Gość: Lysy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 09:21 Mam pytanie: gdzie w Wałbrzychu lub okolicach jest warsztat godny polecenia w którym można podłączyć samochód(opel astra G) do komputera, żeby sprawdzić co z nim jest nie tak? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Opel Astra G-gdzie na komputer? IP: 217.6.141.* 02.08.11, 11:12 w walbrzychu jest tylko jeden warsztat od opli na wankowicza ponizej szkoly 25, p.Zakrzewski, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trabant Re: Opel Astra G-gdzie na komputer? IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 11:33 Nie pisz głupot że jest tylko jeden warsztat od opli, auto pod kompa podepną ci w każdym warsztacie gdzie mają techa2 a mają go prawie w każdym. O tym co piszesz na wańkowicza był na forum osobny wątek krótko mówiąc nie polecają (a wręcz odradzają no chyba że masz Kadeta lub Asconę ). Ale jak byś tam jednak nie daj boże trafił zapytaj Pana J. o skrzynię biegów w Opel Sintra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Opel Astra G-gdzie na komputer? IP: 217.6.141.* 08.08.11, 14:26 trabanciku nie podskakuj, jak pisze ze jest jeden warsztat od OPLI to jest, PODKRESLAM WARSZTAT -dotarlo ? komputerek to kazdy sam moze sobie podlaczyc, nic skomlikowanego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dabb Re: Opel Astra G-gdzie na komputer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 21:09 podjedz kolo politechniki na wroclawskiej na dole na zakrecie maly warsztat jest tam jeden koles dosyc kumaty maja dobry sprzet do podlaczenia. ostatnio vectre mi tam sprawdzal podlaczal sie tez do automatycznej skrzyni. klime robia, nie wyglada z zewnatrz ale jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Opel Astra G-gdzie na komputer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:34 Omijaj kolesia z politechniki szerokim łukiem robił mi Astrę G przez rok czasu (klima) przeróbki, drutowanie i inne takie metodą prób i błędów i jeszcze chciał żeby mu na koniec za wszystko zapłacić. W brew opiniom jak miałem Opla jeździłem do Zakrzewskiego na Wańkowicza ale również na Rusinowej po lewej stronie jadąc w kierunku Olszyńca koleś się Sowa nazywa. W szkole na Ogrodowej też mają kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Opel Astra G-gdzie na komputer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 21:08 mi robil klime w 40 min dziala idealnie. moze miales trudny problem z klima to czasami dojdzie do tego tylko mechanik ktory juz to widzial, ale kiedys tez nie wiedzial pewnie i szukal. nie skreslaj kogos bo twoje auto nie dalo sie zrobic moze miales jakiegos szrota z ktorym kazdy mechanik by sie meczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amon Re: Opel Astra G-gdzie na komputer? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.08.11, 22:09 Jeżeli obsługa komputera nie jest dla Ciebie problemem kup sobie OP-COMA i pseudomechaników będziesz omijał szerokim łukiem.Na interfejs mogę dać namiary lub Ci go mogę sprzedać.Zmieniłem markę auta i jest mi niepotrzebny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dabb Re: Opel Astra G-gdzie na komputer? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 21:06 tak polecam tez op-coma duzo mozna samemu sie dowiedziec nie placac duzych pieniedzy za diagnostyke. gorzej jak pokazuje brak bledow a autko nie jezdzi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re:Amona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 17:29 Mam zamiar zainwestować w jakiś interfejs do Opla G, więc jak Masz na sprzedaż to daj znać o szczegółach na kusioor69@wp.pl.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś