Dodaj do ulubionych

Pretorianie PO sypią!

26.07.11, 14:36
Polecam wywiad z Wojciechem Czerwińskim – byłym wiceprezesem MZB
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 14:42
      Ciekawe cz ów pan zacząłby sypać gdyby go nie wykiprowali ze stanowiska, do którego przyróśł. Przypomnijcie sobie jak jeszcze niedawno grniał, że nikomu nic do zysków jakie osiąga jego firma. Budynki się walą, zaniedbane i rozsypujące się a on liczy zyski. ZENADA. Mało wiarygodny gość, mściciel.
      • Gość: no dobra. Prostowanie propagandy IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 23:43
        Tak aby wyjaśnić, bo sztaby wyborcze sypią tu różnymi bzdurami by rozjątrzyć sytuację.
        Trochę o sprawie wiem, trochę się dopytałem - więc wyjaśniam.
        Nie ma mowy o żadnej liczbie mnogiej bowiem u prokuratora kapuje tylko 1 osoba.
        Zresztą wydaje mi się by zrobić szum medialny niż by wygrać.
        .
        Fakty są takie:
        1. Komitety Wyborcze mogą być finansowane tylko z dotacji oraz środków prywatnych. TO JEST LEGALNE.

2. Żadnego szantażu nie było. Kruczkowski przyszedł poprosił o pieniądze na kampanię. NORMALNE!!!. Pewnie takich rozmów było kilkadziesiąt. Jedni dali drudzy nie.

3. Facet zarabiał 13 tys / m-c. Zaproponował tysiąc to go wyśmiano. Pieniędzy nie dał i nic się nie stało. PEWNIE NIE ON JEDEN.

4. Nie ma mowy o zemście za odmowę. Restrukturyzacja przy której został zwolniony objęła 60 osób w tym cały jego zakład. Po prostu poszedł do likwidacji.
        Jakby zwolniono 60 osób a pozostawiono 3 prezesów to dopiero byłby wrzask. Dodatkowo zaproponowano mu nową pracę, ale wolał pójść na chorobowe. Widać takie "Rosiakowe" bo się po TV włóczy.
        Ale nadal jest w radzie nadzorczej spółki Aqua-Zdrój.

Jak na razie brudna bomba gnoju odpalona prze "błotnego doktora" to jedynie kapiszon.
        • Gość: ciekawski za 1200 Re: Prostowanie propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 00:14
          Gość portalu: no dobra. napisał(a):

> Tak aby wyjaśnić, bo sztaby wyborcze sypią tu różnymi bzdurami by rozjątrzyć sytuację.
          > Trochę o sprawie wiem, trochę się dopytałem - więc wyjaśniam.
          >
          > Ale nadal jest w radzie nadzorczej spółki Aqua-Zdrój.
          >
          > Jak na razie brudna bomba gnoju odpalona prze "błotnego doktora" to jedynie kapiszon.

No dobra, dobra. Wyjaśniaj dalej. W ilu jeszcze spółkach siedzą kolesie z PO? I w których mają fuchy stojący na straży prawa: Majewska, Latos, Furman, Koncewicz? Wyjaśnisz nam, zanim wystrzeli następny "kapiszon"?
          • daria_sejmowa Re: Prostowanie propagandy 28.07.11, 08:00
            Z tego co wiem niewiele już zostało.
            ZDiK i część MZUK łączą się i jest konkurs na dyrektora.
            Aqua-Zdrój - bezpartyjny.
            Naprawdę nie wiem czy dyrektor Zespołu Pieśni i Tańca Wałbrzych należy do PO. ;)
            To że brakuje Wam argumentów mogę przeżyć, ale żeby nie odrobić lekcji z tego co się dzieje?
            Ponieważ w modzie są medyczne porównania to napiszę tak:
            Wasze obsikiwanie nogawek dopadła galopujący przerost prostaty.
            Zaczynacie moczyć sobie buty.
            • Gość: sdrp Re: Prostowanie propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 08:20
              Ooooooo! Daria na dyżurze, jak miło.

daria_sejmowa napisała:
              > Z tego co wiem niewiele już zostało.
              > Wasze obsikiwanie nogawek dopadła galopujący przerost prostaty.
              > Zaczynacie moczyć sobie buty.
              >

Misiu! Jeśli w przyszłości będziesz używał porównań, znajdź bardziej damskie. Ktoś z forum gotów pomyśleć, że jesteś mały, łysy, z odstającymi uszami i przerostem prostaty. O, przepraszam - ambicji.

