Gość: kierowca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.12.11, 22:16 co to dzisiaj byl za straszny wypadek na wieniawskiego kolo limanowki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
braciakrwi Re: wypadek 30.12.11, 22:21 To, to nic, ale ci co "wypadli" z dachu w Świdnicy, to dopiero narozrabiali! Zapraszam do oddawania krwi po Nowym Roku. Po ... dojściu do siebie, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: wypadek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.12.11, 22:28 z tego co bylo widac to byl powazny wypadek wiec nie pisz ze to bylo NIC a ci ze swidnicy przez przypadek raczej nie wypadli hurtem! Odpowiedz Link Zgłoś
braciakrwi Re: wypadek 31.12.11, 10:21 Wypadek - sprawa poważna. Kolejne nieszczęście. Być moze równie nieprzypadkowe jak skok z dachu. Ale to Twoje pisanie to jest "nic", po prostu żle mnie zrozumiałeś. Negatywnie oceniłem szukanie sensacji ale zagaiłem tak, by czytajacy zrozumiał a jeśli jest w stanie, także zapamiętał, że konsekwencją każdego wypadku zazwyczaj są braki w szpitalnym banku krwi. Niestety. Przeciętny wałbrzyski forumowicz sprawia wrażenie, że myśli że krew się robi z keczupu albo kupuje w sklepie ze śmiesznymi rzeczami. Nie wiecie, że społeczeństwo wałbrzycha pod tym względem ma jeszcze sporo do osiągnięcia: 1. Ruszyć d..ę 2. Zgłosić się w punkcie krwiodawstwa. 3. Szeroko uśmiechnąć. Tylko tyle i Aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: wypadek IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.12.11, 10:51 Takim "pisaniem" zachęcasz ludzi jak cholera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: wypadek IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.12.11, 12:25 Ja już oddałem. Potrzebna krew grupy "O". Odpowiedz Link Zgłoś
braciakrwi Re: wypadek 31.12.11, 13:47 Serdeczności na nowy rok i udanej imorezki! Odpowiedz Link Zgłoś