gustlik07 13.11.11, 11:28 witam mam pytanie do osób prowadzących lumpexy czy zdradzicie czy sie opłaca otwarcie takiego sklepu i czy można na tym wyjść i ile z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Handlowiec Re: lumpexy IP: *.18.111.lan.EkoNet.info 13.11.11, 11:45 Oczywiście , bardzo się opłaca. Mam punkt w dość kiepskim miejscu , a wyciągam 4600 zł netto. Gdzie tyle zarobię, na strefie ? Żałuję , ze późno zacząłem handel. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do Handlowca IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 15:46 zarabiasz 4600 ? ja za takie pieniądze z wyra nie wstaję , mam utargu średnio 500-600 zł dziennie w dniu dostawy kilka tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do Handlowca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.11.11, 16:14 /A macie ciuchy z Anglii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: do Handlowca IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.11, 17:32 haha fantasci z was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biznesłóman Re: do Handlowca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.11.11, 18:35 Jacy fantaści. Interes kwitnie. Tera sezon na odzież zimową. Właśnie sprowadziłem odzież prima sort z Etiopii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milioner Re: do Handlowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.11, 21:12 Taaa.....teraz to świetny czas na zrobienie interesu życia w Wałbrzychu ,nie zważając ,że pól miasta jest do wynajęcia lub sprzedży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: do Handlowca IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.11.11, 20:43 haha fajny jestes hihi pozdrawiam dokladnie co drugi punkt do wynajecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoli Re: do Handlowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 08:02 co drugi punkt do wynajęcia, bo Ci którzy otwierają lumpeks myślą, że wystarczy byle jaką szmatę wystawić i będzie zarobek; a tak się niestety nie da, żeby dobrze zarobić, trzeba najpierw znaleźć naprawdę dobry i ładny towar, używany ale tak, że tego nie widać (za bardzo); nie wiem, czy pamiętacie, był taki malutki lumpeks na limanowskiego koło sklepu mięsnego, ile tam się pań radców prawnych, sędzin i oczywiście nie tylko przewinęło, towar nowy był co czwartek, trzy dni nowa cena, potem przecena, kobieta która prowadziła sklep w krótkim czasie zarobiła naprawdę sporą kasę, ale i narobiła się, bo jeździła za towarem co tydzień anie co miesiąc; jak ktoś sprzedaje szmaty, w złym punkcie w dodatku, a chce za nie po 15 zł, to na pewno interesu nie zrobi Odpowiedz Link Zgłoś