Gość: stas IP: *.180.177.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.12.11, 10:52 nareszcie nasz mirek dostal robote w gluszycy jako sekretarz, chyba wyciagnie ja z zapasci jak myslicie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olaboga Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 11:24 Wyrazy współczucia dla mieszkańców Głuszycy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antychryst Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 11:34 Tam jest bardzo chrześcijańsko w tym urzędzie, to dlatego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.12.11, 11:41 To znaczy że Bartolik przestaje być członkiem PiS? bo zgodnie z ustawą o pracownikach samorządowych Sekretarz nie ma prawa tworzenia partii politycznych ani przynależności do nich -:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 11:52 Członkiem to on nigdy być nieprzestanie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.max Re: mirek bartolik dostal robote 12.12.11, 12:35 to teraz Głuszycę spartoli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastek Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 12:56 Wreszcie ktoś uczciwy i pracowity zrobi tam porządek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: mirek bartolik dostal robote IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 20:58 Uczciwy? Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha. Pracowity? Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha, Bu ha ha. Oj zajadów dostałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik znaczy się wygrał konkurs? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.11, 13:17 bo chyba nie po znajomości czy kumotersku dostał intratną fuchę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antychryst Re: znaczy się wygrał konkurs? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 13:23 Tam rządzi charyzmatyczny klecha. Widocznie się z nim dodagał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eura Re: znaczy się wygrał konkurs? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.11, 14:27 Chyba nie pogrzebie ich w swoim zakładzie pogrzebowym - reklamowanym swego czasu na stronie PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś