Dodaj do ulubionych

Protest Ratusz brawo

IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 16:24
Zaje,,,ty protest pod ratuszem ,wodociagi Mpk, pracownicy ratusza brawo , Pierwsi busiarze pokazali ze trzeba walczyc to sie wygra. Szełemej wypad
Obserwuj wątek
    • Gość: lanie wody Re: Protest Ratusz brawo IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 16:33
      walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/6126-protest-pracownikow-wpwik
      • Gość: jan Re: Protest Ratusz brawo IP: *.204.53.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 16:42
        nareszcie na taczke lobuza, niech zacznie sie liczyc z ludzmi
        • Gość: swe Re: Protest Ratusz brawo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.11, 17:16
          janie pojebało cę całkiem chłop niczemu nie winne
        • Gość: xy Re: Protest Ratusz brawo IP: *.182.135.163.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.10.11, 18:39
          Załoga szpitala to przede wszystkim kobiety, nie ma się co dziwić, że nie miały siły przebicia. Zastraszone - chciały i musiały pracować! Teraz odetchnęły, modląc się by tyran nie powrócił. Mieszkańcy, wyobraźcie sobie jaką gehennę one przechodziły w szpitalu przez lata!!! Jedyną nadzieją jest zjednoczenie sił nas wszystkich. Włodarz szykuje nam głód i smród. Tylu już ludzi pozbawił zatrudnienia nie widząc ich na oczy i nie wiedząc czy byli dobrymi czy złymi pracownikami. Obsadził stanowiska wazeliniarzami i kolesiami!!! Trzeba taczki i to szybko!!!
          • Gość: antyfan Re: Protest Ratusz brawo IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 18:42
            wkurzył mnie tym rachunkiem telefonicznym, ale im więcej tego kwaczenia pojebusów tym bardziej go popieram
            • Gość: cichy Re: Protest Ratusz brawo IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 19:05
              jak ci przeszkadza to kwaczenie to po kiego tu zaglądasz idź sobie chłopcze pobiegaj albo j....j się porządnie w ten pusty łeb
            • Gość: Gosc Re: Protest Ratusz brawo IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.11, 19:19
              Do"antyfana" daj mi chociaz jeden przyklad dobrych efektow rzadzenia bo ja jakos nie moge nic znalezc wiem, ze napiszesz, ze to co sie dzieje to wina poprzednikow tylko, ze jesli chce sie robic czystke stawiac miasto na nogi to nie tymi samymi ludzmi, ktorzy doprowadzili do tego co dzis mamy oni maja sie dobrze maja prace, zarabiaja i ciesza sie zyciem nawet jesli stracili stare stanowisko zostali przesunieci na inne rowniez dobre.
              • Gość: My Re: Protest Ratusz brawo IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.11, 20:17
                BRAWO WODOCIAGOWCY !
                Tym Protestem pokazaliscie jak powinien reagować wolny obywatel na zło jakie wyrządza dla tego miasta i okolicznych gmin grupa politykierów uważających się za "WŁAŚCICIELI".
                Te mury muszą kiedyś runąć.
                Runą napewno ! Wtedy i tylko wtedy -gdy ONI nie staną się rownież "właścicielami" naszych dusz.
                • Gość: popier...ny romek Re: Protest Ratusz brawo IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 20:23
                  rozwalmy ten układ
                  • Gość: zezol Re: Protest Ratusz brawo IP: 79.162.140.* 20.10.11, 21:22
                    mamy nową żelazną damę, wszystkich na bruk
                    • Gość: wałbrzyszanin Do roboty gamonie ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.11, 09:58
                      Wodociągowcy do kopania rowów, nie na salony ! Rury łatać, bo już od miesiąca coś się sączy na Armii Krajowej. Może to też wyciek z Małopolskiej? Ciule wykopali dół i zamiast dokończyć robote pod ratusz poszli. Do roboty kmioty ! Nie będziecie za moje pieniądze wiecować pod ratuszem w godzinach pracy !!!!
                    • Gość: Legiony Mobruku Re: Protest Ratusz brawo IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.11, 09:59
                      Gość portalu: zezol napisał(a):

> mamy nową żelazną damę, wszystkich na bruk

Bez obawy. Mokrzycki się rozrasta, będą nowe przyjęcia do pracy :)
                      • Gość: gość Re: IP: *.sattom.pl 21.10.11, 11:25
                        do wałbrzyszanina-popieram wypowiedż, w Wałbrzychu mamy najdroższą wodę w Polsce.
                        Za nieszczelności,partactwo i przerwy w pracy płacimy my mieszkańcy.
                        • Gość: Grot Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.11, 17:12
                          Najwięcej kosztuje głupota takich jak Ty !
                          Z jakej partyi jesteś ?
                          • Gość: wałbrzyszanin Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.11, 20:48
                            Gość portalu: Grot napisał(a):

> Najwięcej kosztuje głupota takich jak Ty !
                            > Z jakej partyi jesteś ?

Ja? Z PiSu.
                            • Gość: grot Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.10.11, 21:00
                              A piszesz jak członek SLD lub co gorsze PO.
                              • Gość: aa Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.11, 20:49
                                Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają ci któży od problemu są daleko. Woda w mieście nie jest wcale najdrożza, a co powiecie na to że kolejne rachunki na prąd i gaz przychodzą coraz wyższe i to nie dlatego że wzrosło zużycie tylko dlatego że drożeje. I jakoś nie słychać skarg na gazownię i energetykę.
                • Gość: co za my?? Re: Protest Ratusz brawo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.11, 23:45
                  W wodociągach pracuje 60% załogi za dużo a za to płacą wszyscy mieszkańcy Wałbrzycha od wielu lat. Na reszcie ich wypierniczą z pracy za pierdzenie w stołek. A jak ktoś umie policzyć to mniejsze kostzy będą z płacenia zasiłku dla bezrobotnych przez rok dla tych darmozjadów niz ich pensji przez kolejne lata!! Mniejsze koszty funkcjonowania WPWiK mniejsze bądą niż zasiłki dla nich wypłacane!!
                  • Gość: ja Re: Protest Ratusz brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 17:34
                    nie wiesz co piszesz, to nie pracownicy WPWIK generują koszty, tylko Związek, pewnie właśnie Tobie płaca niezła pensyjkę, dlatego twierdzisz, że pracownicy pierdzą w stołki; mam znajomego w wodociągach i wiem, co piszę, nie jest to łatwa praca, a już na pewno nie przyjemna
          • Gość: lUKASZEK Re: Protest Ratusz brawo IP: *.play-internet.pl 22.10.11, 22:36
            TO JA SIE URWAL PYTAM KTO I PO CO NA NIEGO GLOZOWALSCIE. KUPA LUDZI MOWILA ZE BEDZIE ZLE, NIE WIERZE ZE TYLE BABC JEST W WALBRZYCHU ZE SIE PRZEBILY Z GLOSAMI NA PRAWIE 65%. MI TU ZNOW SMIARDZI PRZEKRETEM. ALE CHCIELISCIE TO MACIE. JA TYLKO PLACZE BO PRZEZ TAKI UKLAD TEZ NIEDLUGO STRACE PRACE
            • Gość: podglądacz Re: Protest Ratusz brawo IP: 204.27.59.* 02.11.11, 18:58
              a mi się najbardziej podobała panienka zapraszająca protestujących do Ratusza, ktoś ma jej adres ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka