Dodaj do ulubionych

mirek bartolik dostal robote

IP: *.180.177.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.11, 10:52
nareszcie nasz mirek dostal robote w gluszycy jako sekretarz, chyba wyciagnie ja z zapasci jak myslicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: olaboga Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 11:24
      Wyrazy współczucia dla mieszkańców Głuszycy :(
      • Gość: antychryst Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 11:34
        Tam jest bardzo chrześcijańsko w tym urzędzie, to dlatego.
        • Gość: urzędnik Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.11, 11:41
          To znaczy że Bartolik przestaje być członkiem PiS? bo zgodnie z ustawą o pracownikach samorządowych Sekretarz nie ma prawa tworzenia partii politycznych ani przynależności do nich -:)
          • Gość: . Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 11:52
            Członkiem to on nigdy być nieprzestanie.
    • blue.max Re: mirek bartolik dostal robote 12.12.11, 12:35
      to teraz Głuszycę spartoli ?
      • Gość: Bastek Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 12:56
        Wreszcie ktoś uczciwy i pracowity zrobi tam porządek...
        • Gość: ja wiem Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 20:58
          Uczciwy? Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha.

Pracowity? Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha.

Oj zajadów dostałem.
    • Gość: pytajnik znaczy się wygrał konkurs? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 13:17
      bo chyba nie po znajomości czy kumotersku dostał intratną fuchę?
      • Gość: antychryst Re: znaczy się wygrał konkurs? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 13:23
        Tam rządzi charyzmatyczny klecha. Widocznie się z nim dodagał.
        • Gość: eura Re: znaczy się wygrał konkurs? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 14:27
          Chyba nie pogrzebie ich w swoim zakładzie pogrzebowym - reklamowanym swego czasu na stronie PiS-u?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka