Dodaj do ulubionych

Nepotyzm i upartyjnienie UM!

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.11, 10:01
bip.um-walbrzych.dolnyslask.pl/dokument.php?iddok=8068&idmp=119&r=r
Obserwuj wątek
    • Gość: bry Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.11, 10:15
      Co wkleiłeś link, krytykujesz bo twoja córka się nie dostała tylko ktoś o większych kompetencjach?? Pozdro
      • Gość: ? Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 10:42
        na stanowisko Kierownika

Biura Edukacji i Wychowania Urzędu Miejskiego w Wałbrzychu

To znaczy, o co tu chodzi?
        Ta pani będzie w swym biurze edukować i wychowywać przygłupów z Urzędu Miejskiego?
    • Gość: Wytrych Zygmus Nowaczyk uzasadnia !!!! Haha !!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.11, 11:10
      Zygmus,moze masz ochote POdyskutowac z Wytrychem o twoim dyrektorowaniu w 5-tce na POdgorzu ? Moze byc ciekawy temat ! POzdrawiam cie Zygus ! :-))
      • Gość: wyborca Re: Zygmus Nowaczyk uzasadnia !!!! Haha !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 11:20
        Czy to jest córka p. Dobrowolskiego? Jezeli tak to co ona ma do powiedzenia w edukacji, sama chyba niedawno ją skończyła. tata działa w TPD a córuchna w edukacji. No,no, no cóż za wyedukowana familia.
        • Gość: niezależna Re: Zygmus Nowaczyk uzasadnia !!!! Haha !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 12:12
          Ale z was złośliwce! Jakie to ma znaczenie kim jest jej tata? Ma kobieta kwalifikacje, to wygrała konkurs. Ciekawe jakie wy macie kwalifikacje? W mojej ocenie, to nawet na krytyków się nie nadajecie, bo tylko zawiść i jadowitość swoją tu wyrażacie, czyli innymi słowy głupotę.
          • Gość: ja do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.11, 18:57
            Wrzuć może nazwisko w googla, a będziesz wiedział, kto to jest. To powinno wystarczyć, abyś stulił ryj. Nie widziałeś nigdy nikogo o podobnych choćby kwalifikacjach.
            • Gość: ogr Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 19:05
              Zaczyna się krojenie tortu przez PO i SLD. Puki co można jeszcze zarobić na tym biednym mieście.
              • Gość: ja Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.11, 19:08
                Co to są "puki"?
                • Gość: ... Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 19:09
                  Jak byś nie zrozumiał to coś jak tłuki.
                  • Gość: ja Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.11, 19:16
                    Błyskotliwe...
                    • Gość: ... Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 19:20
                      Poraziło?
                      • Gość: Ewka Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.11, 19:29
                        co na to Szełemej, że komuchy wstawiają do urzędu swoje rodziny????????
                        • Gość: ja Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.11, 19:42
                          Nie rodziny, tylko ludzi bardzo kompetentnych. Konkurs był otwarty, mogliście się wieśniaki pozgłaszać. Inna kwestia to z czym mielibyście się zgłaszać. To ujadanie jest znowu spóźnione.
                          • Gość: ja Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.11, 19:48
                            Mam dla was radę. Niech Loniek albo Dziki załatwią świadków, że konkurs był ustawiony. Hahaha!!!
                            • Gość: aa Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 20:17
                              Ależ ja ty jesteś pustu, aż dziwne że potrafisz obsługiwać klawiaturę może to ktoś z konkursu za ciebie robi. A teraz dawaj.
                              • Gość: ja Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.11, 21:17
                                No tobie idzie z klawiaturą wyraźnie słabiej. Tego bełkotu nie da się zrozumieć.
                                • Gość: Wieska Re: do wyborcy i reszty ignorantów IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 07:38
                                  córka radnego SLD to nie rodzina?????? przecież to skandal!!!!!
    • Gość: uważny Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 09:30
      dwa tygodnie temu nie nadawała się na dyrektora Centrum Kultury–Miejskiej Biblioteki Publicznej w Głuszycy bip.gluszyca.pl/index.php?menu=18 . Teraz okazała się idealnym kandydatem na kierownika w naszym Urzędzie. Pewnie jej kompetencji przybyło przez te 14 dni.
      • Gość: atan Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 09:56
        Jeśli to prawda, to niezły skandal. Co na to Szełemej?
        • Gość: Wytrych Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.pools.arcor-ip.net 02.10.11, 10:09
          No jak to co ? POblogoslawil i POzamiatane nie !? A Zygus Nowaczyk POstawil tylko kropke na i ! Ech... jak ja to kocham takie koneksje !
          • Gość: ja Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 10:20
            Skandal, skandal, skandal!!! Popytajcie znowu wśród znajomych żuli i złodziei, może znajdą się kwity na ten układ.
      • Gość: ja do uważnego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 10:23
        Jak już tak uważnie węszysz, to może zająkniesz się, jakie ona ma te komptetencje? Doktorka, dyrektora, autorka - widziałeś kogoś tej rangi, resentymentowcu?
        • Gość: uważny Re: do uważnego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 10:38
          No jakoś nie starczyło tych osiągnięć życiowych w Głuszycy. A na Wałbrzych starcza :-).
          • Gość: ja Re: do uważnego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 10:57
            To wyjaśnić akurat łatwo. W Wałbrzychu jest wreszcie prezydent z prawdziwego zdarzenia. A w Głuszycy nie wiem, jak jest czy jak było. Ale skoro już się tak zaangażowałeś w sprawę, to spróbuj odnieść się do CV nowej Kierowniczki. Bo takie szkalowanie na podstawie pogłosek, w dodatku anonimowe, to wypada trochę słabo.
            • Gość: ... Re: do uważnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 13:23
              W CV nowej kierowniczki najważniejsza była pozycja z nazwiskiem Dobrowolska i tyle wystarczy. Na układy nie ma rady, o przepraszam jest jedna Rada Miejska Wałbrzycha.
              • Gość: ja Re: do uważnego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 13:35
                Mnie się zdaje, że to chyba przegrani konkurenci czy konkurentki tak ujadają. Niech przedstawią swoje dokonania, a będzie wiadomo, czy była ustawka.
                • Gość: wyborca Re: do uważnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 14:14
                  To jest młoda osoba to jakie ona może mieć kompetencje i doświadczenie.
                  • Gość: ja Re: do uważnego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 16:25
                    Doktorat nauk humanistycznych, dyrektura, praca na wyższej uczelni i szkole średniej, autorstwo książek i artykułów, wicenaczelnictwo na podobnym stanowisku w Starostwie. To tak z grubsza, bo nie mogę wchodzić w szczegóły, jako że nie jestem upoważniony do obrony. Obrony, której ona nie potrzebuje, ale ja tak lubię się drażnić z wami, prostaki, że nie mogę sobie odmówić zaglądania tutaj. Coś jeszcze, leszcze?
                    • Gość: Leszcz skandal IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 19:32
                      www.batory.org.pl/doc/K068_09._cz1.pdf
                      poczytajcie o nepotyzmie
                      Wałbrzych znowu źródłem wstydu;-((((((((((((((((((
                    • Gość: uważny Re: do uważnego IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.11, 20:15
                      Ciągle nie wiem dlaczego "bohaterka" tego wątku bierze udział w dyskusji po pseudonimem "ja" i pisze o sobie w trzeciej osobie. Jestem pod wrażeniem tak wielkich dokonań i kwalifikacji :-) w tak młodym wieku. Tylko jakoś w styczniu 2011 także w urzędzie w Walimiu nie powaliło to nikogo na kolana i kolejna porażka.
                      • Gość: ja Re: do uważnego IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.11, 20:41
                        Zapamiętaj, idioto: "ja" to ja - nie ona. Ciekawsze jest więc to, skąd twoja napinka. Cały dzień siedzisz w necie i śledzisz. Przegrałeś w tym konkursie czy jesteś zwykłym fiksatem? Że na wiochach nie da się wygrać konkursu, to nawet nic dziwnego. Ale w Wałbrzychu - jak widać - teraz już tak. I to ciebie i tobie podobnych tak rozjusza, bo wy możecie sobie co najwyżej w necie anonimowo popisać. Ale piszcie, piszcie, bo ja nawet lubię czasem z motłochem sobie poigrać.
                        • Gość: wyborca Re: do uważnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 21:43
                          Bardzo chcę być grzeczny i nie ubliżyć prostackiej postawie przedmówcy, który z uporem maniaka a może oszołoma broni korupcji i nepotyzmu. Nic tylko swój.
                          • Gość: Wariatek55 Re: do uważnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 09:16
                            szlelemej mial wszystko zmienic a tu nadal zatrudnia się swoich z rodziny albo z partii skoro dziewczyna jest taka zdolna to mogla wszedziew ygrac konkurs a jakos wygrala w urzedzie gdzie rządzi sld czyli jej tata
    • Gość: ASD Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 10:18
      A może te "porażki" w Głuszycy i Walimiu to właśnie dlatego, że ta osoba nie jest z klucza i ciężko było jej się przebić ? Pomyślał ktoś o tym ?
      • Gość: Wariatek55 Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 10:45
        ale w Wałbrzychu byla juz z klucza i sie dobrze skonczylo
        • Gość: ja Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 11:47
          Pytania do rozkminiaczy:
          czy ten konkurs byłby czysty, gdyby wygrał go ktoś inny, o mniej efektownym CV?
          Czy możecie wskazać jakąś wałbrzyską personę, która by była w stanie pokonać w uczciwym konkursie nową Kierowniczkę?
          I czy to, że czyjś stary udziela się publicznie w mieście skazuje jego dzieci na szukanie szczęścia poza tym miastem?
          • Gość: Wariatek55 Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 14:27
            ale ten czyjś stary rządzi w tym mieście a nie "się udziela" zatrudnianie swoich dzieci to polska patologia
            • Gość: ja Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.11, 15:21
              To jeszcze jedno pytanie: jak się porozumieć z debilem?
              • Gość: wyborca Re: Nepotyzm i upartyjnienie UM! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 17:56
                Spórz w lustro i mu pomachaj to wystarczy dla idioty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka