Dodaj do ulubionych

Apel do wałbrzyskich pracodawców

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.11, 19:25
Bardzo Was proszę. Przy najbliższych, ewentualnych naborach do swoich firm spytajcie te dziesiątki kandydatów, czy ktoś z nich głosował na darmowy plac zabaw NIVEA dla Wałbrzycha. To już nawet nie chodzi o ten plac zabaw bo on i tak powstanie - za darmo albo z pieniędzy spółdzielców, ale będziecie mieli dodatkowe kryterium oceny potencjalnych kandydatów do pracy. Zapewniam Was, że ktoś kto ma w doopie własne miasto - to będzie miał jeszcze głębiej w doopie wasza firmę. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: inwestor Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 19:34
      chyba ciebie po..j..e..bało debilu. co mnie obchodzi jakieś nivea, jakiś plac, jakieś głosowanie. pracować ma i ma być mi wdzięczny że ma robotę, lokalnych patriotów mi nie potrzeba
      • Gość: s..h Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 17.10.11, 19:44
        inwestor, zmień nick na imbecyl, będzie bardziej do ciebie pasował.
      • Gość: do inwestora Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.11, 19:52
        wdzięczny za te drobne które płacisz !!! pochlebiasz sobie inwestorzyno
    • Gość: a_Ab Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 19:38
      wiesz co podoba mi się Twój tok myślenia
      a ten co się wpisał wyżej to jakiś czochraj na socjalu
      • Gość: fred Re: Apel do Mobruka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.11, 20:02
        lepiej zrobią jak się będą sie pytać czy byłeś na referendum w sprawie Mob-bruka. A nie jakiś pieprzowy plac zabaw.pierw trzeba wywalić truciciela .
        • Gość: kadrowa Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 20:28
          "Jono".
          Jak będziesz ubiegać się o prace, to koniecznie przestaw się, że ty to właśnie ta osoba od agitowania w sprawie huśtawki Nivea, żeby pracodawca wiedział z jakim zajobem ma do czynienia.
    • Gość: jester Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.11, 20:30
      czuję w tym wątku rękę admina z UM :)
      • Gość: wolny kapitalista Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 20:38
        "Za darmo" to jest tylko ser w pułapce na myszy. Wolni ludzie sami dbają o swoje otoczenie inwestując energię w uczciwą pracę a nie jakieś chybione akcje typu totolotek, bo wiele od totka to się nie różni. Tak jak ktoś napisał, lepiej się zainteresować mobrukiem a nie tracić energii na głupkowate głosowania które tylko przyniosą korzyść gminie a zyskana w ten sposób kasa zostanie rozkradziona przez ssaki u koryta, wy pożyteczni idioci.
        • Gość: ddd Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.16.250.lan.EkoNet.info 17.10.11, 20:52
          uwaga, kolejny kretyn na forum! wolny kapitalista, ty jesteś wolny, ale od mózgu...
    • Gość: Pracodawca Potencjalny złodziej - nie przyjmę. IP: *.acn.waw.pl 17.10.11, 23:18
      Takiego palanta, który liczy, że za darmo dostanie od firmy plac zabaw spuszczę ze schodów. Do pracy przyjmę warunkowo, ale będę się mu przyglądal. Bo może mi wynieść pół firmy dla "biednych" wałbrzyszan.
      • Gość: wolny kapitalista Re: Potencjalny złodziej - nie przyjmę. IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 08:22
        Dokładnie, wałbrzyszanie to skomuszałe i roszczeniowe typy. Logiczną dyskusję zastępują inwektywami-czyli batem takich traktować bo na tyle zasługują.
    • Gość: Mała Mi Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 12:25
      kapitalny pomysł na pomiar IQ :D

tylko nie wiem, czy potencjalnych pracowników czy autora postu :D

przypominam, że w testach sprawdza się m.in. poziom logicznego łączenia faktów :D
    • pozor_vlak Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców 18.10.11, 12:54
      Słusznie, proponuję pytać również czy kandydat sprząta po psie (o ile posiada).
    • Gość: Jono Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 13:06
      Szkoda że nie zrozumieliście mojego przekazu. Nie chodzi mi o zaangażowanie w jakiś plac zabaw tylko o ogólny brak zaangażowania w cokolwiek bardzo wielu młodych ludzi. Jak starają się o pracę to są w autoprezentacji supermenami. To jest porażające, że z rozmów prywatnych z nimi wynika, że nie interesuje ich nic poza własnym końcem nosa. Egocentryk nigdy nie będzie dobrym pracownikiem. Mimo wszystko pozdrawiam.
      • Gość: Mała Mi Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 14:53
        egocentryk może być bardzo dobrym pracownikiem dla swojego pracodawcy;
        skoncentrowany na osiagnięciu jak najwyższej korzyści dla siebie, tym samym przysparza dóbr swojemu szefowi;
        natomiast osoba obdarzoną dużą empatią może mieć skrupuły, może się wahać aby nie urazić/skrzywdzić innych, zanim podejmie decyzję; w wielu zawodach egocentrycy są najbardziej cenionymi pracownikami;

dlatego mój wcześniejszy komentarz był chyba dosyć oczywisty;
    • b.bujak Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców 18.10.11, 13:18
      Gość portalu: Jono napisał(a):
      >darmowy plac zabaw
      > NIVEA

nie ma nic za darmo!!
      to akcja reklamowa jakich wiele... za plac zabaw zapłacą klienci marki nivea;
      nie chciałabym współpracować z naiwniakami, którzy dają się nabrać na takie chwyty reklamowe, które grają na uczuciach

-
      5/4 Polaków nie zna się na ułamkach!
      • Gość: głupich nie sieją do "Jono" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 14:29
        Nie wiem jak inni ale jeśli chodzi o mnie to zrozumiałem - aż nad to . Obawiam się jednak, że to ty nie rozumiesz.
        Zamiast tłumaczyć ci jak z dobrych ludzi robi się przestępców, frajerów i dojną krowę w tym kabaretowym kraju, masz tu przykład:

tvp.info/wiadomosci/tematy/nielegalna-loteria-z-pierogami/5491345
        olsztyn.gazeta.pl/olsztyn/1,35189,10142672,Skarbowka_wsrod_pierogow__czyli_sensacja_na_festynie.html
        Trzeba być niespełna rozumu, żeby angażować się w tym chorym kraju w jakiekolwiek działania na korzyść społeczeństwa robiąc z siebie idiotę lub kryć się z tym jak ze sprzedażą rąbanki w czasie II wojny światowej.
        Zapytasz co ma do tego klikanie w huśtawki Nivea ?
        A no to, że Nivea odsprzeda tych kilkadziesiąt ( jeśli nie setki ) tysięcy adresów email’owych i numerów telefonicznych po cenie wiejskich losów firmom reklamowym a „skarbówka” zobaczy z tego korzyść jak świnia niebo co oznacza, że cały ten wasz fiskus z całą tą bandą uzbrojonych prześladowców możecie Nivea w dupe pocałować.
      • Gość: Mała Mi Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 14:58
        dzięki takim i innym akcjom promocyjnym wciąż tylko rosną ceny produktów;
        akcje reklamowe stanowią gros końcowej ceny, jaką płacimy my - konsumenci;
        a dodatkowo firma taki "gest" może sobie odliczyć;
        także my produkujemy wszelkiego rodzaju celebrytów, chcac ich oglądać, czytać o nich,a potem oni podpisują kontrakty reklamowe na setki tysięcy złotych, mające przekonać nas do kupna tego, co poleca nam nasz idol;
        w efekcie końcowym - jak wyżej - znów my słono przepłacamy z produkt;
        • Gość: głupich nie sieją Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 15:12
          Choć jestem w opozycji do ciebie (szczególnie za agitację do głosowania na zgniłą do spągu PO), to jednak tym razem przyznaje ci rację.
          Od siebie dorzucę tylko maleńki przykładzik narodowej głupoty:
          Opłata abonamentu telewizyjnego za reklamę... przerywaną od czasu do czasu bezwartościowym chłamem.
          • Gość: Mała Mi do głupich nie sieją IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.11, 08:30
            nie agitowałam nigdy za PO;
            ja nadal nie identyfikuję szełemeja z po;
            i nadal uważam,że to on wykorzystuje ich "miętkość" do swoich celów, które koniec końców będą dobre dla miasta;
            marszczę nos obecnie na kilka poczynań, o jakich dane mi jest słyszeć,ale nie znam dokładnych danych i nie mam obecnie czasu na ich szukanie, żeby wyrokowac, że facet sie sprzedał, albo kontynuuje działo piotra k.;
            w obecnej chwili widzę jedynie nagonkę miejscowych mediów - widać, nie chciał przysponsorować ich dzialań wg ich życzenia, jak to robił kruczkoś;
            no i nagonkę mobrukowców, ale oni będą gonić wszystkich poza wildem, wiec ich "njuuuusów" jakos nie biorę "na poważnie"
        • Gość: cyryll Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.10.11, 16:32
          > dzięki takim i innym akcjom promocyjnym wciąż tylko rosną ceny produktów;
          > akcje reklamowe stanowią gros końcowej ceny, jaką płacimy my - konsumenci;

Ale bzdecisz, aż oczy bolą.
          • Gość: Mała Mi do cyryla IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.10.11, 08:38
            skarbie; rozumiem że doktorzy i profesorowie od marketingu i reklamy też bzdecą;

ty zapewne masz w tej dziedzinie profesurę nadzwyczajną, że tak lekko idzie ci wydanie opinii :)

pozdrawiam i radzę swoje ego trzymać na lepiej na wodzy - chyba się z postronka zerwało :)
      • Gość: cyryll Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.10.11, 16:29
        > >darmowy plac zabaw
        > > NIVEA
        > >
        > > nie ma nic za darmo!!

To zależy kto płaci.
        Jeżeli nie ja - dla mnie jest darmowy.

> to akcja reklamowa jakich wiele... za plac zabaw zapłacą klienci marki nivea;

No i super.
        Niech płacą.
        Dla mnie jeszcze za wałbrzyskie drogi może zapłacić Goodyear, a za żłobki Durex.
    • Gość: reee Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 16:48
      A na ciul Ci plac zabaw w zime
    • Gość: praconiedawca Re: Apel do wałbrzyskich pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 14:09
      Ja wysunę postulat, aby podczas rozmowy kwalifikacyjnej pytać ludzi, czy jedzą na śniadanie jajecznicę. Wszak wiadomo wszem i wobec, że najedzony jajecznicą pracownik będzie w swojej wydajności szczęśliwszy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka