Dodaj do ulubionych

Krasoń aut

IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 15:04
wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,10476195,Janusz_Krason_nie_jest_juz_szefem_SLD_na_Dolnym_Slasku.html teraz czas na wałbrzyske elyty SLD Danka,krzyzak,i reszta tych przydupasów szełemeja
Obserwuj wątek
    • Gość: Społeczeństwo Wcha Re: Krasoń out IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.11, 15:17
      Dlaczego Danka? Przecież ona się postawiła Krasoniowi, gdy ten przywiózł z Wrocławia poparcie dla Lubińskiego. Krasoń jak najbardziej won, ale od lokalnych działaczy łapki precz.
      • Gość: ppp Re: Krasoń out IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 18:37
        popiera po ,szelemeja dlatego jasne?????????????
        • Gość: Społeczeństwo Wcha Re: Krasoń out IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.11, 19:02
          Jeśli w pierwszym poście podpisałaś się jako SLD-ówka, to znaczy że w naszym mieście jesteś w koalicji z PO. Dlaczego więc przeszkadza ci ten stan rzeczy? A jeśli przeszkadza, to na znak protestu sama wypisz się z SLD, głupia stara prukwo.
          • Gość: SLD-ówka Re: Krasoń out IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 19:22
            Czytaj stary h ze zrozumieniem nie jestem jak te k z sld POwka
            • Gość: umc umc Re: Krasoń out IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.11, 19:31
              Jesteś głupsza od kogokolwiek i wali ci grzybem z dupy
              • Gość: SLD-ówka Re: Krasoń out IP: *.play-internet.pl 15.10.11, 20:42
                powiedz mi to h w oczy
                • Gość: umc umc Re: Krasoń out IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.11, 20:56
                  W oczy to ja ci moge wiesz co ... nacharać
                  • Gość: dymisja Robert Ł. Re: Krasoń out IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 16:50
                    ciekawe kiedy do dymisji poda się Robert Ławski - główny odpowiedzialny za słaby wynik SLD w Wałbrzychu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka