Dodaj do ulubionych

Do administratora forum Walbrzych

IP: *.180.146.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.11.11, 10:10
Moze ktos wreszcie pomysli i zmieni nieaktualne na ta pore roku tematy.Moze gdzie na narty.Czy gdzie na zimowy wypoczynek.Chodzi o trzy pierwsze tematy.Moze forumowicze cos podpowiedza.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • braciakrwi Re: Do administratora forum Walbrzych 27.11.11, 14:13
      Jako współpracujący ze szpitalnymi bankami krwi na naszy terenie PROSZĘ o przyszpilenie apelu o krew grupy O i A!
      Autoryzacja wiadomości w regionalnym centrum krwiodawstwa, tel. 746646319.
      • Gość: Hmm Re: Do administratora forum Walbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.11.11, 01:17
        A ja postuluję do Admina o ban domeny dip.t-dialin.net
        I tego idioty co z tego adresu pisze.
    • Gość: tutek Re: Do administratora forum Walbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.11, 14:26
      Eeee, woda jest OK bo jak zamarznie niebawem to lodowisko jak znalazł i połowić pod lodowo też można. Jestem za pozostawieniem wody bo jest ponadczasowa, grzyby won, a w ich miejsce krew nich się leje.
      • Gość: :( Re: Do administratora forum Walbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.11.11, 07:55
        eee ja już nie oddaje krwi, bo nie wygrałem w loterii nagród, a tak bardzo chciałem wyżynarkę!
        • Gość: KRUS Re: Do administratora forum Walbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 20:57
          Po wyżynarkę do do banku nasienia się idzie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka