci, którzy zrezygnowali zaraz po tym jak otrzymali sute stanowiska z średnią 10 tys. w WSSE i poparli obecnego komisarza nie złożyli swoich CV na taśmę produkcyjną np do Faureci.
      • Gość: Gość Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 17:43
        sztab Lubińskiego sam sprawdził swoje listy (stąd dopiero dziś rejestracja) bo sami mieli obawy, że mają trefne podpisy. Ale mogli sprawdzić jedynie poprawność numeru PESEL
        algorytm opisany tu: pl.wikipedia.org/wiki/PESEL#Liczba_kontrolna_i_sprawdzanie_poprawno.C5.9Bci_numeru

Czy dany numer jest numerem osoby fizycznie istniejącej może sprawdzić teraz komisja wyborcza zapewne.
        Co będzie jeśli okaże się, że znajdą trefny wpis? Też posądzą siebie o próbę oszustwa?
        To byłoby wtedy porażające.
    • Gość: tititi Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 17:25
      Daj sobie już spokój.
      Te wsze kandydaty nawet we śnie myślą co tu jeszcze można przekręcić.
    • Gość: mnm Wyborco naucz się pisać IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.07.11, 17:29
      to samo Wałbrzyszanin, może to ta sama osoba??
    • Gość: prokurator Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 17:54
      Gość portalu: wyborca napisał(a):

> Znowu Lubiński z Kliczką Rosiaków wymyslili nową aferę , aby pokrążyć walbrzyc
      > h i wałbrzyszan , znowu będą nie ważne głosy , znowu pójdą pieniądze w błoto, b
      > o Lubiński i Rosiaki , nie potrafią przyjąć do wiadomosci że są ludzie lepsi ni
      > ż oni

Na miejscu Pana Lubińskiego oskarżyłbym autora wpisu o zniesławienie.
      • Gość: good Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.07.11, 18:02
        To sobie oskarżaj, nawet nie wiesz co to zniesławienie, a tytułujesz się Prokuratorem.
        Poza tym chłop po części ma rację po co szukać afer, trzy sfałszowane głosy przez jakiegoś wolontariusza w 6 tys zebranych podpisów. Cóż za wielka afera.....aż Prokurator musi się tym zająć. Szkoda nawet o tym pisać.
        • Gość: `````` Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 18:32
          Gość portalu: good napisał(a):

trzy sfałszowane głosy prz
          > ez jakiegoś wolontariusza w 6 tys zebranych podpisów. Cóż za wielka afera.....a
          > ż Prokurator musi się tym zająć. Szkoda nawet o tym pisać.

Nie trzy głosy a trzy listy czyli kilkadziesiąt głosów! Każda minuta aby czegoś nie przekręcić to zmarnowana minuta? Myślę, że wyborcy to ocenią.
    • wladyslaw_grabski Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za 13.07.11, 19:06
      Już nie mogę się doczekać wyborów. Nie dlatego że zagłosuję - mam w rzyci tą imitację demokracji. Cieszy mnie po prostu że z dniem ogłoszenia wyników przestaniecie wylewać na tym forum pseudopolityczny kał.

Żywię również nadzieję że żaden z Was - sztabowców nie okaże się ponownie szumowiną kupującą głosy (albo raczej nie da się złapać). Trzeciego aktu tego żenującego spektaklu już nie wytrzymam i zwymiotuję na wasze kaprawe ryje.

Niepozdrawiam.
      • Gość: ? Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 19:15
        Zrobiłbyś to kobiecie ?
        • Gość: wch na bank lubinski maczał w tym palce IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.11, 20:17
          troche to dziwne ze PO popelnilo by dwa razy ten sam błąd , ok kupowanie wyborow moglo byc , ale drugi raz PO by nie pozwoliło na cos takiego , kto wie czy Lubiński specjalnie nie podrzucił tych list , bo mi sie w to wierzyć nie chce , jestem przekonany że to ktoś celowo zrobił
    • Gość: ja Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.07.11, 20:32
      Moim zdaniem, Lubiński zobaczył, że Szełemiej ma większe poparcie i dlatego tak zrobił, jeżeli naprawdę było by bardzo dużo tych niepoprawnych podpisów to prokuratura sama by się tym zajeła, a Lubiński chciał poprostu na siebie zwrócić uwagę :P
      • Gość: mieszkaniec Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 20:44
        Ponoć Lubiński przyczaił się za drzwiami Ratusza i jak wchodził sztab Szełameja to wyrwał im kartonik z listami i szybko na kolanie wypełnił trzy z nich, potem niepostrzeżenie wsadził je z powrotem. Następnie zaskoczeni i broń boże nic nie wiedzący sztabowcy zrobili karpika ja to wyszło na jaw. Wasz poziom Żenada!
        • Gość: Gość Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.07.11, 20:51
          do tych, którzy mają klapki na oczach przeczytajcie ten artykuł szczególnie końcówkę dopiero będzie głośno i wesoło czyli kabaretu ciąg dalszy.

www.nie.com.pl/art24934.htm
    • Gość: Gość Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.11, 09:26
      właśnie w SuperStacji trąbią o kolejnej aferze w Wałbrzychu.
      jest i scena z p. Lubińskim - prezentującym 3 listy (60 pól) i mówi, że 52 albo 53 podpisy są sfałszowane.
      Ale jakim prawem dysponuje pan Lubiński kopiami tych list.
      Wnioskuję, że przynajmniej 7-8 podpisów dot. istniejących osób, a ich dane osobowe powinny być odpowiednio chronione. Nie rozumiem dlaczego pan Lubiński uzyskał prawo do zapoznania się z tymi listami (zwłaszcza, że to nie jego listy)

• Gość: satyr Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 09:35
        Pierdu,pierdu.
        Jak można chronić dane osobowe fikcyjnych postaci ?
        A tych 7-8 to wskaż z nazwiska, zanim cokolwiek zaczniesz bełkotać.
        • Gość: Gość Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.11, 09:49
          M. Lubiński krzyczy o 3 listy, a ja krzyczę o te 7-8 osób (co do których fałszywości danych jak rozumiem kandydat nie ma podejrzeń)
          Zna ich imię, nazwisko, adres, pesel - to bardzo dużo.
          Nie muszę znać tych osób, żeby walczyć o to, aby dane osobowe były odpowiednio zabezpieczone i chronione.

• Gość: satyr Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 10:04
            Jak żeś taki waleczny to jedź do Afganistanu a nie zawracaj tutaj dupy. Przekręt jest i nic nie zmieni tego faktu, a już szczególnie 7-8 prawdziwych nazwisk nie będzie pretekstem o ukrycia oszustwa przed społeczeństwem.
            To taka Wasza metoda robić sobie tarcze ochronną z nieświadomych ludzi .
            • Gość: wyborca Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.11, 10:15
              Mnie także spisywał na oko 16 letni gostek. Jeżeli na tych 3 listach jest moje nazwisko i Lubiński dotarł do moich danych osobowych, to sprawa skończy się w prokuraturze. Skończy się wynoszenie dokumentów z urzędu.
      • Gość: walbrzych do goscia IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.07.11, 11:07
        wasnie sluszne pytanie dlaczego lubinski ma nie swoje karty i nimi dysponuje , oraz czyimiś danymi
      • Gość: lili Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.11, 11:44
        nic nie rozumiesz? naprawdę!? Pomyśl trochę!
    • Gość: riki Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.centertel.pl 14.07.11, 09:56
      Lubiński brzytwy się chwyta!!!
      • Gość: . Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 10:07
        Tobie już się lekarze mylą.
        Czas pojechać na urlop.
        • Gość: Dana Re: Lubiński kłamczuch , aferzysta , wstyd mi za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.11, 10:45
          Tylko nie lekarze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka