Gość: przyjaciele Rafała IP: *.cm-6-7c.dynamic.ziggo.nl 06.08.11, 12:34 www.youtube.com/watch?v=LVdjiDSNVes&feature=youtu.be Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurzony Mam pytanie ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.11, 12:48 szkoda rodziny szkoda chlopaka , ale teraz zastanawiam sie gdzie jest wild i lubinski , takie cyrki odwalaja , lubinski splaca zadluzenie jakiegos taniego klubu , a nie mogl przekazac tych pieniedzy tej rodzinie ?a wild kolejny nie moze pomoc tej rodzinie , niech sie zastanowi teraz czy tej rodzinie jest potrzebny plac zabaw , szkoda slow rodzina strasznie cierpi a nikt nie potrafi pomoc , to poprostu skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ls Wkurzony-pomyśl to boli. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 13:08 Sam jesteś skandal, pomoc to sprawa indywidualna. Nie ma sensu by obdzierać ludzi z podatków (przymusowo) po to by pomagać znajomym. Jak pomoc to dobrowolna! I to świadczy o ludziach. A nie umiejętnośc obdzierania biedoty z zaskórniaków jaką najwyraźniej posiedli i Lubiński i Kruczkowski i Szełeej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Mam pytanie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 13:13 Gość portalu: wkurzony napisał(a): > szkoda rodziny szkoda chlopaka , ale teraz zastanawiam sie gdzie jest wild i lu > binski , takie cyrki odwalaja , Jesteś żałosny z tym wpisem! Decyzję w tej sprawie powinien był podjąć NATYCHMIAST p.o. prezydenta. Chodzi o życie mieszkańca naszego miasta!!! Reportaż jest z 4 sierpnia, rodzina kilka dni szuka pomocy. Jeśli MOPS nie mógł tego załatwić, powinien zgłosić sprawę prezydentowi. Nie wierzę, że miasta nie stać nawet na pożyczenie tej rodzinie kasy na bilet do Grecji, lub zorganizowanie przewozu. Ale do tego trzeba mieć ludzkie serce, a nie z lodu. W podobnej sytuacji (nie daj Boże) może się znaleźć wiele rodzin z Wałbrzycha. Prawda jest taka, że władze żyją na wyspie luksusu, a mieszkańcy ledwo wiążą koniec z końcem. I nie zastanawiaj się głupio, gdzie są kandydaci - gdyby to oni byli w Ratuszu, podjęliby natychmiastową decyzję. Na razie nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulewa się Re: Mam pytanie ? IP: *.play-internet.pl 06.08.11, 13:18 Po pierwsze powinni zgłosić się do konsulatu. Oni są od udzielania pomocy obywatelom Polskim za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walbrzych przecież to konsul powiadomił rodzine IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.11, 13:36 to konsul powiadomil rodzine wszyscy wszystko wiedza a nikt nic nie robi wszystko tylko przed wyborami a po wyborach juz zapominaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Mam pytanie ? IP: 82.113.99.* 06.08.11, 13:50 proponuję byś kiedyś, będąc za granicą naszego pięknego kraju, udał się do konsualtu. Idź po cokolwiek, zobaczysz jak pięknie Ci pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Mam pytanie ? IP: 78.133.212.* 06.08.11, 14:20 skąd wiesz platformersie, źe Lubiński czy Wild wogóle o tym wiedziel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Mam pytanie ? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.11, 15:19 A macie pojecie ilu takich Rafałów Ignaczaków jest za granicą? Przecież nie można pomóc wszystkim.Szczerze współczuję rodzinie ,ale to nie jest sprawa kandydatów na prezydentów.Co wy tu wypisujecie.Przecież są do tego powołane odpowiednie instytucje i powinny się tym zająć, albo pozostają znajomi i ludzie dobrej woli,którzy chcieliby wesprzeć finansowo rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Mam pytanie ? IP: *.play-internet.pl 07.08.11, 08:59 Powiedzmy sobie prawdę-dorwał się do motoru i nie zachował odpowiedniej prędkości podczas jazdy.Jestem kierowcą już kilkanaście lat i "odpukać"nie miałem nigdy żadnej kolizji,stłuczki ani nie uczestniczyłem w wypadku.Natomiast ogarnia mnie strach widząc"dawców organów",bo tak nazywam motocyklistów,co wyprawiają na drodze.Przecież sama Jego mama mówi,że "nie wyrobił na zakręcie".O czymś to świadczy-jechał zbyt szybko i stracił panowanie nad motocyklem.Ten wypadek ma na własne życzenie.Szkoda mi chłopaka,ale powinien sobie zdawać sprawę z tego,że mogli zginąć inni,co wtedy by powiedziała rodzina tych innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Pomoc dla naszego kolegi RAfała Ignaszaka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.11, 15:54 Współczuje, ale jest coś takiego jak ubezpieczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrantjasio Re: Pomoc dla naszego kolegi RAfała Ignaszaka IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 07.08.11, 08:25 Kto może niech pomoże. Ale pamiętać należy - każdy jedzie na swoje ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Pomoc dla naszego kolegi RAfała Ignaszaka 07.08.11, 12:50 zrobił żle i już cierpi ale trzeba pomóc kto może i chce-dni uciekają on jest tam sam -bliscy tu dotyk bliskiej osoby jest taki ważny. Odpowiedz Link Zgłoś