CBA prześwietla obie kadencje władzy w naszym mieście.
              • daria_sejmowa Re: Prostowanie propagandy 28.07.11, 08:36
                Bardzo merytoryczne bardzo.
                Jak nie wiesz czym się odgryźć to sobie pożycz coś mojego :)

> CBA prześwietla obie kadencje władzy w naszym mieście.
                Już nie mogę się po prostu doczekać.
                Zawsze jest szansa na bycie zbałamuconą przez jakiegoś Agenta Tomka ;)
                • Gość: Mała Mi Re: Prostowanie propagandy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 09:32
                  kurcze; Daria;

przy Tobie mam nikłe szanse nawet na pomocnika agenta Tomka;
                  muszę się doszkolić :)
            • Gość: całaprawda Re: Prostowanie propagandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.11, 09:17
              Aqua-Zdrój bezpartyjny ? bardzo zabawne (tzn tak bezpartyjny jak doktor)
              WPWiK ? Ile tam synekur ?
              MZUK dalej ma rzecznika prasowego ?

• Gość: Mała Mi Re: Prostowanie propagandy IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.07.11, 09:37
                "tak bezpartyjny jak doktor" - to jak można być jeszcze bezpartyjnym ( ze zdumioną minką Mała Mi wybałusza oczka ) ?????????????

rozumiem, że tak jak Pan Patryk Wild, który jeszcze 3 lata temu należał do PO, ale już nie należy, więc - jak najbardziej - jest bezpartyjny;

natomiast ktoś, kto nie należał, nie jest bezpartyjny, bo jednak - no nie należał;
                gdyby należał - ooo! to co innego!
                oddaje legitymację i już jest czarno na białym, że nie należy;

w takim przypadku więc jest poza partią, nie ma kontaktów, nie ma układów;
                • Gość: Bunga Re: Prostowanie propagandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 10:03
                  ...co tu dużo pisać największym wzorem cnót wszelkich z tego towarzystwa jest prezes wałbrzyskiego MPK Ireneusz Zarzecki -super menadżer ,super radny , kandydat do tegorcznego muflona w kategorii prezes roku , "pożyczkobiorca" - pół miliona publicznych złotych ...
                  • Gość: miś Re: Prostowanie propagandy IP: 82.113.99.* 28.07.11, 11:54
                    oj tam, czepiasz się. Przecież obiecał, że odda:P Mnie to bardziej interesuje fakt skąd niby taką kasę na oddanie weźmie? Kruczkowski mu POżyczy?
                    • daria_sejmowa Re: Prostowanie propagandy 28.07.11, 12:01
                      Jest dom do kupienia :D
                      Jedyna wada Bartolik za sąsiada :)))
    • Gość: jowial Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.pipni.cz 26.07.11, 14:47
      Stracił posadkę to się mści i próbuje ratować skórę
      jak już poleciał to zaczęły wyłazić różne sprawy.
      Gość będzie miał niedługo dwie sprawy
      1. O wystawianie zleceń samemu sobie na projekty za które sam sobie płacił
      2. O molestowanie seksualne.

I nie od tej kochanki co miał ja w ADM.

Rosiak go przejął wyszkolił do gadki i wypuścił jako brudną bombę.
      Nie może Lubiński dobrać się do Szełemeja wprost bo jest czysty to próbują skompromitować kogo się da licząc że rozpryśnięte gó... ochlapie wszystkich.

Najlepsze, że tam nie ma żadnego przestępstwa tylko męska rozmowa dwóch facetów z których jeden to kutas i nie chce dać koledze kasy na kampanię.
      I tyle :)
      • Gość: wqur Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 21:46
        Gość portalu: jowial napisał(a):
        > Najlepsze, że tam nie ma żadnego przestępstwa tylko męska rozmowa dwóch facetów
        > z których jeden to kutas i nie chce dać koledze kasy na kampanię.
        > I tyle :)

I tyle??? Dajcie się jeszcze obrzezać w ramach poparcia waszego kandydata.
        www.youtube.com/watch?v=IjKzJNcZCJw
    • Gość: OLO Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 14:53
      marszczą im sie dupy , oby Temida dosięgłaich wszystkich
      • Gość: lodgar Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.07.11, 17:50
        Gość portalu: jowial napisał(a):
        > Najlepsze, że tam nie ma żadnego przestępstwa tylko męska rozmowa dwóch facetów
        > z których jeden to kutas i nie chce dać koledze kasy na kampanię.
        > I tyle :)

Tekst w stylu "Matka bije cygana nie za to że kradnie, lale za to, że dał się złapać".
        Wałbrzyska PO to totalna porażka.
        • Gość: lewica Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 20:18
          Widzę że platfusy piszą co mogą aby odwrócić uwagę od afer w ich wykonaniu. Tylko fakty są takie że coraz wiecej rzeczy wychodzi na jaw z tego wałbrzyskiego platformianego bagienka. Szkoda gadać - mam tylko nadzieję że w Wałbrzychu PO tak szybko się nie odbuduje, a najlepiej jakby wcale ich tu nie było.
          • Gość: , Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.range86-180.btcentralplus.com 26.07.11, 20:42
            Dwa szakale wyrywajace sobie kase z pyska. Jeden i drugi chciwy.
    • Gość: good Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.07.11, 20:40
      00000 wiarygodności dla tego chłopa. Wcześniej jak był na stanowisku jakoś było wszystko ok. Swoją droga 8 tyś za grzanie stołka i ponad 20 tyś premii - nieźle , nieźle.
      Z drugiej strony LUDZIE!!! Zabierzcie tych pseudo wałbrzyskich redaktorów jak można komentować wypowiedź gościa programy słowami - "o mój boże....panie Wojtku...". Ręce opadają!!:(
      • Gość: Wiolka Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 20:53
        wiadomo po co byly nagrody dla prezesow, Krucz je wyplacal w zamian za prowizję, nie wazne czy kasa szla na kampanię czy na wczasy, ważne ze to byly pieniadze publiczne, platfusy won z miasta!
        • Gość: Olo Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.11, 21:01
          Co tam 20 tysiaków ...w wałbrzyskim MPK prezes Zarzecki ponoć pożyczył sobie pół miliona i nie wiadomo kiedy i czy w ogóle odda :)
          • Gość: one Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.dialog.net.pl 26.07.11, 21:49
            Ale skurczybyki zarabiają. A ten się wyłamał :) hahahahahhahaha
            • Gość: bubu Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 21:57
              Trochę ponad połowę tego co Patryk Wild na mianowanym stołeczku w MZK.
              Nowozrobionym dla niego i bez żadnych konkursów bo poco uskuteczniać farsę.
              Ale za tą kasę zrobił Szybki Tramwaj.
              Jedyny na świecie Szybki Tramwaj który nie jest szybszy od normalnego.
              Całe szczęście nie jest też wolniejszy.
              • Gość: Danek Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.07.11, 22:59
                Wszystko możecie ale Prezes Senyk nie do ruszenia- zgodnie z przepowiednią Senatora L.
    • Gość: provo Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 09:36
      Pan Czerwiński zapomniał tylko dodać, że kasa na jego premię (w poprzednich latach również) pochodziła z okradanie budżetu gminy na remonty mieszkań przez mzb. Jeśli średnia rynkowa stawka za usługi budowlane wyn. ok 25,- zł to mzb fakturowało swoje usługi po ok 50,- zł a usługi słynnego pogotowia technicznego po ponad 60,-zł. I gdzie tu prokuratura?
      • Gość: provo Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 09:39
        ps. Szełemej też to łyknął i nic z tym nie zrobił, bo to popsułoby jego szanse w wyborach, i pieprzy tak jak kruczkowski od 8 lat o jakiejś restrukturyzacji mzb.
        • Gość: anonim Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.11, 09:45
          Gdy słucham takiego pierdzielenia, że Czerwiński ma dowody na przekręty Kruczka, to ręce mi opadywują. Już był taki jeden, co to miał teczkę i haki na każdego. Tymiński się nazywał.
          • Gość: ulica Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 09:52
            Gość portalu: anonim napisał(a):

> Gdy słucham takiego pierdzielenia, że Czerwiński ma dowody na przekręty Kruczka
            > , to ręce mi opadywują. Już był taki jeden, co to miał teczkę i haki na każdego
            > . Tymiński się nazywał.

Różnica jest taka, że Tymiński tylko gadał a Czerwiński złożył oficjalne doniesienie do prokuratury! Musi mieć mocne dowody skoro się na to zdecydował, to oczywiste więc niejednemu nie tylko ręce "opadywują".
            • Gość: baryton Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.07.11, 10:10
              Doniesienie do prokuratury może złożyć byle chłystek.
              Tu chodzi o moment.
              Po niemal roku Czerwiński budzi się i robi medialny szum na 2 tygodnie przed wyborami.
              • Gość: sluchacz Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 11:43
                @baryton , po wyborach sopran ?

szkoda ahhahahahahaha
    • Gość: Oczyścić bagno Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 15:18
      Ręce opadają. Już wszyscy wiemy dlaczego tak się wyrywają do władzy i obsadzają spółki miejskie swoimi ludźmi. To wszystko o pomstę do nieba woła. Ciekawe, czy zaprzyjaźnieni biskupi i księża wypowiedzą się w tym temacie?
      • Gość: koń Re: Pretorianie PO sypią! IP: *.torservers.net 27.07.11, 23:01
        Bardzo dobrze niech sypią i wzajemnie się oskarżają.
        Sukienkowych też trzeba rozliczyć za to, że wciskali nam takiego Gnoma.
        Hejka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka